icon

Mám ísť ku gynegológovi?

bianka...
2. dec 2013

20.11.mi mal prist menzes,som tehotna.V prvom tehotenstve som isla hned ku gynek.ale teraz este zatial nemusim,ist hned? Ci? Pobolievajuma akoby vajecniky,pocit ako pred menzesom,ale to je normalne.Podobne som citila aj pri prvom.

almasiova
2. dec 2013

si si ista že si tehotná? Nechcem byt zla ale podla mna ak si tehotna a mas bolesti mala by si navstivit svojho lekara. Ja som bola tehotna a mala som bolesti ako pred menstruaciou a nakoniec mi povedali že bohužial musim ist na potrat pretože skor ci neskor potratim. To bol moj pripad, je možne že u každej je to ine. Prepac

janka213
2. dec 2013

@bianka... Ja by som na tvojom mieste pockala, ak nemas ziadne problemy. Ja som bola u gynaca hned ako mi vysiel test (par dni po tom ako som nedostala menzes) a lekar ma tak vystresoval, comu som sa mohla vyvarovat. Najskor mi povedal, ze je to malinke podla poslednej menstruacie, ze pravdepodobne ide o mimomaternicove - stres, plac..... Na druhy den na zaklade HCG mimomaternicove vylucil, ale zasa mi tvrdil, ze plod zaostava, ze sa zle vyvija a mam prist o tyzden. Najtazsi tyzden, ked nevies na com si. Nakoniec z toho celeho vyslo len ze som mala posunutu ovulaciu a otehotnela som neskor a vsetko je v poriadku. To je moja skusenost.....

janinah
2. dec 2013

v podstate si bez problemov,tak radím vyčkať...voľakedy za socíku sa prvýkrát chodilo na gyndu v cca 12tt a dnes sa chodí pomaly 5 minút po otehotnení,nechápem prečo.....treba drobcovi nechať čas,nech sa uchytí,udomácni a nie hneď vyšetrovať,stresovať,pátrať....