icon

Menzes mi mešká 14 dní a mám cystu na vaječníku

valeri_vyklad
16. jún 2025

Prosím Vás MS mešká dnes 14 dní bola som dnes u dr.vraj som mala cystu na vaječníku kde videla že praskla a ostala už len tekutina ale MS sa stále nedostavila nezobrala mi ani krv ani nepichla vyvolavačku je tento postup normálny? P.S pri prvom tehotenstve do 4.mesiaca negatívne všetky tehotenské testy ďakujem za rady

valeri_vyklad
autor
16. jún 2025

A ešte doplním že mám strašne bolesti ako by mala čo chvíľa prísť MS mokro stále cítim ako by som už dostala MS je mi nevoľno niekedy až na vracanie ...

standusina
16. jún 2025

Nie je to nezvycajne, ze lekarka ti nebrala krv ani nepichla vyvolavacku hned. Niektore cysty sa dokazu samovolne vstrebavat a telo si s tym poradi samo, takze lekar moze sledovat situaciu a pockat, ci sa MS sama dostavi. Ak by sa ale MS neukazala do dalsich par dni alebo by si mala bolesti, krvacanie, alebo ine problemy, urcite by som sla znova k lekarovi alebo si dala urobit krvne testy na hormony a tehotenstvo.

valeri_vyklad
autor
16. jún 2025
@standusina

Nie je to nezvycajne, ze lekarka ti nebrala krv ani nepichla vyvolavacku hned. Niektore cysty sa dokazu samovolne vstrebavat a telo si s tym poradi samo, takze lekar moze sledovat situaciu a pockat, ci sa MS sama dostavi. Ak by sa ale MS neukazala do dalsich par dni alebo by si mala bolesti, krvacanie, alebo ine problemy, urcite by som sla znova k lekarovi alebo si dala urobit krvne testy na hormony a tehotenstvo.

@standusina ďakujem za odpoveď.... len som mala pocit že nekonala správne ... ale ďakujem za odpoveď