Máte skúsenosti s baby top testom?
ahojte zienky..mate skusenosti s baby top testami?..lebo strasne vela tu citam ze ukazuju falosne pozitivny vysledky..ja som si teraz robila pred dvoma dnami aj dnes a su tam jasne viditelne druhe ciarky na oboch..ale tak teraz neviem co si mysliet..
@macicka111takto na foto vyzerá byt pozitívny 😊 gratulujem
@bam11 len dnes hnedý výtok na spodnom prádle 🤔🙉
@macicka111 ja som mala krvavý výtok v den keď som mala mat ms. Ďalší test si dnes nerobila?
@bam11 ešte nie ale uz sa my hnedý výtok premenil na krv asi začína menštruácia🤦😢
@macicka111 tak to ma mrzí
Ahojte, my sme sa zaradili tiez medzi snazilkov... sme po prvom iui a na 12 den som si spravila top test bol tam duch... test sme zopakovali a dalsie dva dni bol duch vyraznejsi... dnes som bola na hcg 14d po zakroku a hodnota bola 70 . Pre srandu som si spravila aj pepino test a ten ani len ducha neukazal... ako ste dopadli ostatne?
@oli2782 neviem posudit mne sa tam nieco crta ako si dopadla? moj pozitivny vyzeral takto
@simonka121 vidím čiarku. Koľko mešká?
@vandica som dva dni pred MS...tak neviem.....čo z toho bude.....
@simonka121 tak mohla by ešte silnieť, ale ja som mala silnejšiu o dosť, dva dni pred MS. Držím palce 🙏
@vandica Ďakujem 😇

Ahojte, našla som túto konverzáciu, a s malou dušičkou som robila test, ked nemáte dobré skúsenosti...ale toto asi na falošný test nevyzerá, že?