Mali ste normálnu menštruáciu a boli ste tehotná?
Zdravím žienky, idem si k vam po radu. Stalo sa niektorej z vás že ste mali NORMÁLNU menštruáciu a bola ste tehotná? Nakoľko s priateľom spolu správame, ( nejak extra sa nechranime no stále ho vytiahne). Menštruáciu som dostala každý mesiac v normálnom množstve a aj s výstelkou maternice( len vo februári začala ružovým výtokom a v marci hnedým a potom sa rozbehla) lenže teraz 2 dni pred poslednou menštruáciou mi bolo na vracanie potom to prešlo a predvčerom a včera sa to opakovalo… žiadne iné príznaky nemám. Môže to byt tehotenstvo?? Test si momentálne nemôžem urobiť a lekára taktiež nemôžem navštíviť kvôli karanténe
Ahojte, skúsim si ísť sem po radu. Už jedno dievčatko mam.
No takže takto, minulý týždeň v sobotu som mala dostať ms, nedostala som... Potom som ochorela a stále nič a už mi dala vo štvrtok aj antibiotika doktorka a vlastne vtedy som povedala mužovi že nech kí kúpi test keďže sa snažíme a na ňom bola slabá čiarka, úplne slabá ale videla som ju... Dobre nič, na druhý deň ráno som si robila test z prveho moču a čiarka bola krásna... No začalo zo mňa ísť také slizke ružové ale len pri utreti a trosku na vlozke ostalo ale v pondelok som začala už aj normlane krvácať ale test co som si robila do obeda nie z prvého moču bol zase s druhou čiarkou a dnes ráno z prvého mam zase čiarku ale boli ma brucho a krvacam stále, ako normálna ms. Poraďte mi pridávam testy.
Tieto dva sú, prvý je sobota večer a druhy je nedeľa prvý ranný moc
Teraz som cítila že niečo ide zo mňa von a išla som na WC a taka akoby zrazenina ale vyzeralo to ako tenký červík zamotany do tvaru guľôčky a veľké to bolo asi ako 2e možno väčšie... Od vtedy ma ani brucho neboli... Len mi nejde do hlavy že test mi ešte dnes ukázal silnejší ako včera
Takže už z toho asi nič nebude ano?
Ahojte baby.
Mám podobnu skúsenosť ako niekoľko báb, čo tu čítam.
Preto si idem po radu aj ja. My s manželom sme zistili, že čakáme bábätko 15júla, môj príznak bola meškajúce menstruacia a hneď pozitívny test, no nanešťastie som mala missed abortum 😢. Po kyrete sme sa začali snažiť o bábätko po troch cykloch.
A teraz k veci. Už sme mali styk tento mesiac naplno a neviem, možno je to namyšľanie, ale cítila som sa ako pri prvom (zimnica, únava, je mi ťažko na žalúdku). Testy som robila 2 a boli negat. (Ale myslím že som ich robila dosť skoro). No a zrazu prišla MS 2 dni skôr 🤷🏼♀️ Normálna, ako vždy, no zdá sa mi, ze sa rozbehla rýchlejšie ako normálne 🤷🏼♀️ Môže byt, ze som v tom? Dievčat, ktoré ste mali podobnú skúsenosť, kedy ste po MS skúšali test? Ďakujem krásne za každú odpoveď 🙏

@natalia_685
Naco ti test, ked si nemala styk? Duch ta neoplodnil.