icon

Má dve deti a mešká mi menzes

vladkabalazova
30. mar 2021

Ahojte chcem sa opýtať mam dve deti mladší ma 8mesiacou včera som mala dostať menštruáciu ale zatiaľ neprišla môžem byť tehotná aj keď muž sa do mňa neurobil? Vždy mám plnú hlavu myšlienok tak som si dávnejšie stiahla menštruačný kalendár môže sa kalendár mýliť keď je stiahnutý?

Strana
z2
nelca0510
30. mar 2021

@vladkabalazova 1.kojis? 2.mozes,kazdy sex je riziko - aj prerušované súlož 3.menstruacny kalendár je len orientačný, musíš si sledovať znaky hovoriace o plodnosti (hlien) 4.pouzivaj ciarky a bodky, ťažko sa to cita

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@nelca0510 nekojim

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@nelca0510 menzes som mala naposledy 2 marca mam ju vždy 6 dní

petus998
30. mar 2021

Ak ti bide meskat tyzden sprav test to je jedine co ti mozme poradit lamaratka tak isto davali strasny pozor a cuduj sa svetu uz ma babo

evkamotka
30. mar 2021

Mne vzdy vysiel test pozitivny uz v ten den, ked som mala dostat menzes. Ved si sprav

petus998
30. mar 2021

@evkamotka no je to dost individualne mne vysiel az na 13 den meskania

nelca0510
30. mar 2021

@vladkabalazova tak vyčkať / urobiť si test... A dávať si väčší pozor

anjelicek26
30. mar 2021

Tak sama vies, ze jedna spermia staci... este by som to tak nedramatizovala, ked si poslednu MS mala 2.3. tak ti este nejako dlho nemeska, nie? Den-dva hore dole je relativne normalne, ked sa bojis, treba si spravit test, mal by ti uz ukazat.

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@anjelicek26 bývam na dedine nieje tu žiadna lekáreň a do mesta najbližšie idem budúci mesiac tak test neviem ako kúpiť

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

A dieťa by som teraz nechcela keďže mam len 8 mesačného syna a rodila som 2 cisarskim

anjelicek26
30. mar 2021

@vladkabalazova ale prosim ta co je toto za argument, ze nie je tu lekaren, ved povedz manzelovi, kamoske, mame, hocikomu nech kupi po ceste. Ked dieta zo zdravotnych dovodov teraz nemozes mat tak co planujes? Treba trosku doslednejsie riesit antikoncepciu v zaujme vlastneho zdravia... vlozit spiralu idealne, to je na 5 rokov a da sa vybrat, keby ste sa rozhodli pre dalsie dieta kedykolvek skor.

stanulienkat
30. mar 2021

Keď nechceš dieťa, treba sa chrániť. Veď je to logické, nie?

petrisa213
30. mar 2021

@vladkabalazova tak si objednaj, ak lekárne majú eshop. Dr Max určite má. A co sa týka tvojej otázky tak áno, kľudne môžeš byť tehotná, ja mam takto 2 deti 🙈😁 druhé je pocate 2 mesiace po pôrode 😁 síce som sekciu nemala ale taky prípad je zas moja sesternica, ona po sekcii otehotnela 3 mesiac po pôrode. Našťastie bolo všetko v poriadku.

alvaluka
30. mar 2021

@vladkabalazova povedz muzovi nech ti kupi test ved hadam chodi do mesta castejsie alebo objednaj online. Pililka.sk, drmax napriklad

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@anjelicek26 nieže by som nechcela ale nemôžem keďže som mala dva cisárske a bolo by aj skoro na dieťa keďže má syn 8 mes. A sme chudobnejší takže penieze ani nemám nemám ho ako kúpiť iba na ten druhý mes.
A z muzom mame vždy nechránený pohl. Styk a deti mame plánované

anjelicek26
30. mar 2021

@vladkabalazova tak to dieta bude urcite stat viac, ako ten test teraz. Ak si to dieta nechces/nemozes nechat, tak cim skor, tym lepsie, nenatahuj to... to, ze vam doteraz s muzom vyslo mat prerusovany styk neznamena, ze to musi tak byt zakazdym...takych deti beha po svete ze az...

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@anjelicek26 a myslíte si že môže mať žena 3 dieťa po dvoch sekciách

anjelicek26
30. mar 2021

@vladkabalazova tak moze, ale toto je velmi skoro, to si musi pozriet gynekolog, aka je ta jazva zahojena/nezahojena, urcite to bude rizikove tehotenstvo, nebudes moct nic dvihat atp. Vacsina lekarov to proste neodporuci skor, ako po dvoch rokoch od predosleho cisarskeho. Najprv si sprav ten test a potom az to vsetko kino v hlave, myslim v dobrom. Mozno mas len obycajnu cystu, to maju zeny bezne, menstruacia potom meska aj dva tyzdne...

vladkabalazova
autor
30. mar 2021

@anjelicek26 a ako to myslíte že dieťa bude stáť viac ako ten test trz? Moje deti majú všetko čo potrebujú aj keď sme chudobnejší ale majú všetko netreba ľudí hneď odsudzovať ja som chcela len nejaký názor a radu ale nie aby ma niekto kto ma ani nepozná súdil koli tomu ze som chudobná a písať ze dieťa má vijde viac ako ten test ale nič v zlom a ďakujem za rady 😊

anjelicek26
30. mar 2021

@vladkabalazova takto to myslene nebolo 🙈 Len ze treba kupit test a nevymyslat preco ho kupit az o mesiac.

alvaluka
30. mar 2021

@vladkabalazova to mi je luto, ze nemate moc na rozhadzovanie, to ani my, ale teraz som to pozerala a test sa da kupit aj do 3 eur.

Navyse vnutrimaternicove teliesko nehormonalne stoji aj so zavedenim 40-50 eur, je na 5 rokov, ako pisali vyssie kedykolvek ho je mozne vybrat.

Ta pani vam nic v zlom nepisala ani nikto. Myslela to tak ze uz len plienky na jeden mesiac stoja viac ako jeden tehotensky test.

simca06022011
30. mar 2021

Zbytočne tu budeš scenáre riesit. Treba urobiť test, počkať kľudne týždeň... Ved 2.3, dnes je 30.3.. To je ešte ok. Nemáte peniaze, mate dve deti, tretie by si nemala mať ci zo zdravotných alebo iných dôvodov, ale riešiť antikoncepciu (ktorá je mimochodom lacnejšia ako bábätko ako písal niekto už ) je problém... Ako nehnevaj sa, nie je to moja vec, ale treba rozmýšľať. Lepsie ti je každý mesiac stresovať?

pomarancu
30. mar 2021

@vladkabalazova mozete mat dalsie dieta,aj ked ste rodila cisarskym. Nebola by ste prva,ktorej sa neplanovane podarilo otehotniet,tak blizko od posledneho cisarskeho. V tehotenstve by ste boli viac sledovana,ako sa sprava vnutorna jazva maternice..

jankapepe
30. mar 2021

@vladkabalazova prepáč....ale.....máš dve deti a nevieš ako vznikajú? Áno môžeš byť tehotná.

katkabg
30. mar 2021

Podla mna mas este cas plus minus dva dni aby ti dosla.Manzel nech pouziva kondomy radsej

veronikaszabova
30. mar 2021

@vladkabalazova uz v novembri si tu stresovala, ze ti meskaju a ze dalsie dieta si nemozete dovolit.
Preco sa nechranite nejako? 🤦🤦

ovaaa
30. mar 2021

Nespoliehala by som sa na menštruačný kalendárik a ani na to či sa muž urobil alebo nie. Ak neplánujem ďalšie dieťa pre rôzne dôvody a ty máš zdravotné tak riešim ochranu. Nemáte veľa peňazí ale snáď aspoň na ten kondóm nájdete a konzultuj s gynekológom druh vhodnej antikoncepcie. Možno nájdete cenovo dostupnú na dlhé roky....a nemyslím pilulkovú.

kikaaa444
30. mar 2021

Áno môžeš byt tehotná aj keď sa muž do teba neurobil . Otehotnela som tak ja aj moja kamoska .

karmen118
30. mar 2021

Kúp si lacný tehu test (prípadne muž nech ti kúpi, keď pôjde na nákup), napr. pepino nestojí veľa a je spoľahlivý - dá sa kúpiť od 2,50 e, a po výplate investuje aspoň do kondómov, keď teraz nechcete/nemôžeš mať ďalšie dieťa 🙄. Určite to je lepšia voľba ako stresovať pomaly po každom milovaní... Pri prerušovanom styku či sledovaní menštruačného kalendára je 50:50 či sa nechcene nezadarí, ale na to ste mali myslieť hneď po 2 dieťati, na lepšiu ochranu 😕

monika1308
30. mar 2021

Ja som otehotnela pri používaní pánskej ochrany. No co ti poviem. Všetko je môžne. Ale meškať môže zo všelijakých dôvodov. Stačí stres, nádcha, trochu oslabená imunita. Posunutá ovulácia, všetko môže vplývať na dĺžku cyklu. Netreba robiť hneď paniku. Objednaj test cez internet, príde domov a uvidíš.

Strana
z2