icon

Mali ste pocit, že ste tehotná?

mia0749
4. sep 2020

Menzes som mala pred 10dnami a mali sme s muzom nechraneny sex aj sa do mna 2x spravil sme nie v ten isty den. Mali ste niektora taky pocit ze vedeli ste ze ste tehotna ? Proste taky tusak-pocit ze sa to stalo?

Strana
z2
nini1010
13. sep 2020

Podla mna sa tam crta celkom slusny dusik,taky ako byva tak 9-10 dni po ovulacii.Vidim to velmi velmi realne.Len aby sa to udrzalo.Za 2 dni.tam bude jasna ciarka.

katulka94
13. sep 2020

@mia0749 ja si myslím že je to tam. Ja som bola na umelom oplodnení a teda som presne vedela kedy je ešte skoro testovať a kedy by som už mohla. Napriek tomu som testovala tak ako ty nedockava ešte pred dnom možnej MS a bol tam takýto jemnucky duch možno dokonca menej viditeľný ako ten tvoj ešte som sa smiala že vidím ho tam asi len ja a fakt nikto iný čo som ten test študovala proti svetlu, pri lampe, pod negatívom atd 😂 😂 a ono dva dni neskôr od tohto ducha čo nikto nevidel už tam bola čiarka ☺️ Držím palce daj za pár dni vedieť ako si dopadla ☺️

mia0749
autor
14. sep 2020

@katulka94 no ja som tiez si nahovarala ze to asi len ja vidim,ale tak pockam do ocakavanej ms a uvidime ze ci to tam bude ci nie. Moje prve tehu bolo mi zle ale ani ma nenapadlo zeby to mohlo byt to,druhe tehu to som vedela ze som a podobny pocit mam aj teraz

mia0749
autor
14. sep 2020

To je robeny rest prave teraz... co si myslite? Musela som urobit lebo mi nedalo,ze co ked sa mi to len zda

domisha02
14. sep 2020

@mia0749 koľko dní ty mešká? Niečo slabé tam je vidieť 🙂 zopakuje o pár dni

mia0749
autor
14. sep 2020

@domisha02 este mi nemeska ,len som pocitala is plodnych dni tj viac ako 14dni uz a zvedavost mi nedala lebo cely cas si Myslim ze to vyslo...a tak tiez tam vidim nieco ale nie som. Si ista

domisha02
14. sep 2020

@mia0749 niečo slabučke je vidieť ale to nemusí byť nic ale aj môže .. ja som raz tak mala a nebola som tehotná 🤷‍♀️ počkaj kým ty bude meškať a potom si sprav tak to budeš mať iste ci to vyšlo alebo nie ..

mia0749
autor
14. sep 2020

@domisha02 takto bude najlepsie 😁

dejna_
14. sep 2020

@mia0749 alebo si urob test z ranného moču než sa napijes vtedy by mala byť hladina hcg najsilnejšia ...ono to čakanie je nekonečne ale vyzerá to nádejne 😁

mia0749
autor
14. sep 2020

@dejna_ povedala som si ze az ked bude meskat,snad vydrzim do vtedy cakat haha 😁 no tak ja to tak nejak citim tusim ze to tam je. Len nech to uz je 100%

Strana
z2