icon

Má pozitívny test po menštruácii význam?

21. sep 2024

Prosím vás, mate niektorá skusenost, že po menštruácii ste mali pozitívny test? Menstruacia mi meskala 8 dní, testy som mala slabo pozitívne, ale boli, len čiarka nesilnela. Tak som myslela, že biochemické. Menstruacia bola normálna, no po nej vkuse silnejšie bolesti prs , tak som si urobila test a je pozitívny. Vôbec tomu nerozumiem. Vo štvrtok idem k lekárovi, len zatiaľ skúšam, či mal niekto podobnú skúsenosť a co to bolo? Ďakujem

Má pozitívny test po menštruácii význam?
Strana
z2
kvecinka321
28. sep 2024

Kedy ideš na to sono do nemocnice? Ach, snáď to bude v poriadku najviac ako sa dá bez zbytočných komplikácií nech je to akokoľvek 🙏🏻

autor
28. sep 2024

@kvecinka321 bola som v ten štvrtok, povedali, ze cez tu cystu nič nie je vidieť, kontrola o tri týždne, ak budú veľké bolesti a krvacanie, treba prísť hneď. Veľmi si vážim všetky slová podpory

kvecinka321
4. okt 2024

Ahoj, ako si dopadla?

autor
4. okt 2024

@kvecinka321 ja stále nijak. Po injekcií agolutinu som začala silno krvácať, tak mi nasadili infúzie železa a stále okrem rastúceho hcg nič nevidia. Mam teraz čakať do 17.10, že keď nemám bolesti ani nič, tak ma zatiaľ nechajú. A ja už to chcem mat za sebou, lebo moja psychika už dostáva zabrať

autor
7. okt 2024

@kvecinka321 tak už mám aj po kyrete, už aspon nie som v tejto neistote a všetko je už po zdravotnej stránke v poriadku.

ankare
7. okt 2024

Posielam objatie! ❤️

autor
7. okt 2024

@ankare ďakujem veľmi pekne, naozaj poteší

kvecinka321
7. okt 2024

Tak to nebolo mimomaternicové nakoniec?
Prajem skoré zotavenie, nech je Vám čo najskôr dobre 🙏🏻♥️

autor
8. okt 2024

@kvecinka321 našťastie nie, teraz ešte treba poriesit tie cysty a myomy co sa vytvárajú a bude dobre. Ďakujem

Strana
z2