Mám 20 rokov a 10 dní mi mešká menzes

kajkakajka77
29. máj 2020

Zdravím,Mam 20 rokov, v 16 tich mi diagnostikovali cisty na vaječníkoch. No nikdy som nemala nejake problémy. Teraz mi meškajú uz 10 dní, robila som si test a bol negatívny. Pohlavný styk som mala naposledy pred mesiacom a pol a aj to sa partner do mna nespravil ak to mam napisat tak sproste. Po styku som už raz kramy mala. Aj teraz mam pocity ako pred menstruaciou, vyrazky, citlive prsia, obcasne bolesti v podbrušku, ale kramy nikde, mozem byť tehotná?

malinoismum
29. máj 2020

Robila si si test a bol negativny, skus este jeden, zacvic si, daj si deci cerveneho vinka, ak nic tak chod gyn., da ti vyvolavacku Agolutin a pozrie ta sonom. Mam PCOS, toto som zazivala asi 4x do roka... Klud a nabuduce sa skus aj chranit, prerusovana suloz nieje antikoncepcia. (Viem o tom svoje🙂)

kajkakajka77
autor
29. máj 2020

@malinoismum dakujem za odpoved, vzdy sa chranim ale vtedy to bolo neplanovane a ani jeden z nas nemal po ruke ochranu, dost aj teraz zazivam stresove obdobie pre skolu, zadania, zapocty a skusky a ja som obrovsky stresmen, mohlo by to byt aj z toho?

s_a
29. máj 2020

podľa mňa ti to mešká skôr z toho stresu, tehotná pravdepodobne nebudeš 🙂

malinoismum
29. máj 2020

@kajkakajka77 Nevyhovaraj sa, ze to nebolo planovane, nabuduce na to proste mysli lebo stresove obdobie zazijes trosku ine v podobe dvoch čiarok 🙂)

lucia7933
29. máj 2020

a neschudla si nahodou za posledne obdobie? (napr.zo stresu)?? lebo ja ked som chodila do skoly mne sa to stavalo pravidelne ze mi menstruacia vynechavala aj par mesiacov... a dôvod bol vzdy ze som schudla..ked som pribrala vzdy sa vrátila 🙂 🙂

kajkakajka77
autor
29. máj 2020

@lucia7933 no pocas tejto korony som sa rozhodla zacat cvičiť a chodim aj na korčule aby som sa trochu odreagovala zo stresov zo školy, no schudla som maximalne 1-2 kila

patusikk
31. máj 2020

Môže to byť hormónmi...Ja mám 19 ale zase som veľmi chudá. Schudla som len kilo a už som musela isť v oktobri vyvolávať. A od vtedy prídu načas ale vždy trvajú namiesto sedem dní 4 dni alebo 6 a tak...

antilalala
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre