icon

Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?

anlady
22. jan 2012

Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.

Strana
z14
sylwi23
20. okt 2024

Mne to pride ze sa tam nieco risuje ja som mala velmi slabu este pred MS ked mi meskala viac ako tyzden skoro kolajnice

sylwi23
20. okt 2024

Z tej fotky sa to da ale velmi zle povedat

lienka_anulienka
24. mar 2025

Posledné dva mesiace aj cvičím, schudla som, ale tento mesiac iba asi 2kg, minulý mesiac som schudla viacej a menštruácia prišla. Mam ju pravidelne, nikdy nemeskala viac ako deň. K dnešnému dňu mi mešká 5 dní. Pepino test, iný som doma nemala, slabá ružová čiarka do limitu. Kontrolný clearblue ale už nie z ranného ale potom, negatívny.
Pri prvom synovi som mala druhu slabú čiarku uz deň pred očakávanou ms.
Asi pred tyzdnom ma boleli prsia, boli naliate ale už nebolia a nič iné okrem takeho zvláštneho tlaku v podbrušku nemám.
Aj ak by nebolo, nezrutim sa z toho 😀 len nerozumiem. Ma niekto. Podobnú skúsenosť? Plus, som posledný týždeň na chladená, plný nos.

dada1996
6. aug 2025

Ahojte všetky baby , chcem sa opýtať či ste mali aj nejaké príznaky alebo vôbec žiadne aj či ste mali dlhšie cykly 😀

anonym_3f5d6c
5. sep 2025

Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pojdem )

nika141014
27. nov 2025
@misicka123655

Ahojte... Mam otázku... Prvé dva testi my vyšli pozitívne aj test z krvi len tam to bolo ešte slabé... Asi tak 3 týždne dozadu a trz mi tehotenský test vyšiel negatívny... Čo to môže znamenať??

@misicka123655 , bola si tehotná?

Strana
z14