icon

Menzes každý mesiac, test negatívny a predsa tehotná?

livila
9. apr 2013

Je to scifi, alebo sa to moze aj v reale stat?

Strana
z2
krasneleto
9. apr 2013

@livila tak aj hlavu si mozes dat :D ale myslim ze prave ze vynechani chleba by si nemala byt naduta...

livila
autor
9. apr 2013

Ved to, keby si ma videla, mam brucho ako balon...
@krasneleto

oskvarka
9. apr 2013

@krasneleto preco ?.. moja mama isla v siedmom mesiaci ku doktorovy ze ma nieco s crevami - lebo zacala citit pohyby babetka.. sice je pravda ze mrchu nemala ale to bolo normalne lebo kojila tak sa jej to nezdalo divne ked bola 9 mesiacou po porode... a pribrat nemusis extra niekto pribere 5 kg.. ja tolko priberem cez vianoce ale co som tehu tak som v 5 mesiaci a este som nepribrala nic..... skorej ten negativny test to sa mi nezda lebo HCG preca neodrbes... ale tak ak si niekto spravi 2 testy tak to je nic.... hlavne ak boli z toho isteho balicka
@livila mozes byt nafuknuta zo zmeny stravy aj ked nejes chlieb prave ze je to normalne ze take nieco zmena stravy sposoby... a ak si testovala viac krat tak podla mna nieje sanca ze si tehu...

krasneleto
9. apr 2013

@oskvarka ano ja nehovorim ze nie.. ta kombinacia ako kojenie a nevedomost tehotenstva to beriem... ale test by jej to urcite ukazal... a nehovorila som ani o pribrati.. ale tak citila nieco... co boli pohyby... beriem... ja som hovorila uplne o tych sci fi pribehoch ze v 9 tom mesiaci ked zacal niekto rodil boli vsetci prekvapeny ze dana osoba bola tehotna....

oskvarka
9. apr 2013

@krasneleto ja si to viem u nejakej 17 tky predstavit :D... 😝 alebo potom ako pisala babenka predtym ze 45 prechod pomaly tak netusis co sa z tebou deje .. ja napriklad citim pohyby velmi slabo keby neviem ze som netu mozno si myslim ze mi len travy este horsie ako obycajne lebo ja mam dost problemi s travenim a nejake pohybi v crevach su u mna uplne bezna vec...

krasneleto
9. apr 2013

@oskvarka to ano.. ale kto pozna svoj cyklus tak ked mi raz nedojde menzes , druhy krat... tak asi to za beznych okolnosti nie je len tak... ale ked menzes je... tak sa to moze stat.. ale neverim ze az do porodu to nikto nevie

oskvarka
9. apr 2013

@krasneleto no ja som prave ze pocula ze s tou mrchov je to fakt tak ze ju kludne mozes mat.. fakt divne... ale tak napr u mna by to nefungovalo lebo ja mavam desne silnu mrchu taka by v tehu isto nebola takze by sa mi hned nieco nezdalo.... ale mala som spoluziacky co aj bez HAK mavali 3 dni a pouzivali tie 2 mm vlozky.. to by sa mne nemohlo stat...

krasneleto
9. apr 2013

@oskvarka ano moze to byt ze aj cele tehu mas mrchu

sisi31
9. apr 2013

@livila Takto vyzerá strašná túžba po bábätku.Podľ mňa tehotná nie si.

matuskova003
9. apr 2013

@lutziy kokso....šok ! neviem si to predstavit... žeby sa mi niečo taketo stalo 🙂

livila
autor
9. apr 2013

@sisi31 Asi tak 🙂 Ale nic sa nedeje. Jedui princeznu mame doma a o dalsie sa budeme intenzivne snazit 😀

sisi31
9. apr 2013

@livila máš len 29 rokov a všetko pred sebou.Určite sa ešte zadarí.Ja som po MA strašne chcela,ale strašne,všetci mi hovorili nesmieš tak chcieť,no ja som až bytostne túžila a po 3 mesiacoch sa to podarilo. Držím palce.

domak2
9. apr 2013

@krasneleto no lenze kolko zien nema pravidelnu menstruaciu, vela ich berie rozne antikoncepcie a podobne, pripadne maju ochorenie, ked som sledovala to I didnt know i was pregnant tak som sa tiez cudovala, ale tak vela pribehov asi nikto nevymysli, ved uz neviem kolko serii to ma. 😉 A vela ich uz malo deti, predtym brucho aj priznaky a zrazu proste nic, mozno si na zaciatku urobili test a ten este neukazal a potom si mysleli ze im len sibe 😅

romannasport
15. apr 2013

Ako ani ja nepochopim ako si niekdo nevsimne v 8az 9mes.ze je tehotny iba ak to zatajuje nech je dieta ako chce otocene v9mer.musi citit pohyby! Ja si uz 2mes robim barbara tes visla 2ciarka ledva viditelna ale neverim tomu bo to vislo nejako neskoro ale 2krat v marci a teraz blud asi.a ja som pri malej mala prve 2mes.menzes a pocas nich robila testy boli negat.a po 2mes,ze 2// a doktorka ze taham 2mesiac tak dnes ma ta ciarka 15mes. Ajeto riadna papula ;)))

pelim
5. sep 2013

ahojte baby, vidim ze tu je celkom dobra tema, akurat by som tiez potrebovala poradit, uz asi tyzden mi dost narastlo brucho, prsia trosku citlive, niekedy mam troska nevolnosti, nieco mi tlaci na mocovy mechur furt beham na zachod, inac ziadne ine tazkosti, robila som si testy 2X vysli negativne,neviem teraz co to moze byt, brucho mam velke akoby som bola v 5-6 mesiaci, neviem ci mam ist k lekarke alebo ku gyn, ale este mam tyzden a zacina sa mi menstruacia neviem ci ma neposle domov ze mam pockat na men. nestalo sa mi to este ,, a pritom mam uz 2 deti, sice je to rovnake ak by som nerobila test tak by som bola ista ze som tehu lenze oni vysli negativne a desi ma to brucho je dost velke, nechapem to, dakujem za odpovede ak by ste mali take skusenosti bola by som rada

oliviabb
12. mar 2021

@livila ahoj, precitala som si Tvoj prispevok a rada by som sa opytala, ked si toto pisala ci si bola tehotna. Ak ano, kedy Ti vysiel az pozitivny test? Vdaka

livila
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym00000
20. sep 2022

@livila tiež by ma zaujímalo či si bola vtedy tehotná

livila
autor
20. sep 2022

@anonym00000 nie nebola…

Strana
z2