Má dve deti a mešká mi menzes
Ahojte chcem sa opýtať mam dve deti mladší ma 8mesiacou včera som mala dostať menštruáciu ale zatiaľ neprišla môžem byť tehotná aj keď muž sa do mňa neurobil? Vždy mám plnú hlavu myšlienok tak som si dávnejšie stiahla menštruačný kalendár môže sa kalendár mýliť keď je stiahnutý?
@veronikaszabova aby bolo čo čítať 🤭
@jankapepe a vám by sa páčilo keby vám niekto napísal ze neviete ako sa robia deti? Určite by vás to za mrzelo rovnako ako teraz mňa ja viem ako sa robia deti ja som len chcela poradiť ako mnohé z nás keďže sa mi to stalo prvý raz.... Asi si myslíte že lked som} Rómka je blbá hlúpa ale nie každý cigán je hlúpy niektorí cigáni sa správajú slušnej sie než biely.... Ja som chcela len radu ako normálny civilizovany človek a nie aby ma niekto súdil a písal ze neviem ako sa robia deti
@vladkabalazova s roznymi komentarmi treba pocitat, ak ich date na verejne forum.
Pri kazdom nechranenom styku aj pri prerusovanom je moznost otehotniet, takze otazka ci mozete otehotniet bola zbytocna. Moznost tam je dokonca aj pri pouzivani antikoncepcie, zena otehotnela aj ked pouziju kondom, aj s vnutromaternicovym, aj pri tabletkach dokonca osobne poznam kamaratku, sanca je tam vzdy.
Jedine uz mozete povedat manzelovi nech kupi tehotensky test, ktory naozaj stoji do 3 eur alebo mozete cakat mesiac a potom kupit test a uvidite.
@vladkabalazova hlavne sa ukludni, musis cakat aj taketo komentare, pretoze ak si nemozes dovolit dalsie dieta, nemate ziadnu antikoncepciu a pytas sa, ci mozes byt tehotna, tak asi sa takato otazka niekomu natiska a urcite sa to nikto aj opovazi opytat. Matka dvoch deti proste musi vediet, ze ked nepouziva antikoncepciu a ma sex, tak moze otehotniet a ze sklenenu gulu tu nepouzivame a presne to ukaze len cas alebo tehotensky test (zatial vobec nemusis byt, ja by som kludne aj tyzden este do testu pockala) . Podla mna prave preto, ze ste chudobni (ako ty pises), by ste na tu antikoncepciu mysliet mali, aj ked nemusi byt vzdy 100%na, ale vacsinou je (a nielen kvoli peniazom, ale aj tvojmu zdraviu, kedze mas este kratko od cisarskeho). A inak nevidim, ze by sa tu niekto navazal do teba lebo si Romka...
@vladkabalazova absolutne nikto nevie a nemal odkial vediet, ze ste romka, aj neromski ludia maju tazsiu financnu situaciu.
Ak nebudete tehotna realne by som odporucila rozhovor s gynekologom a poradit sa o antikoncepcii.
@vladkabalazova
""keďže sa mi to stalo prvý raz.... "" Aspon neklam...
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mohla-som-otehotniet-8/
@vladkabalazova pardon ale ty si sa pýtala či môžeš byť tehotná aj keď sa do teba muž neurobil. ...ak by si skutočne vedela ako to funguje tak takúto otázku nepolozis.
Ja sa ťa nechcem nijako dotknúť ale fakt odporúčam veci ohľadom počatia doštudovať.
@vladkabalazova to že ste romka píšete až teraz s mojou odpoveďou to nemá vôbec nič spoločné. Odpovedala by som rovnako každej jednej žene čo po dvoch deťoch položí takúto otázku.
@vladkabalazova Nikdy nespoliehaj na aplikaciu v mobile. Ovulaciu mozes mat hociktory den. A nespoliehaj ani na prerusovany sex, takto vznikaju nechcene tehotenstva.
@veronikaszabova neklamem a co mate proti mne ja viem že toto je druhý raz niesom blbá a mam nepravidelnú čiže meškanie je normálne u mňa a niesom tehotná
@veronikaszabova a čítala som rôzne podobne príbehy tu vo fóre načo som sa pýtala je to normálne ved nato to je aby človek poradil mame sa k sebe správať slušne a úctivo teraz myslím nás ľudí a načo odpisujete keď len kritizujete ja o to ani nestojím ale nič v zlom len to je môj názor nič viac mňa vychovali slušne vidíte ani vám netýkam lebo sa nepoznáme a aj ľutujem ze som sa slušne opýtala niektorí ľudia neporadí ale naopak zosmiesnia alebo kritizujú aj keď toho človeka nepoznajú
Ešte podotýkam keď je už umna také blbé opýtať sa ci môžem byť tehu. Aj keď sa domna neurobil a mam dve deti prečo nemôže bit blbé aj to keď sa jedná žena slušne opýta tu na fóre že či sa môže vajíčko uvoľniť ak masturbuje? Ne súdim nikoho každý je len z mesa a kostí sme ľudia preboha
@vladkabalazova tak ale uznajte. Máte už dve deti a vy sa opýtate, či tak môžte otehotnieť? Pokiaľ sa pár nechráni inak, prerušovaná súlož nie je antikoncepcia.
@vladkabalazova ja ta urazam?? 😂😀🤦 Prosim ta a kde??
Sama pises, ze ste chudobni, dalsie si nemozete dovolit. Tak pouzivajte ochranu.🤦
@vladkabalazova tak keď píšeš, že meškanie je normlane a mešká 2 deň, tak z toho nerob vedu. Keď pôjdeš nabudúce do mesta, kúp si lacný pepino test.
