icon

Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?

anlady
22. jan 2012

Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.

4anuliatko4
3. dec 2022

@khadijahasif ahoj chcem sa ta opýtať ze ci to krvacanie mimo menzes si mala silné alebo slabé? Totižto ja mam taky problém ze už 8 dní ide zo mňa hnedy vytok s primesov krvi a spinit som začala 9dni pred tým ako mam dostať menzes. Ďakujem za odpoveď

janka_01
18. dec 2022

@niki_9
@balkica v ktorom týždni vám nakoniec ukázala krv tehotenstvo?

balkica
18. dec 2022

@janka_01 no myslím, že to bolo v piatom týždni

balkica
18. dec 2022

@janka_01 teda tie týždne sa počítajú myslím že od poslednej menštruácie a ja som otehotnela 2-3 dni pred menštruáciou. Cca 2.12.so.otehotnela a 4.1. mi už krv ukázala. Do vtedy žiadny test ani krv neukázali nič.

janka_01
18. dec 2022

@balkica ďakujem za odpoveď. Ja to mám trošku inak, užívam antikoncepciu ale kvôli užívateľskej chybe som radšej išla na hcg. Po 6 týždňoch od styku. A krv negatívna. Dnes mám asi necelých 8 týždňov od styku, dnes ráno test negat ale zle mi je jak nikdy ale ine priznaky nemám. Ms mi.chodi tak vôbec netuším na čom som🙈

maca2790
2. jan 2023

Ahojte, minulý mesiac mi meškala ms 5 dní tak som si urobila test ..vyšiel mi pozitívny, neskôr som dostala bolesti a dva dni som mala ms čiže asi šlo o biochemické tehotenstvo ..keď mi skončila ms som si kúpila ďalšie testy tam som už mala len duchovanie , dnes mi prišla ms urobila som si test a je negatívny.. nechcem myslieť na to najhoršie s manželom sa snažíme o bábo..lenže nechápem bola som chorá a ostala mi nechuť v ústach čiže necítim chuť, čuch mám ...bola som silný fajčiar zrazu mi nechutí fajčiť cigarety Max jedna za deň aj to mám po nej chuť zlú ako keby som nemala tú pravú chuť cigarety...neviem či si domýšľam alebo môže byť ešte nejaká šanca..prosím vás o radu alebo ak máte nejaká skúsenosti... ďakujem za odpoveď.

maca2790
7. jan 2023

Čudný test váš názor? Asi chybný...test mne sa dáko často stáva že mám zle výsledky už to nieje asi ani možné...:/ ..

cicacicacica
16. jan 2023

@maca2790 skuste este jeden...

jaja0405
10. apr 2023

@jankatrnka1 aká značka testu to bola?

emiliasariskova
30. júl 2023

Chcela by som sa spýtať ci je to možné kramy mi meškali 2 týždne potom som mala také špinenie a test mi vyšiel pozitivne ale krv negatívne ani na sono není nič vidno

sylwi23
31. júl 2023

to môze byt aj mimomaternicove alebo este pockaj, ale ja ked som mala mimomaternicove tak aj krvne testy boli poz. a aj na sone si videla zmenu...Este by som si to odsledovala a urobila dalsie testy. Mozno nebol ten test v poriadku .... Je to zvlastne... Co ti povedali lekar?

sylwi23
31. júl 2023

Ak by si bola tehotna krvné testy by to mali ukazat aspon minimálne .... aj sono

niky_d
Autor odpoveď zmazal
jaja0405
3. sep 2023

@28ivka05 ahoj bola si nakoniec tehu?

patka182
22. sep 2023

Prosím Vás dnes som šla ku doktorovi pre príznaky tehotenstva. Nepovedal mi presne iba povedal kedy bola ms a že mám prísť budúci týždeň a spravíme tehotenský test. Myslíte že môžem byť tehotná?

sylwi23
23. sep 2023

@patka182 Velmi skoro on nic este nemôze vidiet. Mešká ti? Test si si robila? Píšeš veľmi nepresné nekonkrétne veci z tohto ti nik neodpovie... Naozaj príznaky máš skôr neskôr veľa krát si to nahovárame, ale podľa mňa musíš čakať hlavne vôbec netuším kedy si k nemu išla lebo ak pred Ms tak to naozaj nemá žiaden význam.

patka182
23. sep 2023

@sylwi23 mešká mi 5 deň dneska a bola som u neho v piatok ráno posledná MS bola 18.8. Test som si robila a negatívny. Robil mi Sono povedal že nevidí tam nič iba že mám zápal maternice a povedal že mám prísť o týždeň a urobí mi tehotenský test a ako lieky zabrali. Keď skončila ms ešte skoro týždeň sok špinila potom týždeň nič potom opäť cca 3 dní špinenie potom kľud a deň pred MS som jeden deň mala ružovkasty výtok. Aši týždeň mam bolesti v podbrušku dnes má trošku pobolievali prsia, asi týždeň ma nie že preháňa ale taka redšie stolica vyrážky na tvári čo ja som nemávala a nočné potenie.

