icon

Mám pocit, že si tehotná

sylwi23
28. mar 2022

Zdravím chcem sa opytat mám pocit, ze som tehotna... Ovulacny test mi uz tretí den hrubo vychádza pozit. Ciarka je tmavsia ako ta kontrolna a vybehne okamzite.Ledva namočím do pohára a už to ide. Mám pocit akoby sa mi zmenil aj moč... Mám taký hlien stále biely ako som mala vždy v tehotenstve a tlak v podbrušku. Teplota stúpla hore dnes 36,77 meriam si to celú dobu. Podla môjho výpočtu by som mala dostať Ms do maximalne 3 dní...
Som z toho na nervy lebo tehotenstvo nie je chcené.
Stalo sa Vám niečo také s ovulačnými testami môže to znamenať tehotenstvo?
ďakujem

Strana
z2
nafka0483
28. mar 2022

@sylwi23 Tak daj potom vediet ci si alebo nie.

banderaska29
28. mar 2022

ale ja Ta nesudim ani sa ti neposmievam - nikdy by som si to nedovolila..prepáč mi, na druhú stranu to ako konáš je konanie nezodpovedného človeka, čo nemá vôbec vidinu následkov. ak nechcem dieťa tak sa k tomu tak postavím. je to nezodpovedné prepáč

loliki
28. mar 2022

@sylwi23 Nestresuj. Ak si, tak si, ak nie, tak nie. Nikomu zatiaľ nič nehovor. Prvé 3 mesiace sú aj tak ešte rizikové. Muž by tiež len stresoval. A čo ak áno? Veď je to vaše, manželské. 🙂

sylwi23
autor
28. mar 2022

Prosím všetkých, aby sa nezapájali viac do tejto diskusie.S manželom sme sa porozprávali všetko je v poriadku. Nezodpovedné áno a budem niesť ja následky uvedomujem si to. Každému sa nehoda stať môže...Ty nevieš čo sa stalo nevieš prečo som si tu tabletku nedala .... Toto môže písať niekto kto nás pozná akí sme a aká sme rodina. Deti sme mali vždy plánované a nechcem už aby ste sem niekto niečo písali. Ak niekto niečo chce kľudne mi môže napísať internú správu ja už sa nezapájam do tejto diskusie. Takže Vás prosím už sem nepíšte a tým čo mi dopovedali na otázku ohľadom vašich skúseností a ovulačných testov veľmi pekne ďakujem.

cammille
28. mar 2022

Hlavne klud...ak by si aj bola tehotna, ci mate 4 alebo 5, to zvladnete😊 ...a 5 je lepsie ako 4, hovorim z vlastnej skusenosti😁...
Ale teda k otazke, ano, uplne na zaciatku tehotenstva vychadzaju ovulacne testy silno pozitivne..presne ako pises😊 ale samozrejme, pre potvrdenie sprav tehotensky...
A neber si k srdcu reci zien, co "nerozumeju", jednym uchom dnu, druhym von. Vsetko bude ok😘

sylwi23
autor
28. mar 2022

Veľmi ti ďakujem si skvelá žena s veľkým otvoreným srdcom napíšem ti potom internú správu . Teraz nemám čas moc moc ti ďakujem za tvoje slová.

sylwi23
autor
28. mar 2022

😘

banderaska29
28. mar 2022

tak si tu diskusiu vymaž 😀 Keď nechceš aby Ti sem iné písali... presne preto je to diskusia, lebo sme Ti povedali aj to čo asi nechceš počut. ak je ale v poriadku že budete mať bábatko tak potom je všetko ako má byť.

snazilka_bio_mamka
28. mar 2022

hlavne bud kludna a sprav si tehu test. bud bude negativny alebo pozitivny ale stres ti neodpadne kedze si pred ms, takze asi najlepsie vyckat tie 3 dni. ak dietatko naozaj nechcete existuje umele prerusenie tehotenstva. drzim palce

Strana
z2