icon

Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?

anlady
22. jan 2012

Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.

beuska88
16. okt 2014

ahojte. ja by som sa chcela opitat, či je možne aby som bola tehotna, ked som mala negativny test z krvi.
Pri prvom tehu som mala 8 testov negativnych a malinky ma teraz dva a pol roka. som unavena, je mi zle, boli ma spodok bruca a ms mi meška vyše tyždna, žensky mi robil test z krvi a povedal že "neni pravdepodobne že som tehotna! " pivhol mi vyvolavačku no stale nič.... poradte ak stim mate skusenosti. dakujem

miniemimi
26. okt 2014

Ahojte,tiez som v strese mrchu mavam 25-28 den,dnes je to 33 A mrcha nikde,dnes som si robila test a negativny..boli ma v podbrusku,aj prsia su citlivejsie...niektorym ukaze test uz 1 den omeskania,mam verit testu ci urobit druhy? :(

lucyika
26. okt 2014

miniemimi ahoj, ja by som s testom este pockala par dni, forum som preluskala a viac mamiciek ma skusenosti s negat, testami aj po 2 tyzdnoch od vynechania MS... Ja som v situacii, ze MS mi meska 9 dni, testy negativne...Nechcem si robit nadeje, aj ked v kutiku duse dufam, kedze cyklus mavam 30 dnovy / a tie testy, hmm falosnych duchov som mala viackrat/, takze ja si dalsi test budem robit az po 14 dnoch meskania, teda 44 DC a potom k doktorovi, nech uz bude vysledok testu akykolvek.

lussyy153
30. okt 2014

Aj ja sa k vam pripajam. Som 43 DC, testy negativne,cyklus mam avsak tak 31-33, minuly mesiac až 36, bola som vcera u doktora, spravil sono,ale nic nevidel. Pichol mi vyvolavacku , že potom nabehneme na clostyl. No ale ja mam v kutiku duse taký pocit, že by tam mohlo byt male babo. Pretože takto mi nikdy nemeškla. Manžel je doma len15 dni (chodi na mesiac do prace a potom mesiac doma), tak si myslim, že vtedy sa to mohlo podarit, len je zavacasu na sono a na testy. prisiel akurat 5 dni pre ocakavanou mrchou, tak si davam taku nadej, že sa podarilo, len to že doktor mi nedal ani len naznak, ked som sa ho pytala, že ci aj tak možem byt tehotna, len povedal, že sliznicu mam riadne vysoko, že pichne vyvolavacku a keby nahodou aj by som bola tehotna, že to nijak neubliži. Tak teraz sa pri každom cikani kontrolujem jak diva, či nahodou nezbadam daco cervene. Tak džte palceky aj ja vam vsetkym drzim.

28ivka05
1. nov 2014

Toto sa mi stalo pri synovi az na 9 tyzden bol test pozitivny. Teraz mam ten isty problem,uz od 1septembra nemam svoje dni.v utorok idem k lekarovi tak uwidime.

precudziedeti
24. nov 2014

Pri prvej dcére mi test ukazoval až do 3mes.neg. a to so mala aj menzes. teraz mám veľkú dilemu. O 2 týždne idem na operáciu a 12 dní mi mešká. U mňa nezvičajné, nakoľko mi chodili presne každý mesiac. Volala som doktorke a tá že mi neôže už dať ani injekciu a ani lieky, nakoľko to nemôžem užiť pred operáciou. Opýtala som sa, že čo mám robiť a ona, že čakať, či príde. Je to normálne? Idem na operáciu a čo ak som tehu??? test ukázal neg., no bojím sa, nakoľko aj pri prvej dcére bol. neg. tak ako som písala. Čo myslíte, čo mám rbiť?

monicka79
24. nov 2014

@precudziedeti o týždeň by si mohla ísť k dr. nech ti urobí sono, to už pri takom meškaní musí byť vidieť srdiečko a budeš vedieť na čom si. Na testy sa vykašli, tie nie sú vždy presné, ale to už vieš 😉

ankasem
15. jan 2015

moze byt pricina toho ze test bude negativny aj vyssi podiel mužských hormonou ?

