Mám 16 a bojím sa, že budem tehotná
Dobrý deň. Je mi 16. Nepijem nefajčím a ešte pred necelým mesiacom som bola aj panna. Akonáhle som si našla chalana, zamilovala som sa do neho tak veľmi, že sme začali aj sexuálne žiť. Čo som chcela až po 18. . . Vždy sme to robili cez gumu. Tabletky som nemala. Max iba pred rokom som brala asi 2 mesiace ale kvôli menštruačným problémom. Robili mi zle, tak som ich vysadila. Späť k veci... Stále sme mali chránení sex, až na dnes.
Dnes to na nás prišlo ale gumy už nebolo. Robili sme to 6 krát za deň nechránené. Najprv sa urobil na mňa, potom sa zas na mňa, potom sa neurobil a tak. Moc sa bojím, že budem naozaj tehotná, on povedal, že si dával pozor, no mňa aj tak chytá panika.
Menzes som mala 23 decembra a ďalší mi má prísť až o 2 týždne. Dovtedy si vytrhám vlasy. Naši ak zistia, že som tehotná, asi ma vydedia a vyhodia z domu.
Neviem čo budem robiť. Nad potratom neuvažujem ani nebudem. Aj tak nie som ešte plnoletá, takže rodičov by to neobišlo.
Neviete, čo mám robiť ?
boze deti maju deti... ja ked som mala 16 pomahala som v domacnosti a starala sa o svoju choru maminu a vobec ma nenapadlo riesit muzov... a nezmeskala som nic... po 10rokoch chodenia s mojim teraz uz manzelom sme sa rozhodli ze sa zosobasime a je tomu 2,5 roka co sme svoji... bol moj prvy a jediny.... ale dnes je to uz cele ine... take vulgarne a vobec sa mi to nepaci 😒
@janina1007 zdielam tvoj názor, aj mne to vsetko uz pride také vulgarne 😒 kde vidim ako riesia 12-13 rocne dievcata chlapcov pride mi to uz na hlavu.
Milé dámy táto slečna si sem prišla po radu a nie po nakladačku, normálne mám dosť 🙄 . Karhanie prenechajte jej rodičom. Nie len dnes je taká doba, že sexujú aj násťročné. Bolo to v minulosti a možno to malo aj viac následkov. Neviem ako v školách funguje sexuálna výchova a v rodinách je táto téma asi tiež trochu tabu. Mladý majú zdroj ak tak internet a čo kamoška povedala.
Neobhajujem ju, ale ruku na srdce aké ste boli v puberte ? 😠 už vidím ako každá chodila do kostola a držala sa maminej sukne.
moje nervy že 6x.. jaaaj chcem mať 16 rokov a zasexovať si ako kedysi 😀 😀 Ale k veci.. hmm.. čo na to napísať.. hádam už len čakať.. či príde a či nie.. tu ti nikto nedá návod a ani ti nezaručí že si alebo nie ci.
Je vidieť, že boli prázdniny..decká sexujú celý deň 😀 (hovorí zo mňa závisť) 😀
chod za mamou bude nadavat ale pomoze ti ... a aspon sa poucis ...
fuuha, takze 16 and pregnant? :D no na MTV o tom chodi taky program, velmo popularny 😉
takze 6x za den to robime a nevime ako...uvazujem ze preco chcu tu sexualnu vychovu zrusit vlastne...potom 6x bude lietat bocian okolo domu ci ako 🙂
Ďakujem aj tebe krásne, že si sa vyjadrila na túto tému (je jedno akým spôsobom)
Nakoniec nie som tehotná. Menštruácia sa dostavila ako má a všetko je v poriadku.
Beriem toto všetko ako ponaučenie a už sa to nebude opakovať.
Ešte raz, moc pekne ĎAKUJEM!-hlavne tým, ktorý sa normálne vyjadrili bez urážok a odsudzovaní.. 😉
@misinka26
@vefi89
@nithy
@misinka26
@cervenaruza123
@caoli
@lucinocka
@malinka158
@1dorotka1
@sibalka21
@dejna077
@ena70
@ivanka12311
@mon29
@jahodka8
@pribinak
@tamarka9
@sue
@malinka158
@sorciera24
@teegreen
@maaaria3
@miadi
@emili31
@happyfrog80
@nithy
@vefi89
@meluela
@kiki68
@tinushka13
@poohie
@viera1107
@janina1007
@meluela
Ako to dopadlo?Bola si?
Dobrý deň.Je mi 15 .Nepijem, nefajčím a ešte pred pár hodinami som bola panna a chalan ma donútil a strkal my dnu .Menštruaciu mi končí dnes alebo zajtra . Bojím sa že otehotniem. Čo mám robiť?
@123444 povedat to mame. Ak to nebolo dobrovolne - s mamou smer policia
Bože ty si blbá sexovať áno a potom sa tu pýtať na MK čo mi máme veštecku guľu že vidíme či budeš tehotná alebo nie🤦 si ešte dieťa nechápem kam sa ponáhľas.... myslíš si že ťa rodičia za to pochvália?načo nohy roztahuješ keď sexovať a niesť následky nevieš... prečo sa hráš na dospelú keď ňou nie si??nevieš absolútne nič o sexuálnom živote...zober si radšej knižky s choď sa učiť dospej rozumom lepšie zrobíš🙋
Robí si srandu preboha :D jedine, žeby bola dementná.Či to len ja som mala rozum aj v 16stich? 😂 ty kokos ja žasnem jaké sú tie mladé sprosté.Aj ja som mala 16 ale brala som zodpovednosť za všetko a aspoň som nebola hlúpa z biològie a poznala som zákony.
zeny treba si obrnit nervy a nahlasovat moderatorom, zacinaju sa prazdniny, tychto 15-16 rocnych, co nemaju co robit, len pisat o sexe tu bude neurekom

@misinka26 a co myslis ze by pomohla sexualna vychova? .. oni vedeli ze mozu otehotniet, pouzivali kondomy (az na dnes), aj teraz si je vedoma ze moze byt tehotna. Skor gumy v automatoch na verejne dostupnych miestach - neviem ci si ich niekedy skusala kupit v slovenskom malomeste .. ja kedysi ano a bola to "zabava" a takmer nemozne.
@rdl714 ak islo vsetko von, tak to nie je zas tak uplne beznadejne, podla mna sanca menej nez 5%. Ale poriesila by som tu escapelle nech mas vacsiu istotu, aj ked ti to asi rozhadze cyklus. A nabuduce treba pocitat s tym, ze vzdy (aj pri tabletkach alebo kondomoch) sa da otehotniet .. takze bud pockat kym tehotenstvo bude vekovo primerane, alebo sa s partnerom vazne porozpravat co by ste robili kebyze sa vam podari babatko