Menzes každý mesiac, test negatívny a predsa tehotná?
Je to scifi, alebo sa to moze aj v reale stat?
ano moze sa to stat...na discovery TLC chodi dokument o takych zenach...dokonca nemali ani brucho ani nic iba zrazu zacali rodit... menstruaciu mali, testy negativne... atd...
@domak2
@nikinka282
@lutziy Moja suseda toto prezila a zistila ze je tehotna, ked uz v 3 mesiaci jej zacalo byt trocha cudne a boleli ju prsia. A pri tom uz ma 3 deti!!! Takze ziadna zaciatocnicka... Normalne som tomu neverila 😲
@livila mala veľké šťastie, pretože mi s manželom sa snažíme aa každý mesiac sa cítim hrozne keď mi príde návšteva
môže poznám zo života 2príklady
@livila jedna so mnou robila a kedže bola pevná a dosť nevedela o tom.menštruácia jej chodila a ked už druhý mesiac nemala šla k dr. a bum že je v 7mes.tehotenstva.skoro odpadla.hned ju s práce vyhodili,lebo zamlčala tehotenstvo.a ona pohyby necítila lebo bábo bolo otočené dozadu.a druhá to je mm šéf tak jeho suseda.mala 45rokov,cvičila tiež pevná.nik nevedel že je tehu a ani ona sama.ked nechodila mrcha neriešila,lebo si myslela,že je v prechode.a ked tak raz cvičila.strašne ju chytili kríže a podbruško tak ju viezli na pohotovosť a tam že vy rodíte.ona nechápala vôbec čo sa deje a ked volala mužovi že ja rodím od odpadol.ony žiadne vecičky doma nič.no a akurát mm šéf oni už mali trojročného tak im dali vecičky 🤐
@gubcikova No ja odpadnem, takze to nie je scifi a moze sa to stat. Ja sa len preto pytam, lebo chceme babo a ja tiez cvicim, mrcha pravidelna, upravila som brutalne stravu a citim sa cudne. Ale fakt cudne, brucho mi rastie ako blazon, stale som unavena ale testy vsetky negativne. No a nepojdem s tym ku dr, este povie ze som paranoidna...
A koľko testov si si uz robila?
@miriam1983
@katka1981
Asi 5 testov za 3 mesiace.... No to je tiez riesenie s tym doktorom. Ja proste stale cakam na tie // ciarocky...
@livila, vies co ked som raz brala HAK to bolo v auguste, proste som nedostala a nechapala som, lebo nehoda sa nestala, brala som HAK poctivo, tak som rovno isla na krv, ani som si test nerobila, skoda penazi pre studentku, HCG negativne, ze to mohlo z horucav vynechat. Dalsi mesiac som dostala normalne. To bola moja jedina vynechana v zivote okrem tehu. Neviem, ja som asi blba, ale ja by som si urobila jeden, max 2, skoda penazi 🙂 krv je smerodajnejsia a neplatim nic 🙂 A ty by si na to sono ist mala a mozno aj na gastro, mozno mas helikobaktera, ked si nafuknuta a necitis sa dobre od zaludka, resp. nemas ok travenie.
kokos to video je ina supa...des... inak dievcata je to mozne...mojej starkej sa takto narodila syn... bola v praci, len jej doslo zle, tak ju poslali domov a ona tam porodila, uplne sama...
@livila myslim si ze to nejde... menzes aj pocas tehu moze byt.. ale test negativny a predsa tehotna to nejde.. pretoze to hcg sa proste vylucuje a nie je to mozne aby boli testy negativne... nehovorim na zaciatku... ale dlhodobo urcite nie
@krasneleto To iste si myslim aj ja...
prosim vas co je to za blbost ze si niekto kompletny. dospely a normalny nevsimne ze je tehotny? ved taketo pribehy su na topkach pomaly kazdy den ako studentka na zachode zistila ze rodi... mi chce fakt niekto nahovorit ze nosis v sebe 4 kilove dieta plus plodova voda pohyby atd.. a nevsimnes si ze si tehotna? nehovorim na zaciatku... kamoska takto do 15 tt ani netusila... ale v 7 mesiaci? tak tomu skutocne neverim
@livila to nie je scifi... to je nerealne... ked mas nafuknute brucho a citis sa divne... uz niekolko tyzdnov mesiacov atd... zeny mavaju ako psy takisto falosnu graviditu...
@krasneleto Normalne som vyplasena teraz, asi zajdem za obvodnou, nech sa na mna pozrie, vezme mi krv ci fakt nemam helicobaktera ako pisala vyssie katka 1981
@livila nemusis byt vyplasena... ale ked to trva niekolko mesiacov z krvi by davno vedeli ze si tehu a test by to takisto ukazal.... daj sa kompletne vysetrit
@krasneleto aj hlavu? 🙂
@krasneleto Napadlo ma ci to nie je aj tou upravou stravy, prestala som jest chlieb, je len tie krackenbroty...

Malá pravdepodobnosť, iskierka nádeje by som povedala