icon

Mám 16 rokov a deň pred ovuláciou sme mali sex

3. nov 2020

Mam 16 rokov a mali sme sex naplno deň pred mojou ovulaciou (zle som si vypočítala plodné dní) aká je šanca ze otehotniem?
Blbé komenty si nechajte pre seba ďakujem

Strana
z2
nufnuf14
4. nov 2020

To som si aj myslela, že to bol jeho nápad. Ak ti môžem poradiť nájdi si druhého chalana, radšej staršieho. Ak už máš svojho gynekológa rýchlo mu zavolaj a poraď sa radšej s ním čo sa dá ešte urobiť. Koľko je to dní?

fantaghiro21
4. nov 2020

@nufnuf14 tak ked som mala 16 som veru iank rozmýšľala a bola asi zodpovednejsia,múdrejšia ako dnešny nastrocni fagani...
A možno je to tým, ze som sa uz ako mala naučila vziat zodpovednosť do ruk,a problémom sa neotocit chrbtom...

V jej situácii by som sa zamyslala co ďalej, informovala akr su možnosti.
A najlepšie ak bude test pozit tak zdoverot sa rodičom.

Neviem v akej rodine vyrasta.
Mozno rodičia predychaju infarkt a pomozu jej,dovoloa dieťati sa narodit.

Ja ako matka dvoch dcer,dufam z budu mat rozum ako ja ...

nufnuf14
4. nov 2020

@anjelicek26 vidíš a ja zase toto z morálneho hľadiska nemôžem akosi prijať. Samozrejme, že ťa nijako neodsudzujem ani nič, ale počula som, že to nezabráni počatiu, ale len uhniezdeniu mimina. Neviem ani či je to na 100% pravda, ale toto ma na tom strašne odrádza. No ale v tvojom prípade je to už fakt že štyri deti a piate asi málokto dá 😀. Ja mám tri a bohato stačia.

anjelicek26
4. nov 2020

@nufnuf14 ja mam hormonalnu spiralu, ta zabrani prechodu spermii cez maternicu (velmi husty hlien) do vajcovodu, teda ani pocatie, plus sa hybe - teda ani uhniezdenie. Mechanicka mi prislo ako pises - kazdy mesiac moze teoreticky odijst 5-6 dnove embryo, lebo sa nema kde uchytit... piate dieta by sme asi este rozchodili, muz sa smeje, ze este mame v aute jedno miesto... ale ja som rada, ze konecne sme s toho veku plienok, kocikov a neprespatych noci vonku.

nufnuf14
4. nov 2020

@anjelicek26 vidíš, čo sa tu človek naučí 🙂. O hormonálnej som veru nepočula. Ja už si to tiež neviem predstaviť mať malé mimino. Už by som asi ani nervy na to nemala. My sa už tiež tlačíme v aute. Muž pokukava po sedemmiestnom 😀. Poznám aj rodinku čo im bolo aj sedemmiestne málo 😄. Tú ženu všetci obdivujeme. Tá pôjde rovno do neba 😀

anjelicek26
4. nov 2020

@nufnuf14 my mame od buduceho roka uz styroch skolakov, uz uplne inym smerom sa to ubera. Ak sa corona ukludni, chceme buduce leto sest tyzdnov stravit v karavane a prejst celu Kanadu... konecne maju vek, ze mozeme cestovat..vsetci... my mame VW T6 takze miesto aj na batozinu, aj na deti 🙂

nufnuf14
4. nov 2020

@anjelicek26 super nápad, určite tam budete mať krásne zážitky a hlavne deti. Ja môžem o takom niečom ešte len snívať. Najmenšia nemá ani štyri. Aj výlet do akvaparku je adrenalínový zážitok 😁

hopsadobrandejsa
4. nov 2020

@nufnuf14 na vsetko su vzdy dvaja 😉

kiki68
4. nov 2020

No co 16 and pregnant bol vzdy vyzivny program. Tak prinajhorsom bude babo v kociku.

miadi
4. nov 2020

Mali by ste sexovat len v tedy ked on nema plodne dni ked sa neviete chranit 🙄odpoved na svoju otazku vies aj sama.

buru
6. nov 2020

Spoliehat sa na nejaku aplikaciu, navyse vo vasom veku, je dost nezodpovedne. Ziadna zena nie je stroj. Plodnost sa moze kazdym cyklom menit, posuvat. Staci zvysena davka stresu, choroba a pod. Zakladnym znakom plodnosti je plodny hlien a na to, aby ste sa v cykle dobre zorientovali, je potrebne vedenie pod dohladom certifikovanej lektorky aspon 3 mesiace, ktora Vas nauci rozpoznavat plodne a neplodne dni. Kazdopadne si myslim, ze na experimentovanie so sexom mate este cas. Mozno sa najskor skuste zamerat na spoznavanie sa. Napr. si dopredu podebatovat o tom, co ak budete tehotna, aby ste nezostali prekvapena, ak v pripade neplanovaneho tehotenstva, zrazu zostanete na vsetko sama. Ak by ste boli tehotna uz teraz, odporucam www.alexisporadna.sk maju dlhorocne skusenosti s poradenstvom pre neplanovane tehotne. Drzim vam palce, nech vsetko dobre dopadne

