Kedy zavolať gynekologičke po tehotenskom teste?
Ja som volala hneď keďže som spinila a hneď ma aj pozerala. Inak by som tiež volala hneď (keď mešká aspoň 2 dni ms) a ona ta objedná asi o 2 týždne 🙂 držím palce
Ja som zavolala hneď a ona ma objednala, ako uznala za vhodné, niekedy okolo 8. tt
No keď som bola 6 týždňov ale ket máš pozitívny test kľudne môžeš aj teraz jej zavolať a ona ty dá termín že kedy môžeš ísť na prvú kontrolu
Zavolať môžeš aj hneď a uvidíš čo ti povie, idelane tam ísť keď si aspoň v 7tt aby bolo už srdiečko vidieť ,😊
hned som zavolala sestricka sa opytala na poslednu ms a podla toho ma objednala
Ako som si nasla tehu test pozitivny tak cca o 2tyzdne nato som isla. Netrebalo volat len prist.
Teraz som bola uz v 10.tt lebo som musela cakat za novym lekarom-co som kvoli vzdialenosti menila.
Ja hneď, sestrička má objednala podľa poslednej ms
Hneď
Volala? Hned... potrebovala som injekcie na riedenie krvi... prve sono v 7.tyzdni...
Po osmom tyzdno, nechcela som sa zbytocne stresovat
Ja som volala hneď, po prvom potrate ma zavolala na kontrolu, vzala mi krv a po potvrdení nasadila Duphaston a potom objednala asi na 8tt
Pru ďalšom tehotenstve mi takisto dala recept a na prvú poradňu som šla v 9 tt
Hned po zisteni. Pri 4tom az v 3m. ;D
Mne Este ani MS nemeskala, ale mala som brát medrol a utrogestan, tak preto
Hned, ale dostala som termin az na neskor, kolo 7.-8.tyzdna
planovala som po 8., ale v 6tt som zacala spinit a bala som sa. Na prvom sone tam bol len vacok, brala mi hcg viackrat, stupalo, na dalsom sone uz bilo srdiecko. Spinenie ma trapilo do 17tt, uzivala som duphaston. Babatko sa narodilo v termine v 40tt.
Hneď ako som si urobila test a vyšiel pozitívne 🙂bola som síce v nejakom 3tom týždni 'bol vidieť gestácny vak ale potom 5 tom bolo aj plod vidno 🙂
Ja v prvych 3 tehotenstvach hned po pozitivnom teste, cize 6+0 cca. Ale v tretom tehotenstve som mala MA v 9tt. Tak som v stvrtom tehotenstve zvolila taky čudny postup a volala som az v 8tt, chcela som, aby ma objednala az po ukoncenom 9tt, tak som si vravela, ze ked ten tyzden kriticky babo zvladne, tak uz hadam mozem byt pokojna. Ale mala som nervy aj do 13tt. Sadla som si do cakarne a z radia sa ozvala pesnicka "It will be alright, it will be alright" 🥰
Ja asi po necelom týždni, nakoľko viem že mám problémy tak som potrebovala výmenný lístok na hematologiu.
Inak by som šla asi po 8 tt.aby rovno skontroloval srdiečko.
Ahojte ja som volala tiež hneď po pozitívnom teste a “chcela ma objednať v 6 týždni “ , no keď som prišla som bola v 5 tom( mysleli sme si že podla menštruácie v 6 tom ) a ešte nebolo nič vidieť ale HCG z krvi bolo vysoké a následne som prišla o týždeň tzn. 6 týždeň a už bolo vidieť ☺️
Ja som išla hneď ..okolo 3-tieho týždňa..potrebovala som to vedieť kvoli práci...vtedy ešte ani srdiečko nebilo...bolo len vidieť škvrnku...tak ma objednala za nejaké tri týždne a tehotenstvo mi potvrdila..

Po 8 tt.