Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
Z tej fotky sa to da ale velmi zle povedat
Posledné dva mesiace aj cvičím, schudla som, ale tento mesiac iba asi 2kg, minulý mesiac som schudla viacej a menštruácia prišla. Mam ju pravidelne, nikdy nemeskala viac ako deň. K dnešnému dňu mi mešká 5 dní. Pepino test, iný som doma nemala, slabá ružová čiarka do limitu. Kontrolný clearblue ale už nie z ranného ale potom, negatívny.
Pri prvom synovi som mala druhu slabú čiarku uz deň pred očakávanou ms.
Asi pred tyzdnom ma boleli prsia, boli naliate ale už nebolia a nič iné okrem takeho zvláštneho tlaku v podbrušku nemám.
Aj ak by nebolo, nezrutim sa z toho 😀 len nerozumiem. Ma niekto. Podobnú skúsenosť? Plus, som posledný týždeň na chladená, plný nos.
Ahojte všetky baby , chcem sa opýtať či ste mali aj nejaké príznaky alebo vôbec žiadne aj či ste mali dlhšie cykly 😀
Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pojdem )
Ahojte... Mam otázku... Prvé dva testi my vyšli pozitívne aj test z krvi len tam to bolo ešte slabé... Asi tak 3 týždne dozadu a trz mi tehotenský test vyšiel negatívny... Čo to môže znamenať??
@misicka123655 , bola si tehotná?

Mne to pride ze sa tam nieco risuje ja som mala velmi slabu este pred MS ked mi meskala viac ako tyzden skoro kolajnice