Ahojte, ani neviem čo chcem počuť, či len potrebujem nejakú podporu alebo sa ukludniť.. Moje prvé tehotenstvo cca 10rokov dozadu prebehlo úplne v poriadku bez komplikácií.. Potom na to som mala o dva tri roky dva krát potrat cca v 6tt.. Potom som otehotnela znova ale hneď som to už riešila cez inú lekárku ktorá sa tomu venuje kde zistila, že mám nízke hladiny progesteronu a estrogénu hneď nasadila liečbu bola som aj na reprodukčnej imunológii kde som mala tiež liečbu.. Toto tehotenstvo na liekoch dopadlo dobre.. O ďalšie 2 roky som ostala opäť tehotná a zasa som podstúpila liečbu všetko bolo ôk.. No teraz som znova zistila, že som tehotná posledná menštruácia bola 4.5.2025 a styk bol tak 20.5.2025 mam 31 dňové cykli.. dnes som bola u lekárky ale len u tej svojej aby mi to potvrdila.. Na ultrazvuku nebolo ešte vôbec nič vidieť len povedala, je výstelka zhrunuta a vysoko také niečo.. tak vzala krv na hcg ktoré je 279.. V stredu mam ísť znova na kontrolné hcg či stúpa.. A ja sa bojím či to bude v poriadku.. Ešte som ani nevolala tej lekárke ktorá má vtedy nastavovala na liečbu lebo neviem čo mám robiť.. Strašne sa bojím a chcem aby to bolo dobre.. Mala ste to niektorá podobne..?
@zanzilady neviem, čo si mám myslieť a kým bude streda a budem vedieť výsledky z krvi zošaliem.. Už ma napadá hocičo a mam strach.. Neviem keďže od styku kedy sa to asi stalo je už dnes 20dni.. A to hcg mi príde nízke.. Dnes mi predpísala lekárka utrogestan.. Tak si ho večer hneď aj dám.. A asi aj zajtra zavolám tej druhej lekárke ktorá mi pred tým nastavovala liečbu či mi tie hormóny neskontroluje.. V predchádzajúcich tehotenstvach mi brala každý mesiac krv na ten progesteron a podla toho buď zvyšovala alebo znižovala dávky..
@zanzilady ja viem, že by som mala myslieť pozitívne ale keď je to ťažšie.. A o to, že je to také nečakane ale už keď sa to stalo tak chcem aby to bolo dobre.. Skoro každý deň sa testujem.. A dnes bola tá čiarka už skoro úplne silná, skoro taka ako aj tá druhá.. A to som robila test aj včera a čiarka nebola až taká.. Ďakujem, za podporu dúfam aj ja, že to bude všetko ôk.. Musím sa dať do pohody a veriť v to, že bude všetko dobre. A áno jasne dám vedieť.. 😊
@zanzilady oj to mi je ľúto.. Mám strach z toho, že keď sa to včas nepodchytí tak to bude zle.. Keďže viem, že bez pomoci nedokážem babo udržať.. Ale snažím sa myslieť už len pozitívne aj keď je to ťažké.. A chcem už nech je zajtra a viem už výsledky z krvy.. V sobotu som si robila ten test clear blue Digital a ukazovalo 1-2, dnes som si ho spravila zasa a bolo tam 2-3.. Takže nejaká nádej, že to ide zatiaľ dobre tam je..
@zanzilady tak áno išlo to pekne hore.. 😊 Ale aj tak sa mi zdá ci to nieje malo na týždeň v ktorom by som podľa ms mala byť.. A Presne tak nič nieje vyhraté ale musíme len veriť.. Jeej to gratulujem.. 🥰 Krásna fazuľka.. Ale áno uvidíš bude to už len dobre.. A berieš aj nejaké lieky či nie..?
@zanzilady tak áno rastie pekne no.. Však ja si to aj tak hovorím, že som mohla mať posunutu ovuláciu a preto je to takto.. Až 23.6 idem.. Do vtedy sa asi zbláznim.. Ja tiež mám takto utrogestan ráno, večer.. Ale pri predošlých tehotenstvach som brala oveľa väčšie davky.. Lenže sa nemôžem spojiť s tou doktorkou ktorá mi to vtedy riešila.. Áno áno aj ja som predtým brala až do takéhoto týždňa.. A bolo všetko ôk.. dúfam len, že to dobre dopadne.. 🙏😊
@niikiis taaak to je už len týždeň aj niečo Sle chápem to čakanie 😂ale najhoršie je že cele tehotenstvo budeš stále len na niečo čakať takze asi by sme si mali začať zvykať 😅ja som bola úplne v tom že sa progesteron po 1trimestri vysádza. Ale ak je to pre podporu babatka tak aj cely život by som ho dávala 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som mala na 15 dpo 247 🙂 a zatiaľ je všetko v poriadku 🥹mohlo sa ti len trosku neskôr uhniezdit. Beries teraz progesteron ?