icon

Kedy si mám urobiť test?

enwy
1. dec 2013

Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝

Strana
z9
borkavan
24. mar 2014

@enwy no čauko, ako? ja idem teraz v stredu na poradňu, tak uvidím, či všetko OK a už keď to bude teraz OK, už som za vodou, ako sa hovorí. Som stále na PNke, už ma ide šlahnúť, však keď odporučí, tak pôjdem už do práce od apríla. Inak stále ma nervujem a rozčulujem, priateľ mi robí stále nervy... škoda rečí, tak dúfam, že mimčo si to nerozmyslelo a ostalo so mnou. Lebo pri týchto nervoch... a nedá sa mi to ovládať. Teraz je už troška kludnejšie medzi nami... tak hádam, už to tak ostane. Som dosť nervozna aj preto, lebo si robím tu štátnicu z angliny a mám napísať prácu a čas uteká a mne to askosi ide ťažko. no idem zas makať na tej práci. ach jaj.
A ty ako?

Strana
z9