icon

Menzes mi mešká 3 týždne a test je negatívny

nina1990
4. mar 2013

Ahojte.Chcem sa spytat,ze menstruacia mi meska uz tri tyzdne...test mi vysiel negativne.Obcas ma boli lavy vajecnik...take pichnutie.Chcem sa opytat ze ci niektora mate s tymto skusenost. Mam strasne citlive bradavky a strasne casto chodim na toaletu. mozem byt tehotna?

janka258
4. mar 2013

@nina1990 myslim si,ze by si s touto otazkou mala ist zajtra ku gynekologovi,pretoze moze ist o tehu,ale aj o nieco vaznejsie.Necakala by som uz ani den a bezala na gyndu najkratsou cestou 😉

ileas
4. mar 2013

skoč ku doktorke 🙂

aliza
4. mar 2013

@nina1990 odkial to mame vediet? 😉. Preco nejdes k lekarovi?

timik77
4. mar 2013

ahoj, no na tvojom mieste by som neodkladala navstevu lekara,aspon budes vediet na com si;)

alenah31
4. mar 2013

@nina1990 predpokladám, že k dokymu ísť ešte nechceš aj keď to považujem za najrozumnejšie.......koľko testov si si robila?? Pokiaľ len jeden kúp si aspoň ďalšie dva a otestuj sa ešte raz a najlepšie ráno 😉 😉 MS môže meškať pre viac dôvodov, ale jeden negatívny test neznamená, že tehu nie si 😉 😉

nina1990
autor
4. mar 2013

No robila som si dva testy.Oba vysli negativne. Doktorovi sa chystam tento tyzden.Lebo uz nemozem viacej cakat.obcas som mala aj hnedy vytok, vtedy som bola v tom ze uz mi dojde menstruacia. Ale zatial nic. Len sa obavam tych obcasnych pichlavych bolesti v lavom vajecniku.Dakujem za rady 🙂

sisaha
4. mar 2013

@nina1990 moze to byt cysta..preto lekara neodkladaj

womanwoman26
6. mar 2013

@sisaha pri cyste môžu bolieť aj kríže??? tiež mi mešká ms, vaječníky nebolia, taká normálka ako pred ms, len ma bolia strašne kríže

tramtara
6. mar 2013

@nina1990 daj vedieť potom ako si dopadla u dr. dikyyy 🙂

nina1990
autor
7. mar 2013

Vcera rano som si robila test a vysiel pozitivne..tak som isla k doktorke na druhy den mi spravila vysetrenia krvy a mocu , kde mi to len potvrdila..Strasne sa tesime s priatelom 🙂

kiaramia
8. mar 2013

@nina1990 ahoj, ja som na tom uplne rovnako, ako si dopadla?

kiaramia
8. mar 2013

@nina1990 jaj, ja som slepaaa🙂 beriem otazku spat a gratulujem!

nina1990
autor
8. mar 2013

ďakujeeeeme 🙂