Mám 3 pozitívne testy a už necítim bolesti v prsníku
Som rada už 3 tehotenský test mi vyšiel pozitívne len včera noci som užnecitila tie bolesti v prsniku ale nekrvacam ne špinim dufam ze bude všetko ok lebo Dr som objednana v pondelok trošku sa obávam lebo už 1 zamlknuty potratt mám za sebou ďakujem za prečitanie
@dorka_33 ďakujem áno upokojilo ma to potom sa ozvem v pondelok ako to dopadlo ďakujem za povzbudzenie
@sonkamenska držím palce ale určite bude všetko v poriadku 🙂
Teraz nechápem akože by si bola radšej keby ťa bolia prsia alebo keby ťa bolelo hocičo iné? Veď skôr môžeš byť rada, že nemáš komplikácie a problémy.
ja som nemala ziadne priznaky cele tehotenstvo. bud rada, lepsie ako keby si sa mala zvijat v bolestiach a grcat kade chodis.
@telusikk ona asi má skôr strach, že jej ustúpil tehotenský príznak. Keďže už mala MA a tam tiež ustupujú tehotenské príznaky.
@sonkamenska tiež som mala 2x MA. Pri každom tehotenstve je to buď, alebo. Ja som 3 tehotenstvo mala potom úspešné. Tam mi tiež ustúpili príznaky a za pár dní sa znovu objavili. Veľa šťastia 🍀
@domka222 áno presne ale už 1 dieta mám a teraz po 7 rokoch sme sa snažíme o 2 dietatko ale verim že bude vsetko poriadku
Dobrý večer možem sa informovať ked 1 porod som mala s cisarskym rezom ale nebol plánovaný ale akutný tak 2 dieta bude po 7 rokoch automaticky so sekciou
@sonkamenska nie nebude. Moze byt aj prirodzeny

@sonkamenska ak ta to upokojí ja som nemala pri prvej absolútne žiadne bolesti ani žiadne tehotenske príznaky a keby mi nerastie bruško asi by som ani nevedela ze som tehotná 🙂