icon

Mali ste normálnu menštruáciu a boli ste tehotná?

kikajetop
29. apr 2021

Zdravím žienky, idem si k vam po radu. Stalo sa niektorej z vás že ste mali NORMÁLNU menštruáciu a bola ste tehotná? Nakoľko s priateľom spolu správame, ( nejak extra sa nechranime no stále ho vytiahne). Menštruáciu som dostala každý mesiac v normálnom množstve a aj s výstelkou maternice( len vo februári začala ružovým výtokom a v marci hnedým a potom sa rozbehla) lenže teraz 2 dni pred poslednou menštruáciou mi bolo na vracanie potom to prešlo a predvčerom a včera sa to opakovalo… žiadne iné príznaky nemám. Môže to byt tehotenstvo?? Test si momentálne nemôžem urobiť a lekára taktiež nemôžem navštíviť kvôli karanténe

Strana
z2
nika3136
7. aug 2021

@natalia_685
Naco ti test, ked si nemala styk? Duch ta neoplodnil.

123vika
30. nov 2021

Ahojte, skúsim si ísť sem po radu. Už jedno dievčatko mam.
No takže takto, minulý týždeň v sobotu som mala dostať ms, nedostala som... Potom som ochorela a stále nič a už mi dala vo štvrtok aj antibiotika doktorka a vlastne vtedy som povedala mužovi že nech kí kúpi test keďže sa snažíme a na ňom bola slabá čiarka, úplne slabá ale videla som ju... Dobre nič, na druhý deň ráno som si robila test z prveho moču a čiarka bola krásna... No začalo zo mňa ísť také slizke ružové ale len pri utreti a trosku na vlozke ostalo ale v pondelok som začala už aj normlane krvácať ale test co som si robila do obeda nie z prvého moču bol zase s druhou čiarkou a dnes ráno z prvého mam zase čiarku ale boli ma brucho a krvacam stále, ako normálna ms. Poraďte mi pridávam testy.
Tieto dva sú, prvý je sobota večer a druhy je nedeľa prvý ranný moc

123vika
30. nov 2021

A tieto dva, prvý je pondelok do obeda, už ako som začala krvácať a druhy je dnes ráno z prvého. Na živo je trosku silnejší dnešný od včerajšieho. Neviem co si o tom myslieť, samozrejme ako prestanem krvácať a bude ešte stále čiarka tak zavolám lekárovi... Antibiotika som vysadila zatiaľ.

baskustek
30. nov 2021

@123vika toto sa stáva pri biochemickom tehotenstve. Ešte tam môžu byť zvyšky hcg, ale v podstate plod nie. Menštruáciou ti začal nový cyklus.

123vika
30. nov 2021

Teraz som cítila že niečo ide zo mňa von a išla som na WC a taka akoby zrazenina ale vyzeralo to ako tenký červík zamotany do tvaru guľôčky a veľké to bolo asi ako 2e možno väčšie... Od vtedy ma ani brucho neboli... Len mi nejde do hlavy že test mi ešte dnes ukázal silnejší ako včera

baskustek
30. nov 2021

@123vika to sú už kusy sliznice. Záleží, kedy si si robila test, ráno sa mohol zdať silnejší, alebo keď si počas dňa dlhšie nepila. To sa stáva, bohužiaľ 😥

123vika
30. nov 2021

Takže už z toho asi nič nebude ano?

natalia177
23. dec 2021

Ahojte baby.
Mám podobnu skúsenosť ako niekoľko báb, čo tu čítam.
Preto si idem po radu aj ja. My s manželom sme zistili, že čakáme bábätko 15júla, môj príznak bola meškajúce menstruacia a hneď pozitívny test, no nanešťastie som mala missed abortum 😢. Po kyrete sme sa začali snažiť o bábätko po troch cykloch.
A teraz k veci. Už sme mali styk tento mesiac naplno a neviem, možno je to namyšľanie, ale cítila som sa ako pri prvom (zimnica, únava, je mi ťažko na žalúdku). Testy som robila 2 a boli negat. (Ale myslím že som ich robila dosť skoro). No a zrazu prišla MS 2 dni skôr 🤷🏼‍♀️ Normálna, ako vždy, no zdá sa mi, ze sa rozbehla rýchlejšie ako normálne 🤷🏼‍♀️ Môže byt, ze som v tom? Dievčat, ktoré ste mali podobnú skúsenosť, kedy ste po MS skúšali test? Ďakujem krásne za každú odpoveď 🙏

sonka333
24. apr 2023

@123vika ahoj,ako ste nakoniec dopadli?ak smiem vedieť

123vika
5. máj 2023

@sonka333 hehe už máme synčeka 🥰

Strana
z2