autor
6. nov 2020

@buru ďakujem pekne za odpoveď s priateľom sme spolu už 4 roky, prešli sme už vselicim a rozprávali sme sa aj o tejto možnosti co ak budem tehotná, raz už aj bol plany poplach ale nakoniec z toho nič nebolo 🥴nezdrhol ani nič postavil sa k tomu zodpovedne on ma 18 zanedlho 19 rokov budúci rok sme mali ísť už spolu bývať... Viem ze na apku sa nedá spoliehať ja si podľa nej ani cyklus nesledujem ale podľa bazalnej teploty, ale tento mesiac som to nechala tak a spolahla som sa ze ovulácia bude vtedy ako vždy ale nebola 💁‍♀️🤦‍♀️... dúfam ze to dopadne dobre nakoľko mám iné plány do života vystudovat a až potom všetko ostatné 🙏

adusa1987
6. nov 2020

odpadla som..ja som ani nevedela co je bazalna teplota zistila som to v 24ke ked som sa snazila o dieta a tu ma 16 nast a je lepsie prestudovana kedy co a ako nez ja...skoncila som dcere zasivam vaginu a dostane aj pas cudnosti 😂

lenkike
6. nov 2020

@adusa1987 ja mám tiež dve dcéry a rozmýšľam, ako ich dospievanie v tejto dobe prežijem v zdraví 🙄🤦 fakt chorá doba 🤷😞

autor
6. nov 2020

Tak prepáčte, nevedela som ze je zle vedieť niečo viac 😅

sofia1
6. nov 2020

Fuj,ze v 16tich už sexuju smutné....ved to je dieťa este

biela_sova
6. nov 2020

Ahoj, ja len tolko, ze poznat den ovulacie je nedostatocny udaj, a hlavne retrospektivny. To znamena, ze Ti hovori, ze nech si robila co si robila 4-5dni dozadu, teraz sa "brana uzatvara" a spermie, ktore uz mas v tele, sa ne/dostanu k vajicku, ktore sa v den ovulacie uvolnilo do vajcovodu.
Spermie vydrzia aj 3-5 dni v zenskych genitaliach, ak je hlien plodny. A tu je ta zrada, lebo 1.den plodneho hlienu sa tazko pozna. Kazdym pribudajucim dnom, bliziacim sa k ovulacii, je hlienu viac a je slizovitejsi, ako vajecne bielko.
Teda opat, ked si podla neho myslis, ze ovulacia zacina, popravde plodne dni Ti uz koncia.
Inak povedane, a otocene naopak.
Predstav si, ze sa snazis o dieta. Vtedy mas pohlavny styk par dni PRED ovulaciou. V jej den uz moze byt neskoro, vajicko je citlive a zivotaschopne po vypudeni z vajecnika len cca 12 hodin.
Takze este iny priklad. Predstav si, ze ides na dovolenku lietadlom. A volas sa Spermia.
Pre Teba je dolezite, aby si na letisko dorazila v case 2 hod pred odletom a najneskor 40 minut pred nim. Vtedy si zabezpecis, ze stihnes check in, kontrolu pasov a aj, ze do toho lietadla (vajicka) Ta pustia. Ak dorazis 30 min predtym na letisko (=ovulacia), uz Ta do lietadla nepustia.
Takze sledovat si den ovulacie je len udaj pre gynekologa, ak sa zena chysta na unele oplodnenie. Ty v Tvojom superplodnom veku sa spolahni radsej na kondom. Neboj sa, takto funguju dennodenne miliony aj vydatych zien na celom svete 🙂 Ked sa s priatelom zlozite, na nete najdete mega balenia za vyhodne ceny ;)

autor
6. nov 2020

@sofia1 😅😅😅

kittykat22
6. nov 2020

@adusa1987 ja neviem co je bazalna teplota. A to uz dieta mam 😅

anjelicek26
6. nov 2020

To ste spolu od tvojich 12tich?

autor
7. nov 2020

@anjelicek26 za mesiac som mala 13 a teraz budem mat čoskoro 17 ale so sexom sme začali až niekoľko mesiacov po 15tich

sofia1
7. nov 2020

@anjelicek26 choré,ze?

ibrunova
7. nov 2020

Takto sa vyjadrovať v 16,no dôveryhodné..

gagik
7. nov 2020

Hmmm,chces ist v 17-nastich byvat s frajerom...ty asi velmi nebudes studijny typ...

autor
7. nov 2020

@ibrunova uf, nieco mi uslo? Co Vám vadí na mojom vyjadrovaní? Myslíte si že 16 ročná je ešte dieťa alebo 14,15? Verte že nie... Poznám plno doevcat ktoré so sexom začali už v 13-14 😏🤦‍♀️aj keď sex ta dospelú neurobí ony si to mysleli ja mam normálny funkčný vzťah v ktorom sa vidím aj v budúcnosti tak neviem naco tu teraz riešite vek, to ze pred 10 rokmi maturanti ani nevedeli čo je antikoncepcia a kondóm a to ze podaktore neviete ani teraz základy biológie je váš problém 🙏

autor
7. nov 2020

@gagik Hmm, len preto pretože bývam pár kilometrov od mesta on bude bývať pár minút od mojej školy 😊tak preto nech nemusím stavať o 5 každý deň...... Keď dokončím SŠ mame ísť spolu do BA ma tam byt (druhý byt jeho rodičov)

panorek
7. nov 2020

@adusa1987 no a čože tak budeš stará mater 😉

adusa1987
7. nov 2020

@panorek Ale ja nechciiiiiii tak skoro 🤣

Strana
z2