icon

Kedy začali tehotenské príznaky po nechránenom styku?

1. mar 2025
Strana
z2
okm221
3. mar 2025

8-9dpo, príznaky boli ale takmer totožné s pms, takže som ich ignorovala, jedine co bolo iné ze mi prišlo zle z mäsa a nevládala som zrazu behať. Urobila som si test a pozitívny, čiarka viditeľná už 6dni pred ms.. Obrovská únava, spavost prišli s dňom kedy som mala dostat ms

okm221
3. mar 2025

@diewcatqoo ja mávam v strede ovu a ukázalo týždeň pred ms.. Ovu bola 14dc, na 15dc bol jediný sex bez ochrany... Na 23dc bol jasne pozitívny test... A cykly mávam 30 dňové (prvá fáza 14dni, potom ovu a druha fáza 15 dní)
Mne sa veľmi, skoro uhniezdilo vajicko nejak na 6 deň - produkcia hcg 2-3dni.. Niekomu sa uhniezdi aj na 12.. Je to individuálne.. Na kontrole som bola 4+5, veľmi skoro a už bol aj plodovy vak na Sone (takže aj vyššie hcg som mala)

okm221
3. mar 2025

@pininka1 luteinna fáza trvá 11-17 dní, môže sa to meniť, väčšinou ti je u ženy ale stabilné

okm221
3. mar 2025

@glade22 toto je test 8-9dpo, preto 8-9 lebo oplodnenie prebehlo v noci... (otehotnela som po ovulácii, na 14dc bola ovulácia a až na 15dc sme mali večer sex a vyšlo to, bol to jediný nechránený sex)
Tiež to je 6-7 dní pred menzesom a pozri, druhá čiarka ako svet

glade22
3. mar 2025

@okm221 prepáč, ale toto nie je druhá čiarka ako svet...je to výsledok, ktorý je stale bud alebo a treba ho zopakovať

okm221
3. mar 2025

@glade22 toto je dreuha čiarka ako svet na to ze to je 8-9 dní (bolo to myslene tým spôsobom) niesom sama ktorá ti tvrdí že je to možné mať pozitívny výsledok tak skoro, len si to nejdeš pripustiť. tehotenstvo už mám dávno potvrdene od dr, takže testovať nič nemusím

glade22
3. mar 2025

@okm221 a ak ste mali chránený styk predtým, nemohla si otehotnieť z neho? Lebo po ovulacii je vajíčko schopné oplodnenia len 10-15 hodín.... Ale zase, keďže som zdravotník, musím priznať, ze ľudské telo je naozaj nevyspytateľné...len sa mi to zdá príliš zrýchlený proces 😁....
A tiež nechcem týmto povzbudzovať užívateľky, čo si robia denne 4 testy pomaly od oplodnenia.

okm221
3. mar 2025

@glade22 nie všetky styky sme mali chránené a dokonca pred ovu sme sex ani nemali len po ovu ten jeden deň, ja som si myslela že 12hod je schopné prežiť ale bežné je to 24hod a výnimočné aj viac, pýtala som sa na to dr... Dokonca aj 48hod keďže ľudské telo nieje stroj... A teda my sme sa pravdepodobne zmestili do tých 24hod.. Je to výnimočné ale stalo sa, tiež som to nečakala, na kontrole som bola 4+5 a plodovy vak bolo krásne vidno, mala som aj vysoké hcg... Bol to mesiac kedy som ani len nečakala ze môžem otehotnieť a stalo sa pravdepodobne to bolo tak ze na 6 deň sa uhniezdovalo a do 2-3 dní produkcia hcg.. Minimum na uhniezdenie je 5 dní max nejakých 12-13...
:D ja som zas vedecký pracovník

okm221
3. mar 2025

@glade22 a teda je pravdepodobne ze vajicko už bolo v maternici (pred pokrajom odumretia 😂) kde došlo ihneď k oplodneniu, preto taka krátka doba do uhniezdenia, pri bežnom otehoteni musí prejsť ešte z vajickovodu, čo iste dní trvá 🙂 mozno preto ti to príde skoro
Ale ver mi ze na 8-9dpo nieje až tak výnimočné mat pozitívny test, takých žien je mnoho

glade22
3. mar 2025

@okm221 tak tam nejde len o to, aby docestovalo, ale musí byť aj v istom štádiu delenia a to neurychlis. Skôr si myslím, že to bolo veľké šťastie, že to tak "sibenicne" ešte vyšlo a absolútne by som netvrdila, že je to časté.
Ženy, čo to tvrdia väčšinou nemajú znalosť svojho cyklu a netušia kedy došlo k ovulacii.
Ale teda výskum ani štatistiku som žiadnu nečítala, riadim sa len podľa Lekarskej fyziológie (a fotiek testov tu na mk 😉 )

okm221
3. mar 2025

@glade22 no mňa do tejto skupiny prosím nezaraduj, lebo ja si poctivo sledujem cyklus sympotermalnou metódou a som si na 100% istá tým co tvrdím, sprostá Niesom ani ne vzdelaná po tejto stránke, embryologiou som si prešla na vysokej škole..
A teda ja keď vidím niekde ze sa ženy riadia kalendárom tak mi je až zle, že podľa kalendára som mala mat ovu vtedy a vtedy :D
No stačí si napísať do googla ze koľko dní trvá uhniezdenie, hneď ti vyhodí ze 5-11/12 dní 🙂 takže stava sa aj také a myslím si ze som teda ojedinelý prípad s tým oplodnením... Ale proste také sa stáva ako keď atk je 99% tak sa nájde to 1% tieň ktoré otehotneju

kulumulu123
3. mar 2025

V deň keď som začala rodiť mi nabehli kontrakcie inak žiadne iné príznaky 🤷

okm221
3. mar 2025

@glade22 skus si otvoriť filtre na fertility friend alebo ovuview, sú to zahraničné appky, keď si pozries filter žien a testov ktoré malý pozitívny test pred 10dpo a po 10dpo (samozrejme podľa sledovania bt), tak je to 50 na 50...to si dovolím tvrdiť, té to ojedinele nieje
Tam je aspoň kategória žien ktoré zapisujú bt....
Tu na MK fo nieje smerodajne, keďže žeby nevedia ani co je ovulácia pomaly..

glade22
3. mar 2025

@okm221 nie, teba som do tejto skupiny nezaradila 🙂

janusa86
3. mar 2025

@okm221 Súhlasím s Vami. Proste niekto si ide svoje, pritom každé telo je iné. Ja som mala tiež rovnako testy týždeň pred ms. A dnes nám 2 ročnú dcéru. Testovala som tak skoro lebo mi bolo už zle a to bežné teda nie je. Krásna čiarka co bola silnejšia každým dňom. Netvrdím,ze to nemohlo byt inak, aj to som zažila ale len tvrdim ze testy to uz vedia zachytiť.

margitaf
6. mar 2025

V piatom mesiaci mi začalo rast brucho 😁inak som žiadne príznaky nemala

autor
7. mar 2025

@margitaf ani ste o Tom nevedeli dovtedy ?

margitaf
7. mar 2025

Samozrejme že vedela ,neprišla ms a bol pozitívny test ale okrem toho žiadne iné príznaky,zle mi vôbec nebolo ,ani mi nevadili žiadne pachy chute ,

Strana
z2