Kedy si mám urobiť test?
Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝
@borkavan Zevraj je ta Fytosoja velmi dobra aj na upravu cyklu a je to prirodne, uz som to prestudovala, skus mrknut do google. No a zasa krvacam, aj ked nie moc, ale zasa. Nechapem, fakt 😒 A nie tehu som asi neni, kedze minuly tyzden som si robila test a bol negativny a ani nemam nejake priznaky, nic. Pri oboch tehu co som bola, som to citila este pred tym ako som mala dostat mrchu. Proste som to nejako vedela-materinsky cit 😉 Teraz neviem 😒
@zuzicek88 ja mam uz 2 deticky a tretie planujeme, ale nemusi to byt hned, kludne aj za pol roka...Budeme sa buduci rok stahovat do dom, takze do noveho, novy clen 🙂 Od septembra uz nemam antikoncepciu a odvtedy mam strasne rozhadzany cyklus, takze uvidime ako to nakoniec dopadne...
@adamnela jaj tak vam je doma veselo,ja som skor nenasla svojho princa az trosku starsia,potom sme sa nemohli zobrat lemo drahemu zomrel ocino po roku mi nasli cistu na bedrovom klbe,tak mi museli operovat nohu,zasa cakanie...takze skor sa nedalo,no verim,ze sa zadari a budeme este stastnejsi
@zuzicek88 ahoj, takže ja mam už dva týždne 38 rokov. snažíme sa tak naozaj prvý mesiac. ale dllllho veľmi dllllho som čakala na túto cvhílu. lebo to prvé teho bola náhoda a aj odišlo. ☹
10 rokov teda som čakala,ked konečne budem mať priateľa čo chce tiež dieťa. a ono nizatial neprišlo. ☹
ja pevne dúfam, že tento mesiac to vyjde. neviem prečo dúfam. dúfam, že to vyjde.
lebo mne z toho aj šibe už. ☹
dosť mi šibe. chudák ten môj
ahojte dievcata....tak sme dostali najkrajsi vianocny darcek....ale pssssst, je to tajomstvo, manzel si ho najde az pod stromcekom 😵 ... hlavne, nech tentokrat vsetko dopadne dobre 😔
@bajana jej, super, velmi sa s Tebou tesim 🙂 krasny vianocny darcek pre manzela, velka gratulacia 🙂
@borkavan drzim aj Tebe palce a verim, ze sa Vam to teraz podari...
Inak ja s tou mojou mrchou, som to tento mesiac mala fakt vselijake. Ked totak zratam celych 5 dni dokopy, tak som asi den krvacala a ostatne bolo len spinenie. No som zvedava ako to bude u mna pokracovat...
@enwy ja som si robila test po pár dňoch a to len preto,lebo som mala chuť na špenát,čo je u mna absolútne neobvyklé 😀 ,tak sa mi hned nieco nezdalo,lenze mi sme neplánovali dcérku,prišlo to samé,ale hned som cítila že sa niečo deje,s tou mojou chuťou na špenát a aj som mala pravdu ,po prepočte mi vyšli 2 čiarky cca po 7 dňoch od styku 🙂
Ahojte babuľky poradte mi ... druhý den mi mešká menzes a to mi nikdy nemeška vždy každý raz mi prišiel na čas mám si spraviť tehu test neni to skoro ? alebo mám radšej počkať ? nechcem mať zbytočne vyhodené peniažky ... :/

@adamnela no nie si prvá, čo mala tento mesiac divné krvácanie. Ja som mala len dva dni silné a to mávam 3 dni a predtým nič a teraz predtým 3 dni len výtok a po MS žiaden výtok a to mávam.
Kamoška mala len 1 den silné a to máva tiež 3 dni. A žiadny výtok, iba dva dni potom...
týmto kočkám tu meškali krámy... no je to celé divné tento mesiac.