sylwi23
24. sep 2023

Fúha, tak ak ti zistil zápal maternice a naozaj dal aj lieky a testy budú naďalej neg. tehotná nebudeš a bude to zo zápalu. Ak je naozaj dobrý zápal tak všetky tie príznaky môžeš mať to s tými prsiami môže byť hormonálna vec... Ja mávam aj pred Ms tlak v prsiach. Ak mám hocičo v tele tak ma aj preháňa aj v tehotenstve som to mala na začiatku... Neostáva ti nič iné ako počkať... Ja som mal poz. test už pres MS toto tehotenstvo silno a iné len ducha. Na sone ešte nemuselo byť nič vidno aj keď zmenu výstelky by mohol vidieť (ale všeobecne je to skoro). Ja som mala aj mimomaternicové a tiež špinenia ,ale bolesti a strašné vtedy som ani netušila, že by som mohla byť tehotná , ale keď mi ovul. test vyšiel stále poz. tak som si zo srandy urobila tehoten.a bolo to tam, ale žiaľ mimo...Podľa mňa ak by si bola tehotná a mala všetky tie príznaky mal by ti test už niečo ukázať aj keď len minimum je to už 5 dní meškania a zápal a hocijaká zmena môže naozaj toto všetko v tele vyvolať. Telo sa musí vysporiadať so zápalom a rieši prvotne to. Držím palce, aby to dopadlo ako si praješ a ak nie teraz tak ,aby si si nabudúce našla dve krásne čiarky. Určite choď lekárovi a keď sa ozvi ako si dopadla. Skús sa nesledovať a nechať všetko otvorené ja by som si myslela že to máš skôr zo zápalu, ale niektoré ženy píšu že test im to ukázal veľmi neskoro. S pozdravom Silvi

zemanova28
1. nov 2023

Ahojte poraďte mi ja mám bolesti v prsnikou sem tam ma pichá vo vaječníkoch tlaky v podbrušku testy negatívne menzes 4 dní spinenie na sone ževraj nič nieje vidno. Ja už neviem čo to môže byť.

zemanova28
1. nov 2023

@patka182 ja mám skoro to isté ako ty ako si prosím ta dopadla? Tlaky v podbrušku vyrážky na brade riedka stolica tehotenský test negativny bolenie prsnikou. Mňa iba odpinkava doktorka lenže ja som už zubala

kristinakika19
Autor odpoveď zmazal
sylwi23
21. máj 2024

Ak je test negat. nie si tehotna a môze to byt cokolvek urcite chod znova k lekarke ak by ti neprisla menstruacia. Mam 6 detí a test bol vzdy aspon trocha poz. a ked uz meskal dva tyzdne tak silno a jasno

mimi2567
26. jún 2024

@akika722 dobrý večer aj ja mám negatívne testy no až na jeden kde je vidno slabá čiarka a dnes som volala z gyn a povedala že ak je negatívny nie som tehotná no proste mi to nedá lebo to meška 10deň a zvraciam je podľa vás možné ? Nemám ani náznak že by mala prísť menštrulacia

radkamotoskova
Autor odpoveď zmazal
radkamotoskova
9. aug 2024

@anlady ahoj. Mi sa snažíme o bábätko už dlhšie
aj ja to mam tiež už mi mešká 29 dní a test je negatívny neviem čo to môže byť bolesti krížov a pod bruchom mam a aj bolia ma veľmi prsia tiež má na spanie ťahá ak ste boli skúsenosť😏

sylwi23
10. aug 2024

@mimi2567 ak máš slabunkú čiarku tak je dosť možné, že tehotná budeš. Aj ja som mala na začiatku ducha . Nikdy nevieš kedy presne naozaj ovulácia bola. Ja to viem vždy lebo mám Ladycomp a tiež poznám dokonalo svoje telo chce to skúsenosti a cítiť samu seba. Ako si nakoniec dopadla si tehotná? Moja skúsenosť mám 6 detí je test bol vždy poz. na začiatku úplne slabo dokonca aj ovulačný test mi vždy nabehol a vtedy som vedela, že som tehotná. Ovulačný u mňa počas tehotenstva je okamžite silno poz. Tehotenský na začiatku štádia slabo alebo duch... Okolo 6. týždňa mám už ale silne dve čiarky.( čo znamená, keď mi dva týždne meškala.... Ženy veľa krát nevedia naozaj povedať koľko im mešká lebo sa mýlia v ovulácii a rátajú si všetko len na základe MS.cyklu. Odporúčam všetkým ženám čo chcú mať prirodzene dieťa a neskôr prirodzenú antikoncepciu Ladycomp. Ladycomp ti ukáže všetko ovuláciu anovuláciu aj zápaly aj to prečo nemôžeš otehotnieť ak je problém v tebe a nie v partnerovi...

sylwi23
10. aug 2024

@mimi2567 slabá čiarka ak je opakovane a test bol dobrý znamená že si tehotná a HCG ešte len stúpa a si úplne na začiatku. Buď ťa lekárka nepochopila správne alebo hovorí blbosť to nie je pravda .... Mám 6 detí a na začiatku je vždy slabunká ja som sa testovala len raz úplne skoro v čase meškania a bola slabá ako duch niektoré ženy majú poz. testy neskôr zvyčajne keď sto pro vieš kedy bola ovulka a nastalo oplodnenie tak keď ti dva týždne mešká ukazuje test poz. výsledok . Je ojedinelé že žena je v tom a test je negat. aj to sa môže stať, ale je to minimálne percento mizivé...

sylwi23
10. aug 2024

Držím palce aby vám to vyšlo

katarina7979
2. okt 2024

Dnes robený, tak neviem

sylwi23
20. okt 2024

@katarina7979 velmi zla fotka ale tusim tam nieco slabe je vidiet posli inu fotku lepsiu ...