@veronikaszabova nieže si nemôžeme dovoliť nieje to možné koli tretej rizikovej sekcii preto som sa obávala a nieže si nemôžeme dovoliť naše deti majú všetko potrebné co potrebujú a hlavne lásku a výchovu a tích posmesnych smailou ani nekomentujem a ja ustupujem nechcem sa viac otom baviť chcela som len radu a nie aby sa zo mňa niekto smial alebo niečo také lebo tie smile to naznačujú.... Boh všetko vidí ako sa hovorí dovidenia
@vladkabalazova je dosť žien, ktoré mali aj 4 sekcie a výnimočne aj viac. Ale prosím ťa nepouzivaj menštruačný kalendár. Je to strašné nepresné, treba si sledovať príznaky plodnosti (hlien, teplota...) - info aj online kurzy na lpp.sk
@veronikaszabova a áno sme chudobný a neprijala by som to nikomu ale niekedy by som si chcela vymeniť miesto z niekim podobným ako ste vy z komentárov hneď v cítim ze sa dobre namna zabavate keby ste boli v takej chudobe ako Rómovia neviem neviem ci by ste to všetko vydržali a ako by ste žili a aj my keď sme chudobný žijeme v čistom a slušne ale nejdem už viac debatovať ch Ela som len poradiť alebo nejaké odpovede tie som dostala nejaké ma potešili iné skôr zamrzeli ako sa niektorí dospelí ľudia chovajú k ostatním samozrejme ze biely vždy každého Róma hádžu do jedného vreca a dokonca aj keď je rom slušný pracovitý robotu ani nedajú koli tomu ze nás hadzete do jedného vreca nap. Vidíte v TV novinách co sa deje na Luniku 9 že jedia psov už si myslíte že psov je každý cigán že sme ako neandrtalci od ktorí b sa treba držať co najďalej iba nie každý cigán rovnaký nie ktorí sa lepšie chovajú než biely aj sú slušnejsi ale aj tak vám ďakujem za vaše odpovede vám vsetkim
@any_soj ďakujem krasne😊
@vladkabalazova netrap sa zlymi komentarmi ❤ vzdy sa najde niekto co rypne do toho slabsieho.Inak aby si vedela aj my zijeme skromne.Teda teraz pracujem uz aj ja nue len moj muz a mozem povedat ze zarabam velmi dobre ale ta skrimnost v nas ostala 😊😊 peniaze ma nezmenili
@katkabg Áno presne tak dobre ste to napísali ale nechápem ako môžu byť niektoré ženy také aké sú ja som len slušne napísala ze by by niekto poradil a niektoré komentáre sú také úbohé ba až trápne ved keď si človek niečo prečíta a pomyslí si ze je to blbé sa na také niečo opýtať ked ta žena má dve deti nemajú ani napísať svoj názor a ani človeka nepoznajú hneď odsudia ponizia vysmievaju a nevie co ešte ved sa majú nad tím zamyslieť počkaj možno to není zla žena tak hneď ju nejdem. odsudzovať poučovať ja neviem prečo ale na takéto niečo som strašne hakliva a mňa to potom trápi a mrzí neviem prečo ja to tak cítim.... Nikto ma neurazil ani sa nehnevám len ma to ponizilio keď jedna žena mi napíše že či viem ako sa robia deti a ešte napíše nič v zlom tak to je riadne úbohé a ďalšia mi posle posmesnych smailou nemajú to ani komentovať len oni to robia preto aby bolo ocom čítať ale ako sa hovorí múdrejší ustúpi a vám ďakujem zo ❤️💞
@vladkabalazova chapem ako sa citis...ono kym niekto nezazije tvoju situaciu tak nepochopi ale sudit to vie kazdy :((( to je ta dnesna doba ach jo.Nevadi ty si skus co najskor urobit test.Mozno zbytocne stresujes......mne dakedy dojde na 25den a dakedy na 32 den.A ver ze aj ja trpnem,bo moje zdravie je tak zle ze druhe babo zial nemozem a antiku moje telo odmieta
@katkabg to mi je ľúto a ďakujem vám veľmi pekne a áno presne kimnezaziju tak ani nepochopia a niesom tehotná dnes som to dostala tak som sa zbitocne bála a ba aj strapnila pred timi co radi súdia
@vladkabalazova vobec si sa nestrapnila 😊😊 aj ja mam dakety taketo stavy ja zas nesmiem otehotniet lebo som mala zly 1 porod 😢 hlavu hore dievca 😊
@vladkabalazova Áno môžeš byt tehotná.
ináč moja teta mala tri baby, a mala 3 krát cisársky, našli jej zrasty už 13 krát bola operovaná vybrali jej ženské veci. A je tomu 20 rokov furt ju to boli každy druhy rok.Tak ja by som ti neodpuručala mať dalšie dieťa zas že cisarský. Ale môžem sa mýliť ty môžeš bit iná.Môžeš si test objednať ak chceš teda zistiť tehotenstvo .
@melania12345 ďakujem za rady a chvála Bohu nie somnou tehotná
@vladkabalazova ja by som sa po dvoch cisárskych bála opäť tehotenstva 😯 a zdá sa mi to aj skoro ale lekár ti určite povie a bude ta dôkladne sledovať. No určite si zaobstaraj test nech vieš na čom si čím skôr. A do budúcna by som sa nespoliehala na prerušovaný sex keď ste v zlej finančnej situácii mali by ste to brat troska zodpovednejšie a zaobstarať si ochranu

@jankapepe viem ako vznikajú a ja nepotrebujem aby mi tu niekto písal takého hovafini ako ty že neviem ako sa robia deti tak to si vyprosujem takýchto komentárov sa zdrzte a račej ani ne písať nič v zlom ale je to úbohé písať takéto vecy že neviem ako sa robia deti