icon

Mala som slabší a kratší menzes. Môžem byť tehotná?

valeria28
7. aug 2012

Ahojte chcela by som sa opýtať doposiaľ som mala pravidelnú menštruáciu ktorá sa opakovala každých 28 dní a trvala 7 až 8 dní ale teraz ta posledná bola iná než tie predtým,odlišovala sa len tým že trvala len 4 dní a krvácanie bolo oveľa slabšie tak by ma zaujímalo či je možné aby som bola tehotná??Ďakujem za všetky odpovede

bodka13
7. aug 2012

@valeria28 😲 😲 😲 ....ostatné odpovede sú v poriadku,či najviac ťa zaujala tá moja ?

katren
7. aug 2012

@bodka13 no jasne, ze ta tvoja bola najhorsia 🙄 ....hadam si nemyslis, ze my sme tie zle 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bodka13
7. aug 2012

@valeria28 no a konkrétna odpoveď na tvoju otázku: môžeš a nemusíš byť tehotná...možno si bola iba prechladnutá,či zažila nejakú stresovú situáciu a preto bol posledný menzes iný ....jednoznačne ti radím kúpiť si test-ak bude negatívny a aj nasledujúci menzes bude iný ako tie predtým,tak treba ísť k lekárovi ! ....verím,že som ti poradila

bodka13
7. aug 2012

@katren to by som si nikdy nepomyslela 😉 🙂 ...ale verím,že som svoju drzosť napravila,odpovedala som zakladateľke najlepšie ako som vedela ....tak,ak ťa ešte niečo napadlo doplň ma prosím 😉 😀

katren
7. aug 2012

@bodka13 😕 😕 ale ta vytocila 😅

petraxy6
7. aug 2012

a zlízla si to @bodka13 😒

petraxy6
7. aug 2012

@bodka13 ale si mala "najtrefnejšiu" odpoveď 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ematko29
7. aug 2012

nehnevajte sa namna ženy,ale ked sa objavi nejaka taka téma ako je táto tak mi pride,že sa všetky ženy ktoré chcú podrípnuť pozlietajú ako supy a už robia stránke zlé meno,nemaju všetky take vysoké iq ako vy.myslím,že by stačilo aby
@katren poradila v akých témach má hladať aostatné mamičky sa nenavážali do žien ktoré nemaju šajnu otých veciach,lebo verte neverte niektoré ani netušia čo je to ovulácia alebo endometrium apodobne.nerobím si srandu poznám také veľa.

petraxy6
7. aug 2012

NA a koneec diskuze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@ematko29 ale zakladateľka menzes má, len bol o tri dni kratší. to ako teraz kto jej má na diaľku poradiť? skokom skočkom s ..... zbehnem ku dr. a nemusím sa tu strápňovať

alenka600
7. aug 2012

@katren @petraxy6 @bodka13
Baby, no ja som nechapala, ze uz je obed a este nebola dnes otazka "myslite ze mozem byt tehotna"?🙂
@ematko29 ale tu ide o to, ze kazdy bozi den je tu minimalne jedna ta ista otazka ale znova zalozena.....a nema sa to robit

(napriklad ja ked som nevedela dlhsie najst jednu temu, tak som rovno napisala mail zivemu vyhladavacu=katren a do minuty mi poslala link na temu 🙂

turistka
7. aug 2012

@ematko29 vies kde je problem? problem je v tom, ze na tuto temu je tu zalozenych tisic diskusii, treba pouzit vyhladavac, potom ked chce niekto najst nejaky problem tak nevie do ktorej z tych milion5 diskusii(zalozenych celkom zbytocne) ma ist, pozri sa kolko behom poslednych 2 tyzdnov bolo zalozenych diskusii mozem byt tehotna? to mozno nevedia, ale citat hadam vedia, aby porozumeli pravidlam a pouzili vyhladavac

ematko29
7. aug 2012

@petraxy6 jasne suhlasím stebou ale stačila by jedna odpoved k otázke anie všetky si začnu robiť srandy,apotom ako sa má cítiť tá žena čo sa tu pyta?

bodka13
7. aug 2012

@ematko29 viem,že nie všetky ženy majú preštudované všetky veci z gynekológie ....ale o menzese sa vo veľmi stručnej podobe učia už deti v 4.ročníku na ZŠ a podrobnejšie na biológii v 6.ročníku ...a stále trvám na tom,že je dobré používať vyhľadávač,pozrieť si fórum ako sú diskusie rozdelené a určite nájde odpoveď na svoju otázku 😉 no ale zase je to náročnejšie,lebo musí hľadať a takto len sedí a čakáááá a čakááá 😠 😉

petraxy6
7. aug 2012

@alenka600 ale ty už máš 32r. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A o živom vyhľadávači @katren ešte niektoré nevedia 😀 😀 😀 😀

petraxy6
7. aug 2012

@bodka13 už sa dočkala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
7. aug 2012

@ematko29 jednou vetou ti odpoviem: na sprostú otázku, sprostá odpoveď 😉

gubcikova
7. aug 2012

jejo zmenil sa názov diskusie

petraxy6
7. aug 2012

@gubcikova to čo toto? aj ja som si to všimla 😀

ematko29
7. aug 2012

no už aj ja som si to všimla,no také čudá

gubcikova
7. aug 2012

@petraxy6 to asi preto,že ked je tu xy tém-môžem byť tehotná.som v tom,som tehotná tak aby sa táto odlišovala

alenka600
7. aug 2012

@petraxy6 Hej, uz som stara skatula 🙂

turistka
7. aug 2012

@ematko29 jedna odpoved 🙂 to ma na zaklade jej indicii kto vediet? napisala, kedy mala ovulaciu, ci pouziva ATK ak ano aku, ci nebola medzi tym chora, nebrala ATB, ci mala pohlavny styk v plodne dni........

valeria28
autor
7. aug 2012

@bodka13 ďakujem za odpoveď a hneď v piatok si pôjdem kúpiť a test a uvidím ako dopadne.potom dám vedieť

reanda
7. aug 2012

neviem, ako vy, ale ja som si doteraz pravidla fora necitala a ani citat nebudem... ak je taky strasny problem so zakladanim duplicitnych tem, tak nech na to upozorni admin, alebo nech hocikto, ale da sa to aj slusne... no ale ked sa mozme zabavit na cudzi ucet a pourazat niekoho, preco by sme to nespravili, ze?
ja keby mam problem, tak by som si tiez radsej zalozila vlastnu temu, kde ludia odpovedia priamo mne, kde mam pocit, ze aj nieco zdielam, ze si ma niekto vsima, mozno valeria ani tak nechcela vediet, ci je tehotna, mozno sa citi blbo a chcela s niekym pokecat ... a nie citat si mrte starych tem

mna zas vytaca @katren , podla nej by sa mohlo zrovna cele forum uzavriet, ved tem je tu uz dost a hadam o vsetkom, tak uz by sme vsetci iba vyhladavali a citali 🙄

bodka13
7. aug 2012

@reanda no ono zakladanie duplicitných tém je zakázané hlavne preto,aby sa nevytratila prehľadnosť tejto stránky 😉 ,,,a zakladateľka chcela konkrétnu odpoveď,takže si si bohužiaľ neprečítala ani jej úvodný príspevok 😒

...a tie pravidlá fóra odporúčam prečítať všetkým ,potom by ich linky od "vyhľadávača Katren" (@katren) nevytáčali 😉

turistka
7. aug 2012

Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému.

katren
7. aug 2012

@reanda sa mas cim chvalit, ked si este necitala pravidla stranky...... 🙄 potom ked si upozornena, sa oduvas, ze co si to kto dovoluje, ved toto je forum a kazdy si moze robit co chce.....fakt ze "zdravy" pristup dospelej osoby 🤐

katren
7. aug 2012

@petraxy6
@bodka13
@turistka zeny, zadriemala som pri malej a o kom sa mi nesniva????? no o MK.....
bola zalozena otazka : Je vacsia pravdepodobnost ze do auta udrie blesk, ked sa mm v nom v burke milujeme? 😀 😀 😀
Asi by som mala ist na dovolenku 😅 😀 😀 😀 😀 😀 a jasne, ze som tam s vami vykecavala zas 😀
este nick si pamatam, ze kalamita22 dala taku otazku 😀 😀 😀 😀 😀

katren
7. aug 2012

@reanda a este, ked si chce pokecat, pozri sa, aka ziva je diskusia : Myslite, ze mozem byt tehotna????? stacilo sa spytat tam a kocky si s nou do nemoty kecali..... 😉

radka24
7. aug 2012

citam to tu a je to hrozne ta vasa diskusia. chcela by som odpovedat na otazku, pre ktoru bola tato tema zalozena. ja som mala podobny problem teraz, zazila som velmi stresujuce obdobie a odzrkadlilo sa to na tomto. je to bezne, ze ludsky organizmus reaguje. podla mna tehotna niesi, ak sa chces presvedcit tak si kup testik, ale myslim, ze behat k doktorovi stale, ako to pisu niektore nemusis. 🙂