sloboda1
17. jan 2015

Ahojte ženusky 🙂 Ja mam momentálne podobný problém- doteraz som mala mršky presne ako hodinky- každých 28 dni. S manželom sa od konca novembra pokúšame o bábo. A mršky mi uz meškajú 8 dni 😄 ale testy ona negatívne. Okrem pálenia záhy a miernej nevoľnosti po jedle žiadne príznaky nemám. Chcem sa opýtať ci uz ísť k lekárovi, ci mi nepovie ze to je skoro. A ešte ako dlho ste čakali na výsledky z krvi- aby som si to nejako vedela naplánovať v práci, nechcem aby mali nejaké podozrenie. Ďakujem

timeashop
26. jan 2015

Ahojte. Ja som dostala 12.1. Pregnyl, predtym som brala Clostilbegyt. Ovulaciu som mala 14.1. Vcera (25.1) som robila test, asi to bolo 11DPO ale bolo negativne :(
Myslite si ze moze byt z toho este nieco? V piatok aj sobotu som citila take menstruacne bolesti v brusku, som mala pocit ze hned mi pride.... to zvyknem mavat iba v den ked mi pride...

evka64
26. jan 2015

Ahojte, ja som si robila test dnes 12 dpo cca. MS mi meska 1 den, test bol neg.,ale asi je este skoro ako tu citam vase prispevky...este pockam 🙂

merien259
5. mar 2015

Ahojte baby chcem sa spýtať môj cyklus je 37 dňovi k dnešnému dňu mi MS mešká 23 dní S manželom sa O mimi snažime už dlhšie ale testy mám negatívne stalo sa vám už niečo také ďakujem za každú odpoveď

vevericka13
7. apr 2015

ked meska 23 dni to uz lekar bude vidiet na sone, tak sa objednaj

21simona212
1. máj 2015

Ahojte baby. Uprimne Vam poviem ze si tuto diskusiu citam uz asi tyzden. Meditujem, lamentuje a pevne verim ze tu najdem niekoho s podobnymi skusenostami. Brala som antikoncepciu 7 rokov, minuly rok v oktobri som ju vysadila. Men som dostavala normalne ziadne meskania ani tazkosti. Avsak poslednu men normalnu som mala 27.1.15 to su uz tri mesiace. Vo februari som mala len spinenie dva dni. Vela stresu medzi tym v praci a moju meskajucu mrchu som pripisovala prave stresu. Az do posledneho tyzdna. Zacalo sa to pozretim do zrkadla, ked som sa na seba pozerala a bola som ina, o par dni vyhadzana plet (nikdy som s pletou nemala problemy), nervozita, spavost, obrovsky hlad a najma chut na sladke, a posledna kvapka bola ked mi v praci cucdzi clovek povedal ze som tehotna lebo vyzeram inak. Toto ma podnietilo k spraveniu si testov (prikladam fotky). Jeden mi vysiel negativny a dva s duchom alebo ako tu druhu ciarku nazvat. Na vysetrenie som objednana az v pondelok a chcela som pocut nezainteresovany nazor na testy. Ci by ste ich brali ako pozitivne alebo nie? (Asi sa chcem vnutorne pripravit na pondelok) 😉 je mozne zeby testy cca v 8tt (tak to vychadza) ukazovali stale nejasny stav a ciarka bola slaba? Dakujem za akekolvek poznatky, rady a nazory.

sibalka21
1. máj 2015

@21simona212 ahoj ja osobne si myslim ze ten spodny nejde brat ako pozitivny kedze to mas roztecenu farbu. A ak si v 8tt a mozno i viac je to veeeeelmi slabunka ciarka, skoro az neviditelna... V tomto tyzdni by si mala mat riadne kolajnice... Radsej skoc k lekarovi ale myslim ze bud je chybny ten test s duchom alebo nieco nieje v poriadku... Ale nemyslim si podla testov ze je to tehotenstvo

dana90
1. máj 2015

Mne sa to tiez stalo po mesiaci meskania menzesu som si urobila test a bol negatívny a po dalsich dvoch tyzdnoch bol uz pozitívny a dnes ma dcera 5rokov 😃

