Menzes mi mešká 3 dni a mám pichanie v podbrušku
Ahojte potrebovala by som vediet par vašich nazorov pretože už som asi paranoidna 🙂 Snažime sa spriatelom už rok a pol o dieta mam prblem s prolaktinom vysoke hodnotz tak mi dal endokrinolog lieky ktore beriem uz dva mesiace,.. priatel bol na spermiograme a ten je v poriadku ked som teraz bola na gznde na krvi.. na hormonalnom profile tak mi dr. povedaz že mam zase svýšeni prolaktin a že musim ist na Laparoskopiu.... to som n akrvi bola minulý tyžden.. teraz mi už tri dni meška MS čo u mna vobec nebyva zvykom... Mam pichanie v podbrušku bolest prsnikov tak som myslela že ide menzes... ale stale nič po tych bolestiach som si dnes spravila test a vyšlo mi vid fotku.... tak neviem.. čo poviete? čitala som viac už prispevkov tu ale fakt neviem čo si mam o tom myslet.. Velmi pekne dakujem za vas cas a nazor R, 🙂
Je to tam, gratulujem 🙂
@radqa a to je 25citlivost nie? ja som taky robila par dni dozadu a vysiel mi negativne..dnes mamatest 10tkovy //
Ja som tiež mala takýto test pred pár rokmi a bola som TEHOTNÁ.Myslím si,že aj Vám môžeme blahožeľať.
Gratulujem 🙂
Myslite? 🙂 🙂 🙂 🙂
@radqa ano 🙂
Srdecne gratuluji!!!
Si tehotna😉 urcite typujem tak 4tyzden,bud pockaj este par dni lebo asi nebude nic vidie,alebo ked si nedockava tak chod.
No toto bol prvy šo som si robila a nebolo o rano dnes okolo 3.... 🙂 u nas v obci lekarni mali len tento tak neviem pockam a skusim potom.. a je to mozne ze by osm bola ked som v 22 den cyklu bola na krvi a doktor mi to nezistil? teraz by som mala uz 3 den noveho cyklu 🙂
pozitívny 🙂
pre istotu si nechaj spravit test na hcg aby si mala istotu...ale ja som tiez taku mala pred piatimi rokmi 🙂
Ja som mala taketo dva testy pred rokom a teram mam 3mesacnu princeznu
Zatial to vyzera super 🙂 drzim palecky 🙂
nie je očom 🙂 si tehu 🙂 gratulujem 🙂
Je pozitívny ani necakaj a chod k lekárovi 🙂 Gratulujem ti
gratulujem 😀 http://tehotenstvo.academy.sk/ skús na tejto stránke zadať prvý deň poslednej menštruácie a vyráta ti aj termín pôrodu aj sa dozvieš v ktorom týždni si 😀
@radqa si tehotna 😀 gratulujeeeeeeeem
Taakze akurat idem od dr ze asi ano len to nie je este vidiet 🙂

@radqa pozitivny :--) gratulujem ti 🙂 ja mam tiez dnes podobne stasticko 🙂 tak budeme tehoskovat spolu 😀