Mekanie menzesu, tabletka na vyvolanie a nevoľnosť

mima207
13. sep 2014

Ahojte baby mam taky problem MS mi meska 26dni.Prvy test som si robila ked meskala 9 dni a vysiel negatvny.2test som si robila ked mi meskala 22dni a vyela mi slabilnka ciarocka.Hned na dalsi den som si obila test a vysiel negativny.Bola som aj u doktora a ten sa mi ani sam nevedel poriadne vyjadrit.Vraj este nevidi babetko a nevidi tak ani predmenstruacne hromadenie krvy.Dal mi iba tabletky na vyvolanie MS co by sa mi mala vraj dostavit do par dni...vraj aj ak som tehotna pomoze to babetku.Teraz som s toho jelen vcera mi bolo tak zle ze som sa az klepala...stalo sa vam nieco podobne...ze vam doktor nevedel povedat co je vo veci...?

magic08
13. sep 2014

@mima207 asi by som navstivila aj ineho doktoea. Neviem nakolko doverujes romu svojmu, ale ak spravne pocitam, tak by uz mal nieco vidiet na utz, tiez palpacnym vysetrenim by mal dr zistit ci je maternica zvatsena alebo nie.

bonaqa2013
13. sep 2014

Robil lekár sono? Pretože tam by už tehu bolo vidno. Troška počkaj, využívaj tablety a znova k lekárovi.

janickacrazy
13. sep 2014

@mima207 Čo to máš za doktora? Robil ti odbery? Ved aj z krvi by sa to malo dat zistit. Skús si urobit ešte jeden test, ak si tehu, mal by byt pozitivny, ved po 26 dnoch to je už dlhá doba. Mne ukázal pozitívny po 10 dnoch meškania. Je to celé nejaké divné, u mna boli testy celkom spolahlivé.

mima207
autor
13. sep 2014

Mna doktor normalne vysetril a vyjadril sa tak...ziadne odbery mi nerobil sama som zostala prekvapena...nechapem to ved uz mi ma prist za chvilu dalsia mrcha....ako mne nechyba uz by nemusela vobec prist...🙂

mima207
autor
13. sep 2014

No a nad duhym roktorom veru premyslam...ale zas ine baby si ho chvalia....je to vraj vyhladavany doktor

pppeeetttaaa
13. sep 2014

ahoj, ano mne sa stalo nieco podobne, aj ked uz nepamatam kolko dni mi meskala MS, ale ja som vtedy nemala ani pravidelnu, takze raz som mala 28cyklus, dalsi mesiac 36cyklus.. takze ani sa nedalo presne povedat kolko mi to vlastne meska.. ale co sa pamatam tak mne dr urobil aj sono, a tiez nic nevidel.. dal mi inekciu presne s tymi slovami ze bud mi pride, alebo ak som tehotna tak to neublizi ale pomoze.. a mozno to ze ti je zle je reakcia na tie tabletky..ja som napriklad po tej inekcii na ceste od dr skolabovala a okoloiduci mi normalne zavolali zachranku.. ale povedal ze si mysli ze to nebude tehotenstvo, ale ze na 100% mi to nemoze potvrdit lebo mozem byt na uplnom zaciatku kedze mam cyklus horedole.. no a dopadlo to tak ze som nebola tehotna.. a to ze ti je zle, neviem.. uz ti tak niekedy bolo? bud je to nastupujucou MS, alebo si tehotna.. treba pockat, alebo ak myslis ze je to uz moc, skoc k nemu zasa alebo na pohotovost..

jednotka8859
13. sep 2014

ahoj , mne sa nieco podobne dialo , taktiez mi meskala MS kolo mesiaca , tak som isla za lekarom , ani tehotna som nebola a ani menzes nevyzeralo ze by som mala dostat , tak mi dal vyvolavacku , a ze do dvoch týzdnov by som mala dostat menzes , no nedostala som , a doma som si robila test a vysiel mi slabulinký , tak som isla za lekarom , a ten podla sona nevedel urcit ci som tehotna , ale zdalo sa mu ze som , potom kazal mi prist o týzden na kontrolu , doma som mala test uz pozitivnejsi , a nakoniec mi stale riesili ci nemam mimomaternicove tehotenstvo , az v 11 tt mi povedali ze nemam mimomaternicove, stale nevedeli urcit kedy som otehotnela , a vôbec im nesedel ten celý mesiac co mi meskala MS, problem bol ten ze som strasne zavcasu zistila ze som tehotna , a otehotnela som vlastne cez vyvolavacku , , a uvidis ci dostanes MS a ked nie urob si test opat , vyvolavacka babu neuskodi , drzim palce

mima207
autor
13. sep 2014

Praveze pred MS mi nikdy nebyva zle...patrim k tym co ani nevedia ako a dostanu ju ...myslim tak ze mi je stale rovnako nikdy mi nebyvalo zle pred MS....mne je teraz tak zle uz asi poslednych 30dni a to skor vecer....dnes som bola s kamaratkou co chodi k tomu istemu doktorovy a tiez ze jej hovoril ze neni tehotna ze ak je tak to bude mimomaternicove a teraz je vsetko v pohode a babenko maju za 8tyzdnov...jej dokonca povedal na zaciatku ze to vyzera ze jej prijdu ze neni tehotna.....bud som uz fakt ja sprosta alebo potom moj doktor asi ho radsej zmenim....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre