Mala som závrate a cítila som sa unavene. Môžem byť tehotná?
Zdravím, mám 11 deň po pohlavnom styku kedy sme pozabudli použiť kondóm, prvého októbra má z práce z nočnej poslali domov, mala som zavráte, bola som maximálne unavená, točila sa mi hlava, ale neviem z čoho spala som primerane, unavená z nedostatku spánku som byť nemohla. Stravu dodrzujem pestrú a zdravú . Druhý deň na to som strávila celý v posteli s tým že som unavená a cítim sa "inak". No a dnes a včera tieto pocity boli silnejšie. Hlava sa mi síce netočí ale pocit únavy ani po magneziovej injekcií či tabletkách neustupuje. Ale mám naozaj zvláštny pocit,ktorý opísať neviem, cítim sa naozaj divné, inak. Nemôžem tvrdiť že má niečo bolí, ale cítim že vo vnútri mňa je dačo inak, síce som cítila občasné pobolievanie v podbrušku ako pred menštruáciou, ale tu mám dostať až o dva týždne. Je šanca že som tehotná? Priateľ sa mi smial že som ako zdrogovaná alebo z iného sveta 🙄😂 za vašu skorú odpoveď vopred ďakujem 😊
@michaella1998 ale ze nema kondom si si nevsimla... Kecy kecy 👌
Tieto stavy su skor z krcnej chrbtice alebo tlaku ako z tehotenstva. Keby si aj teoreticky bola tehotna, hcg by bolo este velmi nizke na to, aby sposobovalo toto.

@michaella1998 vôbec nemusis robiť testy. Testy by si mala az pár dni po vynechaní MS.