misella1288
1. máj 2015

Ahoj simonka.😊ja mam rovnaky problem ako ty.ja som po 10rokoch vysadila HAK v januari. 21.2 som mala norm.menzes.cylkis som mala 32 dni. Potom som dostala menzes 24.3 po 29dnoch. Odvtedy som menzes nedostala.V Aprili sme zacali skusat babo. Teraz neviem ci som v tom alebo nie. Robila som si test min.tyzden 21.4.bol neg.a robila som si test aj pre dvomi dnami a bol tiez neg. V praci mi dvaja ludia povedali ze som ina ze som tehotna. Od min.piatku som vyhádzana ako nikdy pred tym a tiez ma bolelo podbruško ako keby mam dostat menzes.no už ma neboli. Dnes je to 38 den co som mala naposledy menzes.teda ratam to od toho 24.3. Som na tom podobne ako ty. Test si chcem urobit este rano.lebo tieto dva som si robila poobede a vecer. Tie tvoje testy su neiste.chod radsej ku gyn. Mne ukazili len cisto jednu ciarku

pauliesivackova
13. máj 2015

Mne už vyše 2 týždne mešká menštruácia, neskutočná bolesť podbruška, zvýšená citlivosť, neustála únava a 3 testy - všetky negatívne. Neviem , či je to možné, ale zväčšilo sa mi podbruško. O.o zajtra idem na gynekológiu, mám fakt zlý pocit...

yuriko
28. máj 2015

Ja mám teraz už 3 negatívne. Keď doberiem Duphaston, tak do 48 hodín dostanem menzes a teraz už 3 dni mešká. Testy zatiaľ negatívne. Pri synovi som dva dni po Duphastone nedostala menzes a na ďalší deň už bol test pozitívny. Duphaston ma ešte nikdy nesklamal, ak som aj náhodou zabudla si jednu pirulu dať, tak som na druhý deň začala minimálne špiniť a potom sa rozbehli krámy. Jediný krát som menzes po Duphastone nedostala a to som bola tehotná, takže teraz čakám a uvidím, či sa nakoniec nejaký test ukáže ako pozitívny.

nayrufa
13. jún 2015

Ahojte zienky... emoticon ja mam na vas prosbu... asi pred troma mesiacmi som vysadila hak.. prisla prva mrcha - telo si myslelo, ze ma pauzu.. potom prisla "prirodzena" na 35 DC... a odvtedy nic... robila som si uz 3 testy a vsetky negativne.. emoticon v podstate mam dnes 48 DC... mate s tym skusenost? Ziadne priznaky okrem tlaku v podbrusku nemam... ale stale dufam.. je mozne, ze by som bola tehu? Ci skor nie? Dakujem za kazdu odpoved emoticon

abigael
13. júl 2015

Poradte som tehotna na tehotnu sa necitim kramy som mala dostat 16 juna

natalia1988
1. aug 2015

ahojte, ja som mala posledne dve menstruacie, sice prisli jedna po 45 dnoch druha po 32 dnoch, mam bolesti zaludka, naduvanie, brusko velke ako v 3 mesiaci, a neviem ci si to len namyslam ale dnes take steklenie v podbrusku, stale chodim curat, nieco zjem a hned mi je zle,stale som unavena. tehotenske testy som si robila a nic. Pocula som uz o tom ze mozete byt tehotne a mat menstruaciu ale neviem ako je to v tomto s testami, ci to vtedy nieco ukaze. k doktorovi by som uz davno bezala ale prve bol na pn-ke a teraz ma dovolenku. normalne rozmyslam ze zajdem na pohotovostnu ze mi nieje dobre. lebo cakat do 10 teho kedy sa doktor vrati z dovolenky nevydrzim. moj doktor mi dava na zaludok lieky, posiela ma na gastro no vsetko odkladam kym nebudem vediet ci to nemoze byt nahodou TO. bolo by to uplne nemozne ale prave o takychto situaciach sa pisu pribehy do casopisov.

jankatrnka1
12. aug 2015

Ahoj, mne test ukázal až na 15 deň meškania menstruacie, testovala som od meškania 1 dňa, každý druhý deň, podľa lekára som bola v 8 tyzdni!! Ziadnych duchov na teste mi nerobilo.

