Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
ja po IVF...a 10 den po vklade 5 dnoveho embryjka som mala takýto test takže to je akoby mi menzes meškal 2-3 dni....
@victtoria si tehotná...ja osm mala priznaky ako pred MS-bolesť križov,prsia ma boleli len jeden den abola mi velka zima ....nevolnosti som mala od 6-7 tt určite nie hned
Tiež som si dnes robila tehu test...snažíme sa už pol roka...pred tým mi vyšla jasne len jedna čiarka...dnes som mala ducha..nemohla som uveriť vlastným očiam. dohodli sme sa s priateľom, že ak do roka nebudeme v tom, vyhľadáme pomoc odborníkov. len ms mi mešká 4 dni...ako na potvoru prišla dnes večer...ráno som si robila test, okolo obeda začalo slabulinké farbenie a teraz večer ako normálne krámy...baby čo myslíte, môže to byť tehu?? čítala som, že niektoré baby mali ms aj počas prvých mesiacov 😒
Ahojte, dnes ráno som si robila test 12 dpo, zajtra mam dostat menstruaciu, hrozne ma bolia prsia a pobolieva v podbrusku, robila som si test aj pred troma dnami ale tam bola len slabulina ciarka, dnes je omnoho silnejsia, len ta druha ciarka sa mi objavila az po minute a pol, v teste bolo ako vzdy pozitivny vysledok do 1 minuty negativny do 3 minut, tak neviem, aj pred mesiacom som sa testovala a tam nebol ani len naznak druhej ciarky, viete idu vianoce a bol by to pekny darcek pod stromcekom pre manzela len ked to nemam potvrdene lekarom neviem ci mam robit paniku.
Babulky aký test je podľa vás najlepší
Poprosim baby ktore ovulacne testy su najslolahlivejsie? Dakujem
Ahojte,ja pri prvom som robila testik až ked meškala 2 týždne,no to som malauz 5 kg navyše ako jediny priznak s pri druhom po 5 rokoch doň testovala hneď v deň meškania a krásne 2//. U každého je to afi inak. Teraz čakám či dôjde antal otestujem
mne 2 dni pred očakávanou MS🙂
Ahojte dievcata,otvaram temu ked ze tu je uz ticho...
Vie mi niekto poradit?? Dnes som 12 DPO a uz 3 dni sa vytesujem s pozitiv.testu ktore pomaly aj tmavnu .
Meriam si aj bazalku a drzala sa na 37-37,1 ale dnes sok teplota rano 36,8 ...co to moze znamenat??
Uz som mala aj biochemko aj Spontanny potrat. A bojim sa ze ani teraz to nevide ☹
Ahojte chcela by som vás poprosit o radu s priatelom sa snazime o miminko ale neako sa nedari az doteraz poslednu menstruaciu som mala 26.januara a zatial nic test som si robila 15.marca ale neukazal nic co to moze byt dakujem za odpovede
ahojte. potrebujem rychlu odpoved-pomoc- som zufala. uz 2 tyzdne mam strasne stavy, bolest v podbrusi, vystreluje do krizov, intenzivne je to hlavne rano....ale cely den to pretrvava, pocit na vracanie, mala som caste zapaly mechura, tak som min.tyzden isla k mudr a dal atb, ktore som vcera dobrala, dnes som bola u gyn, vylucil zapal vajecnkov aj maternice a pri sone zbadal dutinu v maternici ( vlastne dve spojene)pytal sa, ci som s robila test, to nie, tak mi spravil a bol negativny. ms mam dostat cca o desat dni, ale som nervozna..aj doma som s spravila test, neg...j mozne, ze som tehu, je tam vak a testy negatvne---???? pohl, styk som mala pred 2 tyzdnami, po menzese....ufff...nvm, co si mam mysliet....
Nevjem
mne az 2 tyzdne po prvom dni ocakavanej menstruacie. testovala som kazdy den, menstruacia meskala test bol negatívny, nechápala som. na pondelok som bola objednana ku gynekologovi, v nedelu na nakupe v bille pri pokladni som kupila ten najlacnejsi obycajny test co tam mali a doma uz boli 2 ciarocky 🙂 🙂 🙂
V den ocakavanej ms. Hoci ta druha ciarka bola slabulinka, skoro neviditelna.
Baby ak je to tu ešte aktívne ..chcem sa opýtať 22.7 som mala menštruáciu.
Od 4.8 mi začali plodné dni,cez ktoré sme sa s priateľom na plno keksíkovali 😅 😅
Ja som bola taká nedočkavá,že som si spravila test už 5 dní nato (samozrejme neg.) Ale v tom čase ma už strašne boleli prsia,mám ich citlivé a k tomu som začala byť celé dni unavená a necítim sa najlepšie.Na test bolo ešte skoro ..Kedy si ho teda môžem spraviť ? 😕 A tieto príznaky môžu byť tehotenské? Alebo je to PMS ? Menštruáciu mám dostať 19.8 ...Tak na tie predmenštruačne príznaky by nebolo ešte skoro ? 😕 Dakujem za rady... 🙂 🙂
@teduazemer ešte máš na test čas... Skus najskôr tri dni pred MS. Drzim palce 😉
@teduazemer Kľudne to môže byť aj PMS ,áe aj príznaky. Ver,že som sa takto sledovala a nikdy to nevyslo až teraz po roku ... Úplne som vypla, a až tak,že som zabudla,že mi mešká. Spravila som si v sobotu a to mi meškalo už niekoľko dní, a vyšli mi krásne // . Takže počkaj do príchodu MS ,najlepšie ak ti bude meškať aby ste potom nemusela lúštiť či tam niečo je. Držím palce.
@teduazemer tak mne zacali prejavy tyzden pred ms.zmeny chuti, bolesti prs a neskutocna unava.pripisovala som to predmenstruacnemu syndromu.test som si preto robila na stvrty den meskania a bola slabucka druda ciarka.takze ani v den ms by mi asi nic neukazal.je to individualne, a nie kazdy test ma rovnako farbiva.drzim palce 😉
Ženušky,Ďakujem Vám za Vaše rady a skúsenosti 🙂
Prajem Vám nech sa vám darí ako maminkám 💐
Ahojte baby robila som si šesť testov a všetky pozitívne toci sa mi hlava a keď dlhšie robim tak mi je zle od žalúdka a boli ma podbrusko,ale menzes mi nemeskal ,a tie testy som robila asi dva týždne po menzese ktorý meškal 16 dni ,ale bol iný ako inokedy ,myslíte že môžem byť tehu ?ďakujem za odpoveď

Victtoria,ak toto nie je pozitivny test,tak ja uz fakt neviem.