Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@saskia00721 no ako teda?
@july_pk zajtra si budem robiť test
@july_pk bola som si ho kupit a rano ho spravim lebo nejako sa mi nepodarilo tri hodiny vydrzat necikat :D :D :D
@saskia00721 nemusela si necikat. Hlavne nepiť 😉 ráno bude ale lepšie. Daj vedieť
@july_pk ahoj no dnes som si ráno spravila ten test chvíľku sa mi zdalo že tam niečo bolo ale asi som len mala vidiny. Telefónom mi to lepšie odfotiť nejde. Asi mám nejaký iný problém co ma podobne príznaky a tehotenstvo to nebude....
@saskia00721 mne sa nezdá úplne biely. Koľko ti mešká ms? Akej značky to je test?
ahojte dievcata, mne zas test pomerne skoro ukazal, ze som tehotna... menstruacia mi meskala tyzden, spravila som si test a krasne tam boli vidiet dve silne ciarky... a to som mala obycajne testy pepino z drogerky za 2e... u kazdeho je to asi individualne ;)
@july_pk je to pepino test z DM.... no práveže ono to neni úplne meškanie v pravom slova zmysle. ...31.8. sme mali s... v čase ovu čo som si všimla až potom ako sa to stalo ja som teda bábo neplánovala takže si to nemôžem nahovárať to čo sa so mnou deje. Nasledne o 6 dni 6.9 ma pichlo velmi v ľavom vaječníku som utekala na wc tam som zistila že som slabucko krvácala asi 15 sekund potom pohoda žiadne bolesti nič len strašne palenie záhy a o od 18.9. čo bola tri dni meskajuca ms mi začalo slabo ruzove spinenie na druhý deň akoby úplne slabá ms a od poobedia toho dňa iba slabé ružové spinenie na intimku sem tam až do dnes. Tak skúšam testovať kym dostanem termín u gynekológa lebo niečo sa deje.
@saskia00721 ahaaaa. 😉
No som zvedavá ako to dopadne. Kedy ides ku gyn?
@july_pk ešte nemám termín musím sa objednať. keďže musím rátať poslednú ms podľa toho kedy som mala s.. a to bola vlastne aj posledná normálna ms, tak to rátam tú augustovú a od nej keď sa odvíjam tak skôr ako za dva týždňe mi termín ani nedá. lebo teraz by som začínala len 5 týždeň keby z toho aj niečo vzniklo, takže musím si počkať. v každom prípade dnes sa mu skúsim dovolať. ja som bábo neplánovala vôbec len si pamatám že ked som bola tehotná tak ma strasne palila zaha a ta ma pali aj teraz a dnes mi je aj spatne od zaludka preto to vlastne riesim. Inak aj vtedy podla ms som mala byt v 8tt a povedali mi že som v 10 tt. tak tiež mi tam tie týždne moc nesedeli... preto testujem, ako či bude pozitivny alebo negativny vysledok oba budu v pohode len by som to uz rada vedela na isto na čom som
Pri všetkých 3 som to vedela ešte pred meškaním menzesu. Teraz pri treťom som test robila stredu poobede a krámy som mala mať až sobotu a krásne 2 čiarky. Žiadny duchovia a tak nejako aj pri predchádzajúcich dvoch. Takže dosť skoro. Proste som cítila že niečo je inak 😊
@saskia00721 chápem... A nechceš skúsiť clear blue digitálny test? Ten je dosť presný
@july_pk zajtra uvidím na kedy ma objedná doktor a podľa toho ho asi skúsim keď je taký presný. Ja vlastne neviem aký výsledok by ma viac potešil ale hlavne chcem uz nejaký istý. 😀
@saskia00721 jasné. Tak snáď už budeš o niečo múdrejšia. Potom daj vedieť 😉
@wannda9184 jasneeee gratulujem. 😉 to je pekná ciarka dobre ju je vidieť
@july_pk dám vedieť keď budem múdrejšia
@saskia00721 to teda dufam ze sa mam naco tesit....kedze prvy krat to nedopadlo dobre preto mam obavy...☹
tyzden pred ocakavanou MS..mala som jeden test a len tak z nudy.a hned😁
@wannda9184 sprav si ešte jeden test ale malo by to byť pozitívne. A nestresuj sa nemysli na nič zle. Všetko dobre dopadne neboj sa
@wannda9184 koľko ti mešká ms? Je to krasna tehu ciarka aj podla mňa 😉
@july_pk praveze nemeska zajtra by som mala dostat MS...pevne dufam ze ju tak skoro nedostanem 🙏
@saskia00721 dnes bol tento test robeny pocas dna...hned rano vyskusam z ranneho mocu bude to spolahlivejsie hadam

@zitusss tu su negativ