Menzes mi má prísť o tri dni. Som podľa testu tehotná?
Caute myslite že test je pozit? Áno áno spravím si test až keď mi bude meškať menstruacia ale som strašne zvedavá o 3 dni by mala prísť. Ale viete ako to je keď chcete babo. Už čakáte kedy nepríde červená. Ďakujem

Kedy ideš ku doktorke?
Ďakujem baby 😍 až 11.10 má objednala skôr nemala voľne. Tak neviem či si nepôjdem vystáť radu skôr
No nie, nechod si skôr vystáť, lebo to je zbytočné. Ak nebudeš mať problémy
@vahcaac ďakujem len teda neviem či už nasadiť nejaké vitamíny alebo co
Kyselinu listovú minimálne
Nema zmysel ist tam skor lebo tam nic neuvidi a zbytocne sa vystresujes. Nasad si kyselinu listovu a bud vklude a tes sa 😉
@veronice hocijakú kyselinu listovu? Môže byt od avity myslíš? A ďakujem moc
@veronice ďakujem pekne. Užívam ešte omega tri a taký komplex vitamínov tak vysadiť asi či
Ahojte mešká my menštruácia už 3tt,
Na sono som bola a ginekolog tam nič nevidel ma tým dakto skúsenosť.Dakujem
@veronikapustajova a si tehotná? 🙂
@veronikapustajova 3tyzdne je uz celkom dost ale testy si pozitivne mala ? Ja som mala vsetky tehotenstva 2tyzdne pozadu lebo mam dlhy cyklus a velmi neskoro ovulaciu cize som vzdy musela cakat kym nieco bolo vidiet
Ak berieš inofolic tak inú kyselinu listovú už netreba , inofolic ju obsahuje a gratulujem 😊
@zianahollyna ja teda nevidím 🙂
@zianahollyna nic
Zavolal má o týždeň naspäť tak som na nervy
Držím palce😁😁😁Treba tomu veriť,mne sa všetky tri deti podarili hneď na prvý šup....😍

No tak! Podľa toho si určite tehotná!!! Tešíme sa s tebou tam sa teš aj ty… budeme držať palce