Mám strach že som tehotná. Čo robiť?
Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.
☹
Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂
@danka.k - lenze svet nie je len cierny a biely ako to popisujes. Mam kamaratku, co je od 13 rokov s priatelom, v 15-tich spolu prvy raz spali, v 20 rokoch sa brali a v 22 rokoch porodila ich synceka.... Cudne, nie?
Neznamena, ze ked dovolim dcere mat priatela (da sa nieco take vlastne realne zakazat (?) ), tak si na neho dam bacha, poviem jej vsetko, co ma vediet, a zvysok budem verit a dufat v jej vlastny rozum. Lenze ja som typ cloveka - keby sa stane - bude mat moju 1000% podporu a babo by sme zvladli v akomkolvek veku, no ale to uz je tiez o tom, ako k tomu clovek pristupuje.
Matky sa dceram nevenuju, no ja neviem, ako to chces robit ked dnesne dievcata na strednej trcia do pol piatej v skole, ak maju nejaky sport potom, tak aj to, domov dojdu zabite, tak vecera maximalne, cez vikend su aj tak vonku s kamaratmi a nejake pokecy s mamou, co je prosim ta - venovat sa dceram - okrem rozhovoru - ked maju 15-16 rokov?
nie,moja mamina vie o mne a mojom priateľovi,že sme spolu spali. ja som jej to povedala. že se spolu spali, a že nám praskol. všetky moje kamošky v 7. triede na základke to povedali, tak som to povedala mojej mamine aj ja. lenže som jej to povedala týždeň po pohlavnom styku, a to bolo neskoro.
Skoro ma zabila,ale povedala že verí že všetko dobre dopadne, a že vie že to dopadne.
a čakáme moju menštruáciu.
@traktor
@anjelicek26 presne. ja som prestúpila na strednú kde mám školu do pol piatej a chodím tancovať. a prídem o 19-20h. domov... tiež to tak mám..
@women4 joj, tak už sa nemusíš pýtať že ako to povedať rodičom, keď spolu čakáte menštruáciu 🙂 tak načo riešiš ako jej to povedať? Teda pár strán dozadu si to riešila... No a čo ona na to? Podporí ťa, ak si tehotná?
no..riešila..lebo čakáme ju spolu,ale to bude pre mňa strašné jej povedať: mami,nedostala som ju... to som myslela :/ mamina je už pripravená...
@martinkatinka
A vies si predstavit pred sebou v kociku maleho svistika?
@women4 - ved si pisala, ze sa bojis to povedat vasim a odrazu to mama vie? Dobre citam? Chjo ze sa ja vzdy necham nachytat... ide si ja deti radsej ulozit...
@anjelicek26 ako mne to je jedno, nech maju aj 15 deti, ale potom to tak aj vyzera. tam porodila na zachode, tam vyhodila dieta z okna.. nie kazda ma taku mamu co jej potom pomoze. keby ze mam dceru a stane sa jej toto tak jej pomozem. ale v prvom rade, ked by som sa dozvedela ze mam frajera dam jej predpisat antikoncepciu... a nenecham ju spavat s nim len tak bez ochrany..
a nanestastie musim off
*nie,moja mamina vie o mne a mojom priateľovi,že sme spolu spali. ja som jej to povedala. že se spolu spali, a že nám praskol. všetky moje kamošky v 7. triede na základke to povedali, tak som to povedala mojej mamine aj ja. lenže som jej to povedala týždeň po pohlavnom styku, a to bolo neskoro.
Skoro ma zabila,ale povedala že verí že všetko dobre dopadne, a že vie že to dopadne.
a čakáme moju menštruáciu. * nikdy by toto mama gynekologicka takto neriesila..a nie len mama gynekologicka ale ziadna mama.. neverim ti ani slovo..a zacina ma stvat, ze sa tu takto bavis..ak si najdes cas..citaj po sebe uplne vsetko..sama sebe protirecis..
Nie nie,naozaj,ved moja mamina bola gynekolog,a povedala som jej ze som s nim spala, a ze ju mám dostať 1... tak povedala že počkáme. ale ved to stále môžem riešiť že ako jej to poviem nie? nenachytala som ťa... :(
@anjelicek26
@anjelicek26 - toľko som sa vypytovala, až som ju "dostala" 😀 dobrú noc detičkám, moje malé turbo už spinká 😀
@women4 deti nemaju co sexovat.
to,ze si mala sex je tvoj problem a aj zabranenie tehu je tvoj problem.vzdy si to odnesie zena.chlap lahko zdrhne.on nebude tehotny a bude si dalej uzivat.a ty aby si rozmyslala,ci si alebo si neni tehu.mala si nad takym niecim rozmyslat skor.ak si zacala sexovat tak skoro,mala si mat vela veci nastudovanych,mala si o antikoncepcii kecat s lekarom a riesit to este pred sexom.a ak by nieco-existuju uz spominane lieky po sexe.
viem,ze sa ti nebude pacit moj nazor,ale je to len a len moj nazor. a svoj nazor na sex u deti nezmenim.tiez som si prezila svoje,ale skratka sex bol ta najvysia meta.ak sa dotycnemu nepozdavalo moje presvedcenie,ze so sexom pockam,tak chlapec mal smolu.......a to som mohla byt zamilovana az po usi.
sprav si test,chod na vysetrenie
@danka.k -horonalna antikoncepcia je nevhodna pre tak mlade dievca ale ano, postarala by som sa, aby nemohla otehotniet inym sposobom. Spravila by som vsetko, co mozem, ale pri styku s nimi nebudem a ani tomu nezabranim.
Su dievcata, co rodia na zachode, co prepichnu dieta noznickami po porode,vyhodia ho z balkona, zo strachu, z hanby. Radsej by to chcelo zapracoat na matkach a az potom na dcerach... lebo je to na nas, co ich naucime... poznat svoje telo... osobne som nemala ani paru, co a kedy je ovulacia, kde je moj krcok maternice a co je to plodny hlien, pokial sme sa nesnazili o babo... proste o vlastnom tele ani potuchy. A toto u mojej dcery zmenim. Hadam si z toho nieco zoberie.
Zaby idu do vane a @women4 uz bude mat za chvilu hadam tiez vecierku...
@martinkatinka mňa si dostala? šibe ti?
@anjelicek26 ja by som nikdy nič také nepovedala... ja by som to dieťatu nevedela urobiť.:( to je smutné čo oni robia...
určite by som to povedala mame.
aj keď to bude ťažké, a bude ma chvílu na mna kričať,tak mi potom pomože
@women4 mozem sa spytat, kde teraz pracuje tvoja mama?
@women4 nie mne nešibe, urazila si ma... zamotávaš sa do vlastných slov.... na začiatku som ti normálne napísala, ale ako som čítala ďalej, tak via tvojich info nesedelo....tak sa nečuduj, ale označím celú túto tému za "hlúpy žart".
@sorciera24 teraz moja mamina nepracuje, ako som už písala, ked otehotnela so mnou, tak skončila s prácou a venovala sa mne a o 4roky hneď mojej sestrej
myslim, ze mojmu takmer rocnemu synovi v primeranom veku vysvetlime, ako si ma kupovat kondomy (teda velkost) a ako si ho ma dat, aby nemusel potom riesit taketo mlade trubky, ktore nevedia kade z konopi. sorry, lae vobec mi ta nie je luto, pretoze ste mladi, nezodpovedni a hlavne hlupi...

@women4 urcite.. do 14 ti dovolia von pred dom. a frajera si kedy zbalila?? v skole cez hodinu??????