icon

Manželka je tehotná, mne sa to však nezdá

7. apr 2023

Potreboval by som radu
Vo februári sme mali s manželkou styk a
1.3 som odišiel do zahraničia pracovať, vrátil som sa 1.4. Hneď v ten deň sme mali opäť styk.
Dnes ráno mi oznámila, že si ide spraviť test.
Test jej vyšiel pozit. ale mne sa to nezdá.
Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
veroniq85
8. apr 2023

@simca06022011 boze zas nerob aj z toho muz uplneho blbca. Tvrdi ze vie ze zena mala ms v marci tak asi mala. A ano je to jeho problem, on si ho musi vyriesi.

sunshine_18
8. apr 2023

Chod s nou na kontrolu ku gynekológovi ten vie najpresnejšie zistiť koľko je tehotná.

any_soj
8. apr 2023

Ty píšeš, že nemáš šajnu, ako to funguje, ale v tehotenských testoch sa vyznas, zaujímavé. Ak by ťa bola podviedla, ak by táto téma bola skutočná a to, čo píšeš, tak by si nerobila test 6 dní po styku, trochu by počkala, ak by chcela na teba napasovať otcovstvo ;)

mamkalentedkova
8. apr 2023

@mimka1402 ja vôbec neriešim ,že bol mesiac preč..hej možno musel ..ale mať štýl asi 15.2. a potom až 1.3. asi to nebola výnimka ,že ten sex nemali ...súdom podľa toho ..nie je normálne byť hneď neverní..to nikto netvrdí..ale ty vieš ako ,že toto bolo výnimočné ,že inak to medzi nimi funguje ? Asi sa o dieťa nesnažia nejako ted a,keď ta intenzita je taká biedna..ja len toľko ..a čo a ako je ..je vo hviezdach ..nebudem hend tvrdiť ,že je žena stetka ..lebo keď náhodou nie je ,a to dieťa je autorove ,tak jej tu nie jedna naložila úplne neprávom ..a keby že mna muž podozrieva z nevery len preto ,že bol mesiac preč a ja som tehotná a preukázalo by sa ,že dieťa je jeho..už by viac nebol moj muž ...

alkapoiuy
8. apr 2023

Otec je ten čo vychová,nie čo oplodní.Neboj nič.

nikaeli
8. apr 2023

inak - bábätko ste chceli? plánovali?
ak nie, prečo sa nechrániš?

tinka8512
8. apr 2023
lienka.7
8. apr 2023

@autorka pre mňa zakladna otázka, naco si s nou keď jej neveríš? Načo s nou chrapes keď jej neveríš? Ja som zažila situácie, keď kamoska mala 3 mes.menzes a na preventivke jej lekar povedal ze je tehotna!
Pri tehotenstve je možné všetko.
Nezastavam sa ani jednej strany, ale aby ma chlap obviňoval ako ty ju a nakoniec nemal pravdu a nebolo by to tak, vyrazila by som s tebou dvere kamoško.
Váš vzťah je ale aj tak passe. Daj si urobiť testy, aby si aspoň vedel ze platis na svoje dieťa a nájdi si inú.

lenkakravcova
8. apr 2023

@veroniq85 nemusí jej meškať hneď. Ja som ešte 2 mesiace ms mala. Keď som prišla k lekárke po mesiaci meškania, bola som v 12tt.

lulululululululu
8. apr 2023

Možno jej len pomalý stúpa hcg, tie testy reagujú na hcg......tak kľud a ver svojej žene.....

lulululululululu
8. apr 2023

Tak načo si s ňou keď jej neveríš, v takom vzťahu by som nebola ani minútu.....

floki1994
8. apr 2023

Mňa len udivuje do akých vzťahov ľudia plodia a privadzajú deti 🙈 hrôza.. po prvé je bežné, že ženy majú MS prvé mesiace počas tehu (mohla ju mať aj slabšiu ako bežne), po druhé clearblue test nie je sto percent..zavisí od hcg ...kludne môže byt viac ako 1-2... Ja som prvom tehu bola v 6tt ked mi ukazalo 1-2 ale to tehu nebolo zdravé a hcg stupalo pomaly...všetko sa ukaže až u lekára..ale aj tak zbytočné v takom vzťahu byť ked máš pochybnosti o tak zásadných veciach ako je otcovstvo dueťaťa a vernosť partnerky...

lulululululululu
8. apr 2023

@floki1994 úplne trefne si to napísala

autor
8. apr 2023

Upozornil som ju na to, že chcem spraviť testy otcovstva keďže máme minulosť takú, akú mame. Pohádali sme sa na tom, že ju obviňujem a žiadne testy nespraví. Tak som povedal, že odchádzam a testy bude žiadať súd. Vtedy priznala, že je šanca, že to dieťa nieje moje...asi toľko. Pekný deň.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
8. apr 2023

nerozumiem, prečo na všetko reaguješ podráždene - môžeme snáď my za to, ako žiješ? nie sme veštice, aby sme vedeli, kedy a s kým otehotnela tvoja žena 🤦🏻‍♀️

kiki68
8. apr 2023

Uz potom musite len vy vediet, ze co sa stalo. Teda hlavne ona. Osobne neviem ako moze vztah, ked ma jeden permanentne pracu v zahranici vobec fungovat. Asi to mow mat prave vazne dosledky nejakych preslapov na jednej, alebo druhej strane.

veroniq85
8. apr 2023

Pozri tak bud rad ze intuicia ta nesklamala. Ak by to bolo naopak ze muz by podvadzal (dokonca viackrat) tak zeny na MK by ho uz rovno pochovali. Ale pri zene neplati rovnaky meter a chlapovi sa tu pochopenia nedostane. Proste su specificke pripady ak zena krvaca aj po otehotneni a mysli si ze ma menstruaciu alebo jej test ukaze tehotenstvo po 6 dnoch od styku. Ale to je asi tak 5%. Proste matematika nepusti a ten "mesiac" tam chyba. Ale ano moze to byt aj tych 5%. Urcite trvaj na testoch a hlavne ak to nie je tvoje dieta tak dalsiu sancu jej uz nedavaj a zariadit si zivot so zenou ktora bude mat k tebe aspon nejaky respekt.

darijja
10. apr 2023

Za mna si opravnene podozrievavy...ale radsej pockaj co povie dr... a snazili ste sa o dieta ci nie? Ked z nicoho nic prisla ze aha, idem si roobit test...

Strana
z3