Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@july_pk dakujem krasne...akurat som dorobila test a uz je ta ciarka viditelnejsia 😍
@saskia00721 pocuj kedy je najvhodnejsi cas na navstevu gynekologa? Vies aby tam uz bolo aj cosi vidiet myslim si ze je to este cerstve kedze MS mi nemeska ale len dnes by som ju mala dostat.
Tu je dnesny testik
@wannda9184 máš tam krásne dve čiarky ešte raz gratulujem. V 6 tt najskôr, skús mu zavolať povedz že máš pozitívne testy a v ktorom týždni asi si a on ti dá vhodný termín.
@saskia00721 dakujem ti krasne 🙂 potom ti dam vediet alo to cele dopadlo...pekny dnik
@wannda9184 gratulujem 😘
Gyn sa teraz dá ísť iba na krv, na sone ešte nič neuvidí. tak 2-3tyzdne meškania ms už vidno aj srdiečko. Vtedy sa oplatí najskôr
@july_pk jasne tiez si myslim radsej pockam oplati sa mi 👍
@majka2 mne sa zdá že je
@majka2 mozno keby bola lepsia foto skus visc zaostrit😉
Ahojte, Ja tiež čakám..MS mám dostať o dva dni, zatiaľ prešlo 10 dní od ovu dva testy som si robila a negatívne..velmi sa snažíme hádam sa zadarí 🙏
@katarinazavo držím palce 😉
@wannda9184 jeej to si robila z ranneho? ... ja som dnes len tak testla tiez som dnes mala dostat ms no bol biely 🙂 aj si myslim ze nie som tehu lebo nemam ziadne priznaky len to trosku meska ...
Ahojte, ake mate skusenosti z pepino testom je spoľahlivý?Vďaka
@katarinazavo ahoj mne napriklad ukazal aj ten papierikovy za 2€ dobre
@updatevani vies ja len koli tomu som si spravila test pretoze uz ma vyse tyzdna bobolievali prsia...tiez som netusila ze mi to takto pekne vyjde
@sarah16 ďakujem 😘 ♥
Veľa z vás si robí testy podľa mňa skoro, v mojom prípade to bolo až po 12 dňoch vynechania ženských dní. (čo je asi už dlhá doba, no už sa mi stalo, že dni neprišli celých 9 mesiacov zo zdrav. dôvodov)
Úplne chápem, ak sa snažíte a tešíte z každého náznaku, z meškajúcich dní, maličkej čiaročky, ale poviem vám babuľky, čím viac na niečo čakáte a veľmi sa snažíte, tým viac sa to odďaľuje. :(
@alexkova ja sa snažím čakať kým mi budú meškať lebo zatiaľ negat..dnes by som mala dostať ale dúfam že sa nedostavia 🙏
@katarinazavo no ja som si pepino robila teraz pred pár dnami a mne sa nepáči. Nehovoriac o tom ze boli všetky nejako doskriabane po otvorení . Je tam písané že výsledok odcitavat do 1minuty a to som tam mala dve vyditelne čiarky a po minúte už iba jednu. Podľa mňa pepino nie je moc dobrý test.
@saskia00721 ja som to tak mala ked som si robila mamatest ale ďalšie dva uz boli len s jednou
Mne obyčajný ukázal po dni meškania
mne ukázal test z billy za 1€ 2 dni pred menzesom krásne 2//
@katarinazavo každý test to môže tak ukázať to nevravim ale tie pepino som si robila 4 a všetky boli obuchane a mali na sebe skrabance ... Prídu mi trošku nekvalitne ale keď je niekto tehotny tak isto ukáže aj ten dve čiarky

@wannda9184 tak keď má len zajtra prísť, tak to je určite tehu. Gratulujem 😘