Mám 3 pozitívne testy a už necítim bolesti v prsníku
Som rada už 3 tehotenský test mi vyšiel pozitívne len včera noci som užnecitila tie bolesti v prsniku ale nekrvacam ne špinim dufam ze bude všetko ok lebo Dr som objednana v pondelok trošku sa obávam lebo už 1 zamlknuty potratt mám za sebou ďakujem za prečitanie
@dorka_33 ďakujem áno upokojilo ma to potom sa ozvem v pondelok ako to dopadlo ďakujem za povzbudzenie
Teraz nechápem akože by si bola radšej keby ťa bolia prsia alebo keby ťa bolelo hocičo iné? Veď skôr môžeš byť rada, že nemáš komplikácie a problémy.
ja som nemala ziadne priznaky cele tehotenstvo. bud rada, lepsie ako keby si sa mala zvijat v bolestiach a grcat kade chodis.
@telusikk ona asi má skôr strach, že jej ustúpil tehotenský príznak. Keďže už mala MA a tam tiež ustupujú tehotenské príznaky.
@sonkamenska tiež som mala 2x MA. Pri každom tehotenstve je to buď, alebo. Ja som 3 tehotenstvo mala potom úspešné. Tam mi tiež ustúpili príznaky a za pár dní sa znovu objavili. Veľa šťastia 🍀
@domka222 áno presne ale už 1 dieta mám a teraz po 7 rokoch sme sa snažíme o 2 dietatko ale verim že bude vsetko poriadku
Dobrý večer možem sa informovať ked 1 porod som mala s cisarskym rezom ale nebol plánovaný ale akutný tak 2 dieta bude po 7 rokoch automaticky so sekciou

@sonkamenska ak ta to upokojí ja som nemala pri prvej absolútne žiadne bolesti ani žiadne tehotenske príznaky a keby mi nerastie bruško asi by som ani nevedela ze som tehotná 🙂