icon

Klamú Pepino testy?

reyka
1. apr 2022

Ahojte, prosím, viete mi vysvetliť tieto testy?
Netestovala by som toľkoto, keby mi u ADIEL SeeNow nevyskocila ružová čiarka (evidentne chybný test) pred dvoma dňami, avšak Pepino mi odvčera čiarkuje, ako keby silnela. No na Dr. Max testoch ani náznak a ani na dnešných Adiel testoch. Doporučovali mi testovať rovnakou značkou, tak som pokračovala v Pepino a ADIEL, Dr. Max som zapatroseny našla doma.

Pozitívny ovulačný test som mala 17.03 (13 DC), dnes je 28 DC, MS by mala prísť zajtra.
Mám v zásobe ešte 3 ADIEL testy. Má zmysel testovať ďalej? Nevidim v tom význam, osobne si myslím, že pepino testy sú falošne, aj keď ružové. Čo si myslite prosím?

Klamú Pepino testy?Klamú Pepino testy?Klamú Pepino testy?Klamú Pepino testy?
Strana
z2
lienka.7
1. apr 2022

@ailiba tak stalo sa mi predtým, ze meškala, testovala som a nic... ale zase aj ze som myslela ze som prechladnuta a bum 🙈 kukala som na to ako puk 🤣🤣🤣 este mm mi vravi ze ja som vedel ze si tehotná, bola si neznesiteľná 🤣🤣🤣🙉🙉🙉
Myslela som to tak skor, ze kopec bab tu testuje uz týždeň pred MS, co je úplne zbytočné 🤔

ailiba
1. apr 2022

@reyka chapem, ale mne napr. Ukazal pozitivny test, az ked mi meskala ms... Takze zo skusenosti. Myslim, ze tiez pisu v testoch, ze ukazaju UZ v den predpokladanej ms. Drzim palce, nech to vyjde🙏.

reyka
autor
1. apr 2022

@ailiba u mna to bolo práveže skoro, 3-4 dni pred MS pri dcérke ale tak viem, že každé tehotenstvo je iné a nedá sa na to spoliehať…kazdopadne ďakujem, niekde som zmierena s tým, že z toho nič nebude, aj ked by nás to velmi potešilo 🙏

ailiba
1. apr 2022

@reyka este ma napadlo, ze su aj domace testy, co sa robia z krvi... Su trosku drahsie, ale asi by sa v tvojom pripade oplatilo zainvestovat, ked to potrebujes vediet cim skor. Malokomu ukaze bezny test este pred ms tehu.

ailiba
1. apr 2022

@reyka bohuzial nemusi to byt vzdy rovnake s tym testovanim... Proste tak skoro to nie je spolahlive... Ale treba verit🙏... Moze to vyjst.

lucijalucy
2. apr 2022

Je tu téma založená nedávno kde baby riešia že peoino testy z dvojbalenia ukazujú falošnú pozitivitu. Sú tam aj fotky od báb a teda tomu už hovorím čiarky. Zrejme sú nejaké vadné šarže alebo niečo podobné. Proste problém na strane výrobcu. Každopádne prajem aby si si čoskoro našla naozajstné viditeľné čiarky ak si to praješ 🙏🏼

reyka
autor
2. apr 2022

Takže, povedala by som, že wow! Silnejší test od včera! Ak by ten spodný test nebol namočený do Coca Cola Zero a spravilo to rovnakú čiarku 🤣🤣🤣🤣🤣

reyka
autor
2. apr 2022

Ešte pridám úplne usušený na záver 🙃

kristiinze
17. apr 2022

Pre zaujimavost , som tyzden po ms tak som si v priebehu 3 dni spravila kazde rano nove pepino testy (2ks v baleni)
Prvy test je stary znamy pepino 1ks v baleni (dnes ráno na porovnanie)
Dalsie su pepino testy (2ks v baleni)
Na zivo su duchovia pekne vidiet ruzovy.

filipka250
17. apr 2022

@reyka 3Pepina mi tu behaju po dome. Len tolko k tomu. 🙂

zuzana_bobis
28. máj 2022
olivia2001
28. máj 2022

@zuzana_bobis tu nič nevidím😒a ozaj ja com hľadač duchov 😂😒

zuzana_bobis
29. máj 2022

@olivia2001 tiež si myslím že tam nič niekde :D ale náznak trochu ružovej tam bol ale úplne iba jemnučká 🫣

olivia2001
29. máj 2022

@zuzana_bobis ved skus počkať ešte pŕ dní a skus znovu.

zuzana_bobis
29. máj 2022

@olivia2001 už netreba 😅dnes som dostala ms 🙂

niky1141997
14. jún 2022

Ahojte.Potrebujem len poradiť,mám toto brať ako pozitívne či? Prvý je robený asi okolo 9:00 ráno a druhý o 17:00.Fakt nechápem.Kamoška si zo srandy tiež spravila tieto pepino a nemá tam nič,úplne biele.🙃Ďakujem

Strana
z2