icon

Kedy si mám urobiť test?

enwy
1. dec 2013

Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝

enwy
autor
31. jan 2014

@borkavan ahoj, ako? nejake priznaky, alebo co?
inak sa mi zda, ze ty si mi raz pissala, ze mozem si dat paralen ak mam horucku, no ja mam teraz predpisane aj antibiotika, ale nezacala som ich brat este, ale uz tyzden mam strasne dusivy suchy kasel, miestami chytim taky zachvat, ze mi idu az slzy...ale beriem len volnopredajne lieky na kasel, tie antibiotika som sa zatial neodvazila...

@bellisperennis ahoj, no tak ako teda? odpisal? alebo si tam bola?

@tomasko27 ked si mala vsade slabe ciarky, tak to podla mna nieco znamena, nie? nebola si u lekara aby ti urobil krvny test?

bellisperennis
31. jan 2014

@enwy no napisal mi,ze o 2 tyzdne mam prist,este ze mam pockat...no tak nevydrzim uz 😀 ale pojdem ten tyzden po 10.februari

bellisperennis
31. jan 2014

ale asi si dnes zbehnem este kupit test a zajtra rano este urobim 😀 inac mi ani nie je zle,len par krat do dna sa mi stane, ze mam taky pocit,ze uz sa idem povracat a nic z toho 😒 🤐

enwy
autor
31. jan 2014

@bellisperennis aháá, zaujimavé teda, to čakanie je vzdy take zdlhave a nekonecne 😖 no tak ak urobis test, tak napis 😉

borkavan
31. jan 2014

@enwy no čauko, hej hovorila som ti, že paralen je v pohode. ale na ten dusivý kašel ti nepomôže. vieš čo si daj... nakrájaj si cibulu, daj do misky, zalej medom a potom ráno a večer pi po lyžičkách ten extrakt. Stále to maj v ladničke.
Inak príznaky žiadne. Práve som na teba včera myslela, že ti napíšem. Bola som na skúške v Nitre, som tam nocovala. NO včera aj dnes len bolesti v podbrušku a biely výtok. Ale beriem dufaston a ten zvyšuje progesteron, tak možno z toho biely výtok. Lebo podla mňa, keby som bola teho, tak by mi aspon prsia troška narástli, alebo spevneli, ako ten prvý krat. A hovno z toho. Ja teraz nemám ani PMS príznaky a to už mávam. divné.
Inak ako ma tak bolelo, rezalo v podbrušku, som si predstavovala, že už som teho aj som sa na chvílku tešila. Ale podla mňa, je to hovadina. Síce nádej zomiera posledná no.
Keby som nebola teraz už tteho, tak na budúci mesiac to už vyjde. Lebo si robím ovu testy a už mi ovulka neunikne.
robila som si aj na 7 DPO ovu test, lebo ten vie niekedy ukázať tehotenstvo. ale hovno tam bolo. bielo, ani vonku neni tak bielo ako na tom teste. ☹

enwy
autor
1. feb 2014

@borkavan no ja som nemyslela ten paralen na kašeľ, ale ja som mala horúčky a do toho aj hrdlo a kašeľ, tak mi prepdísali ATB ale ja som ich nezcala brat, tak som mala iba paralen na tu horucku ale kasel mam stale a dnes ma znova boli aj hrdlo ... a ten cibulovy sirup som si dnes presne akurat urobila 🙂
a kedy čakáš mrchu presne??

borkavan
1. feb 2014

@enwy jaj, tak ja bych tiež nezačala brať ANT, kebych čakala, či nie som tehotna. A neboj, ten sirupček ti pomôže. Neviem kedy čakám mrchu. nemám to ani v kalendári zaznačené. Iba viem, že som 9 DPO. Tak niekedy ked budem 14 DPO asik. No príznaky žiadne. tak si bude mrcha no. no čo už. Aj tak s tou varikokelou môjho to vyzerá skôr na umelé, no. však uvidím. Ale tento rok to iste bude, otehotniem ak nie už aj porodím.

enwy
autor
3. feb 2014

@borkavan no ja som si vcera vypocitala, ze mrchu cakam teda v piatok .. tak som zvedava ..
drzim ti urcite palce aby to bolo tak ako si napisala v poslednej vete 🙂 😉

borkavan
3. feb 2014

@enwy díkes. 🙂 nech nám to vyjde už,no

enwy
autor
5. feb 2014

@borkavan ahooj, čo mrcha? nič? alebo príznaky?

borkavan
5. feb 2014

@enwy čauko, tak ja nič moc. ani príznaky na mrchu a ani na teho. hehe. tak dúfam, že sa vykluje teho. hehe.
v piatok čakám mrchu. ak nepríde testnem. a ty ako?
inak býva mi zle občas. ale tak to asi nič nie je. včera som mala troška krvičky...ako ked som vtedy prvý krát začala potrácať. tak som si aj začala robiť nádej že som teho. a šetrím sa.
uvdime zajtra. min. zajtra by mali začať priznaky na mrchu, ak som neni teho.
môj bol u urologičky a v podstate ma dobre spravy. a keby sa nedarilo, tak na operáciu. tak som kludnejšia a som si ista, že čoskoro otehotniem. ak už nie som. hehehe
a ty ako? aj sa pozoruješ? inak ja som sakra pribrala. lebo nebehám, abych nevyplašila teho hehehe a tak som pribrala. sa uplne zle citim