mamina2388
12. aug 2015

toto, je dobre....a ja som bola na tom podobne, kym mi starsia nezacala lyhat na brucho a hovorit ze babo tak som tomu neverila, mesiac a tyzden som cakala mrchu, spravila som si asi 15testov vzdy negativne, prvy pozitivny mi vysiel az okolo 4maja,..a posledna mrcha bola 9marca,......dr. mi to vysvetlila tak ze som mala ovulku asi okolo 20-25 marca, takze nadej tam je...drzim pest.

sima217
13. aug 2015

Ahojte baby , prosim poradte ... s manzelom sa pokusame niekolko mesiacov. povedali sme si, ze vyskusame i pocas menzesu, ... a to 5ty DC, presne 2.8. teraz cakame , ja doma a on v praci v zahranici. vyse tyzdna som slaba ako mucha, mam nizky tlak 88/58 co som predtym nemala, bolia prsia - viac bradavky, pobolieva i v podbrusku ... neviem k comu tu bolest pripisat, ci k ovulke ci ... hned po skonceni menzesu som mala vytok bielo-hnedej farby a nonstop nosila slip.vl. test je negativny to je jasne ze je nan priskoro. poradte mi prosim, ak ste niektora snazilkovali i pocas M , ci ste citili bolesti ako pri ovulke a ake boli priznaky potom. moja doki dovolenkuje , no zajtra aj tak navstivim zastupujucu kvoli tomu nizkemu tlaku+odbery krvi. vsetkym vam baby drzim prsty, nech sa nam zadari 🙂

mirkawaw
25. aug 2015

Ahoj,snazilky...vidim,ze som tu spravne...mne dnes rano tiez vysiel tehu test negat,posledna menzes 2.8.,teda zacala som 4tt,neviem,co je DC a kde je na to kalkulacka,ale predpokladam,ze sa to pocita od datumu poslednej menzes???teda by som mala byt 23DC???inak mam vsetky priznaky tehu...pri prvej mi tiez vysiel prvy test negat a potom,ked mi meskali asi 5 dni,bol už pozit...nechapem, naco pisu na tych testoch,ze vysledok uz na 5. den od oplodenia...vyvalila som za test rapidclear skoro 4 eura,ale este mam jeden pokus kedze je to dvojtest...asi vedia preco...no ja mam skor obavy o mimomater...preto idem na sono vo stvrtok,aby sa to odhalilo skor ako clovek pride o vajecnik,vajcovod alebo laparoskopiu brusnej dutiny a podobne srandy...len predpokladam,ze asi doky este nic neuvidi,ked je to len morula velkosti spendlikovej hlavicky...ozaj,nemate niekto skusenosti s wobenzymom,ak slo o mimomater. a nebola nutna lapa?dakujem snazilky a drzim nam vsetky prsteky,aby to vyslo a vsetky tieto strachy nas presli...

emakiki
2. sep 2015

@mirkawaw ahoj, pozeram, ze uz mas istotu, ze ai tehu ☺ ja som mala MS presne ako ty, ale dodnes neviem ci som alebo nie som tehotna, testy mi vychadzaju negativne, zajtra poobede pojdem k dr. Lebo uz mam toho doat, tej neistoty... Tebe gratulujem, ze to dobre dopadlo... Aj ja sa bojim, aby som nemala mimomaternicove tehu, ked tie testy stale neguju 😢

alexko33
2. sep 2015

@emakiki ja som mala poslednu MS 28.7 a dnes rano test negativny

zunajda
5. sep 2015

Ahojte! Mohla by som byť tehotná? Už 21 dní mi mešká menštr. a testy negatívne. Bolí ma podbruško...mám niekedy až kŕče na ľavej strane a bradavky na dotyk tiež bolia. ☹ O prvé dieťatko som prišla a druhé ....dcérka má 6rokov...pri obidvoch tehu mi testy vyšli hneď. Jasnú odpoveď sa asi dozviem až od doktora, však?

kaja193
30. sep 2015

Ahojte potrebujem radu dva tyzdne mi je zle aj zvraciam ,nechutenstvo do jedla problemy s urcitymi pachmi amam divne pocity v podbrusku ale tehotenske testy mi ukazuju negativne menstuaciu mam nepravidelnu a preto som dostala od gynekologicky tabletky na vyvolavanie kazdy mesiac ich uzivam ale menstruaciu ocakavam az teraz na vikend mozem byt aj tak tehotna ?