Mám cystu, alebo som tehotná?
chcem sa spýtať na Váš názor, posledný menzes som mala 29.10, za 19 dní som mala 4 dni len špinenie, také slabunké, robila som si testy negatívne, na 33 deň som išla k lekárovi na krv, bola negatívna, do dnešného dňa som ale menzes nedostala, mešká mi 17 dní, doteraz som mávala pravidelne, test sa aj bojím uz robit, keď krv bola negatívna, ale aj tak,... nebolo to skoro co som išla na krv, som čítala ze mavaju babeny aj krv 0 hcg, ale potom sa to rozbehne... neviem teda ci asi tá cysta☹(( o miminko sa snažíme pol roka... sestrička mi povedala ze mám prísť až keď nedostanem dalsi menzes ale neviem to mam teraz pocítat od tej z októbra alebo ako to špinenie mam brat ako ze slabú menštruáciu tak neviem... mal niekto podobný problém?

no ved aj ja, len vies stále sa bojím, lebo ked to hcg nejako tomu lekárovi podla termínu menzesu nesedí, ale inak chodím stále na wcko, boli ma prisia a zjedla by som neviem co🙂 ale az na buduci týzden budeme si istí na 100% uz by mal aj doktor snad vidiet malickééééé tak musím uz pockat, ale o tom ze uz asi sme traja musím mužíckovi povedat uz teraz... len dufam ze to dopadne ok aj potom....ale inak sa mam ok, len ma zaráza ze to este nevidel na ulz, asi to je skoro,,,, len ked mi to pocita od tej oktobrovej ... ale mne to sedí az od toho novembra neviem, da sa to nejako zistit? ako to vlastne je?