enwy
autor
5. feb 2014

@borkavan aj ja cakam v piatok mrchu a zatial tiez nic.. len som stale chora a nic nezabera, nechcem ist k doktorovi lebo mi urcite da nejake ATB a to nechcem...takze cakam ci bude mrcha, ci nebude, alebo co...ale uz tak kaslem ze ma to az picha v chrbte, niekedy az v krížoch ma to pichne.. aj ma celkovo bolí celý chrbát viac ako obvykle 😒
a priznaky neviem mozno ma kusok dnes bolelo brucho, ale som tomu nepripisovala velku vaznost...aj tak si myslim ze mrcha pride ako furt 😖

borkavan
6. feb 2014

@enwy inak existujú aj také lokálne ANTB, že si strekneš priamo na mandle. Ale ked ty máš kašel, tak veru neviem. No ti nezávidim. Však piatok je už zajtra. A ja práve rozmýšlam, či si spraviť ráno test, alebo kašlať na to. Inak som veľmi vyčerpaná z práce a potrebujem ísť behať, proste odreagovať sa. A bojím sa, že čo ak som tehotna, tak aby som si neuškodila. Tak neviem. Ale dnes ma riaditeľka tak zmorila, že ledva dýcham. By mi to dosť bodlo. Asi pôjdem a dám len mierny poklus. Však čo má byť bude.
Ale dnes som mala zas málilinko krvičky na papieri. Takže asi mrcha. ☹ Síce vôbec nemám príznaky ani na mrchu.

borkavan
7. feb 2014

@enwy tak ja som sa dnes testla. mám mať dnes mrchu. a mám tam ducha na teste. Ani neviem, či je to dobré ale zle. lebo mám 31 DC.

enwy
autor
7. feb 2014

@borkavan waau duch naozaaaj? ved to je supeeeer... 🙂 este kus pockaj ja dufam ze uz ti ta mrcha nepride este testni boomba.... ja dnes zatial nic ani priznaky ani nic, iba ma kus boli brucho takze asi mrchaaa 😒

borkavan
7. feb 2014

@enwy ja priznaky žiadne. troška prsia narástli. tak zatial sa teším len tak potichučky. už som jeden potrat mala... a vtedy som ani na sekundu nezaváhala, že by sa to mohlo zle skončiť. a mala som silné kolajnice na týždeň meškania mrchy. takže počkám týždeň a testnem znova.
a čo ta tvoja choroba?

enwy
autor
7. feb 2014

@borkavan moja choroba, este som skusila robitussin, uvidim ci mi uz nieco kooonecne zaberie eh 😒 ja zatial dnes mrcha nic, aj styk bol dnes a mrcha neprišla, celkom sa čudujem, lebo minulý mesiac presne v deň ked som mala mať mrchu som mala styk a mrcha prišla počas.. 😀 taakze uvidim dufam teda ze nic neuvidim :D ... ale hlavne mysli pozitivne aj za toho ducha a ziadne ukoncenia nemysli 🙂

borkavan
7. feb 2014

@enwy no tak aj u teba to vyzera nadejne. a kedy teda testneš?

enwy
autor
7. feb 2014

@enwy nechystam sa zatial, aspon do piatku minimálne nie ... už radšej, zbytočne to potom iba robím keď tak skoro .. ak vôbec do piatku "budem čistá" 😀 lebo ma bolí brucho 😒

enwy
autor
7. feb 2014

@borkavan ups :D hore sprava

borkavan
7. feb 2014

@enwy inak ti poviem pravdu, stále sa chodím kontrolovať nazáchod, či je všetko v poriadku, že tam nemam krv. asi mi šibe už.

enwy
autor
7. feb 2014

@enwy aaa nešibe, neboj, keby som si ja našla ducha asi tam presedím celý deň aj tak lebo by som tomu aj tak neverila este 😕

enwy
autor
8. feb 2014

@borkavan ale mne uz asi sibe ked samú seba tagujem 😀 😀

borkavan
8. feb 2014

@enwy 😀 😀

inak ja tiež tomu stále nemôžem uveriť. lebo však občas mi je na vracanie ale to len ked som hladna a ked som bola prvý krat tehu o takomto čase už mi prsia sa začínali nalievať a teraz nič. tak sa bojim, aby sa niečo neposralo. lebo už sa pomaly začínam tešiť.

enwy
autor
8. feb 2014

@borkavan a kedy chces teda robit druhy test? podla mna sa mozes tesit uz ked tam bol dušík 🙂
ja zatial stale mrcha nic 🙂

borkavan
8. feb 2014

@enwy tak chcem robiť druhý test vo štvrtok alebo v piatok. a ty si sprav test, dora, či nie? neboj, už tam duch by mla byť. ved kolký si DC?

enwy
autor
8. feb 2014

@borkavan no tak ako ty, v piatok som mala mať mrchu 😀 ale uz skor ako v pondelok ho neurobim, lebo ho nemam kde kupit 😀

borkavan
8. feb 2014

@enwy však zbehni do kauflandu 😀 či to daleko? ja mám kaufland daleko. teraz už tiež doma nemám žiadny tehotenský. ale kamoška čo je už tehotna ma jeden nejaký vysoko citlivý, tak si poň zájdem cez týždeň.

enwy
autor
8. feb 2014

@borkavan nooo ano, 25km :D :D heheh no dobre potom pis teda :D

enwy
autor
10. feb 2014

@borkavan ahoj, dnes som testla...nic ani len duch....ja to kaslem uz vazne, idem si dat tie predpisane antibiotika lebo budem uz naozaj maximalne odidena .. 😖