Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
Posledné dva mesiace aj cvičím, schudla som, ale tento mesiac iba asi 2kg, minulý mesiac som schudla viacej a menštruácia prišla. Mam ju pravidelne, nikdy nemeskala viac ako deň. K dnešnému dňu mi mešká 5 dní. Pepino test, iný som doma nemala, slabá ružová čiarka do limitu. Kontrolný clearblue ale už nie z ranného ale potom, negatívny.
Pri prvom synovi som mala druhu slabú čiarku uz deň pred očakávanou ms.
Asi pred tyzdnom ma boleli prsia, boli naliate ale už nebolia a nič iné okrem takeho zvláštneho tlaku v podbrušku nemám.
Aj ak by nebolo, nezrutim sa z toho 😀 len nerozumiem. Ma niekto. Podobnú skúsenosť? Plus, som posledný týždeň na chladená, plný nos.
Ahojte všetky baby , chcem sa opýtať či ste mali aj nejaké príznaky alebo vôbec žiadne aj či ste mali dlhšie cykly 😀
Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pojdem )
Ahojte... Mam otázku... Prvé dva testi my vyšli pozitívne aj test z krvi len tam to bolo ešte slabé... Asi tak 3 týždne dozadu a trz mi tehotenský test vyšiel negatívny... Čo to môže znamenať??
@misicka123655 , bola si tehotná?
Pri prvej dcére mi test ukazoval až do 3mes.neg. a to so mala aj menzes. teraz mám veľkú dilemu. O 2 týždne idem na operáciu a 12 dní mi mešká. U mňa nezvičajné, nakoľko mi chodili presne každý mesiac. Volala som doktorke a tá že mi neôže už dať ani injekciu a ani lieky, nakoľko to nemôžem užiť pred operáciou. Opýtala som sa, že čo mám robiť a ona, že čakať, či príde. Je to normálne? Idem na operáciu a čo ak som tehu??? test ukázal neg., no bojím sa, nakoľko aj pri prvej dcére bol. neg. tak ako som písala. Čo myslíte, čo mám rbiť?
@precudziedeti ahoj viem že je to už dávno ale ako si vtedy dopadla bola si tehu? Ja mám teraz rovnaký problém

Mne to pride ze sa tam nieco risuje ja som mala velmi slabu este pred MS ked mi meskala viac ako tyzden skoro kolajnice