icon

Kedy začína stúpať hcg?

caramelbiscuit
1. júl 2017

Ahojte, viete mi povedať v ktorom týždni začína stúpať hcg? Ide mi aj o úplne minimálny nárast, menštruácia mi vychádza akurát na dovolenku a chcem si zobrať norethisteron, ale nechcem riskovať že ak by náhodou. Predpokladám, že lekár to na sone vidieť ešte nebude

ludka10
•
1. júl 2017

Ahoj ja mám presne ten istý problém čo ty, tiež neviem či začať brať tabletky, testy negatívne doktor videl v len dutinku v maternici ale tehotenstvo vylúčil a to mi ani krv na hcg nevzal.Keďže sa už snažíme s priateľom o mimi a pri tých tabletkách si budeme musieť dávať pozor tak som z toho na nervy 😠 ale zase ani menzes na dovolenke nič moc teda.Mne pichol dr aj vyvolavačku a vôbec mi nezabrala doteraz už je to 10 dní

kata011
•
1. júl 2017

hcg zacne produkovat telo hned ako sa oplodnene vajicko zacne uhniezdovat v maternici to znamena 7 až 10 den po ovulácii. Vtedy by mali i testy zacat ukazovat slabuckeho ducha...zalezi od toho ako dlho oplodnene vajicko putovalo vajickovom do maternice.....niekomu dlhsie inemu kratko ...

caramelbiscuit
autor
•
1. júl 2017

@kata011 takže keď bol priateľ doma 16.-23 (teoretická oplod. súlož by bola skôr na začiatku) ja som mala PM 9.6 a 27.6 som mala hcg 0.2 tak je to teoreticky vylúčené? Mätie ma len to, že už asi piaty deň ma bolia prsia :D

pininka
•
1. júl 2017

Podla mna tehu niesi, plodny den vychadzal na 27meho. Ale stat sa moze cokolvek, aj psychika vela robi. 4 dni od oplodnenia uz ukaze aj tehotensky test robeny z ranneho mocu.

xxxxxnnnnn
•
2. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

topanka
•
10. sep 2017

Cavte baby chcem sa spytat ci niektora mala taku skusenost ze som mala pozitivny test no po tyzdni som dostala menzes a potom po tyzdni znova a vobec bolesti neboli isla som doktorovi zobral mi krv a hcg bolo 0.198 a dal mo kanavit a norethisteron ten uzivam dalej a zas mi bral krv robil sono ale nic tam nevidel mozem byt tehotna???