icon

Mám veriť výsledkom od Mamatestu alebo Dr. Maxu?

ketrin3112
27. aug 2025

4 dni do M a vysledky takéto dva fialové od mamatestu a spodný od dr.max čomu mam teraz veriť. Skúsila som ešte pred M kôli zvedavosti ako kopec žienok ktoré sa snažia a su nedočkave😊.

Mám veriť výsledkom od Mamatestu alebo Dr. Maxu?Mám veriť výsledkom od Mamatestu alebo Dr. Maxu?
mimi013
27. aug 2025

@ketrin3112 nieco sa tam crta, drzim palce. 😊

anonym_ece9f4
27. aug 2025
@mimi013

@ketrin3112 nieco sa tam crta, drzim palce. 😊

@mimi013 nedávno mala kamoska kúsok silnejsie čiarky na mamateste a tehotenstvo sa nepotvrdilo. Ja som raz mala tiež viditeľnú čiarku silnejšia než máš ty a tiež negatívny. Je to buď alebo, treba skúsiť o jeden alebo najlepšie o dva dni

anjelicek26
27. aug 2025

lespie to takto skoro vyzerat nemoze, podla mna to vyslo... ci sa udrzi uvidis o par dni, ak ciarka posilnie... ticho drzim palce.

ketrin3112
autor
27. aug 2025

Zo srdiečka ďakujem za úprimne odpovede uvidím čo teda bude ďalej aj keď tá nedočkavost je nekonečná 😅a dám vedieť 🥰.

krasneleto
27. aug 2025

vyzera to nadejne, nech tie testy silneju, drzim palce

robo1990
27. aug 2025

Z mojich osobných skúseností je že mamatest ma viac farbiva a vždy mi zachytil tehotenstvo skôr ako dr.max (2x biochemické) .. dokonca aj pri riadnom tehotenstve som mala čiarky silnejšie na mamateste ako na maxe

babushkaem
27. aug 2025

Mne Dr max ukázal ako posledný, na mama som uz mala pekne čiarky a Dr max ani tuk, takze podla mna by to mohli vyjsť

nataly12
27. aug 2025

Ja som tiež ako prvé mala slabú čiarku na mamateste, iné ešte negatívne. Držím palce

ada546
30. aug 2025

Ahoj, testovala si ešte? Mám z dnes rovnaký mamatest a zo včera trochu slabšia čiarka na topteste

ketrin3112
autor
31. aug 2025
@ada546

Ahoj, testovala si ešte? Mám z dnes rovnaký mamatest a zo včera trochu slabšia čiarka na topteste

@ada546 ahoj včera som robila este test dr.max uplne slabučka druha čiarka tak si myslím že nič nebude že to je len kanalik a mamatest zasa sklamal.

babushkaem
31. aug 2025
@ketrin3112

@ada546 ahoj včera som robila este test dr.max uplne slabučka druha čiarka tak si myslím že nič nebude že to je len kanalik a mamatest zasa sklamal.

@ketrin3112 vies kedy si mala ovulaciu ?

babushkaem
31. aug 2025

Toto su moje drmax testy, k číslam pripocitaj 5