icon

Menzes mi mešká 4 dni a mám bolesti krížov

s_lovenka
25. nov 2017

Ahojte baby potrebujem pomoc. S Priateľom sa snažíme o bábätko. Teraz sme mali spolu mali sex počas mojich plodných dni. MS mi už mešká 4 deň. Robila som si test v deň MS a bolo tam vidieť ducha. Ale keď som si spravila test dnes tak bol negatívny. Mám bolesti krížov a brucha ako pri ms. Stále chodim na wc. Nebýva mi zle ráno ale skôr večer. Myslite si že je ešte skoro robiť si test ??? :(

Strana
z2
madamcoco
25. nov 2017

@s_lovenka sprav si test ked ti meska.
Nemas tym co pokazit.

korpiklaanka
25. nov 2017

@s_lovenka Ak si si robila test v deň MS, tak to sa môže rátať ako skoré robenie testu. Keď ti mešká tak si ho urob. To je najlepšie riešenie.

s_lovenka
autor
25. nov 2017

Dakujem baby ale dnes som si robila a bol negatívny. :( len sa cítim tak inak. Jak keby som bola. Spravím si asi ešte neskôr mala som kamarátku ktorá to zistila až v 6 týždni. Nemali ste podobne príznaky ?

takaakoty
25. nov 2017

Na test je skoro, mne ukazal az v 5 týždni 😁 este tyzden predtym nic, ani naznak ciarky. Bud trpezliva, pockaj a potom testuj. Dovtedy sa nestresuj, ak si tehotna m fajn, ak nie si budes o mesiac 😉

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@takaakoty
Dakujem ti, no musím byt jedine trpezlivá. Som zvedava na výsledok včera mi priateľ doniesol asi 5 druhov testov. :D počkám si ešte. Ani ten sa nevie dockat. Pondelok mám ísť gynekologické na prehliadku. Inak baby Dakujem Vám prihlásila som sa sem len dnes. A jedine čo som dúfala že to bude presne takáto podpora hneď som kludnejsia 🙂 som zvedava na výsledok

s_lovenka
autor
25. nov 2017

Len ja som taka nedockava 😲 Najracej keby mi to hneď povie ten test

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka je to mozne ze si tehu aj ked ti teraz vysiel negat. Pred tym pozitivny-pozitivne testy nevychadzaju len tak...praveze viac pravdepodobne je ze ti ukaze negat.aj ked tehula si 🙂 setri sa,relaxuj 🙂 velmi velmi ti prajem aby si tehula bola 🙂 ja som si tiez myslela teraz ze som,priznaky vsetky a aj na teste duch,dnes rano dokonca druha ciarka krasne viditelna na druhom teste a ms prisla potom rano ☹ ale dufam,ze tvoj pripad to nebude 🙂 mas aj vytok nejaky?lebo ked ma prist ms tak dnu je to vsetko suche

larosabigi
25. nov 2017

Úplne ťa chápem, ja som len na začiatku tehotenstva,robila som si test 3 dní pred mrchou a negatívny taký slabý duch, cítila som sa inak, a tak som bola nedockava, potom som si urobila v prvý deň meškania a riadne koľajnice už. Ale každá sme iná. Mne už je teraz riadne zle a to som len na začiatku. Skús o pár dní, mojej sestre vychádzali prvé testy negatívne a 2 lekári jej tvrdili že tehotná není bola.

s_lovenka
autor
25. nov 2017

Ano mám výtok ale taky skôr hustejší ako hlien. Aj my to bolo cudne že mám. Je to dobre ?

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@larosabigi
No mám ísť doktorke tak či tak. Aj keď mi povedala do telefonu že ona to zistiť možno nebude vedieť pretože len 14 dni teba zahniezdenie. A že až potom sa uvoľňuje hormón.

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka urcite je to dobre...husty hlien sa vytvori v tehu na krcku a chrani maternicu/plod pred infekciou aj pred spermiami-tie sa cez ten hlien nedostanu a tak sa moze babo nerusene vyvijat 🙂 a nejake zmeny na prsiach-bradavkach?mne bradavky vypukli,zhnedli a boleli-ale len bradavky nie dvorce 🙂

larosabigi
25. nov 2017

@s_lovenka ja mám tiež. 😊 Ja som volala lekárovi, že je ešte skoro, že mám prísť po 2 týždňoch meškania 😊

maca3003
25. nov 2017

Ahoj na testy sa vždy nedá spoľahnúť mne menštruacia nejak veľmi nikdy nemeškala a ked už meškala 2 tyždne už som vedela že ju asi budem čakať márne ale testy som si robila jeden za druhým a 7 testou mi ukázalo že niesom tehotná tak som si kupila posledný 8 mi a že už viac nekupim a nanom bola jedna slabučká čiarka ...ked som prišla ku gyn.bola som v 7 týždni nie každému to ukaže hned podla toho ako maš niečo silné v moči čo to určuje.Teraz v druhom tehu zase mi meškali 4 dni urobila som si test ale digitálny a hned ukazal že 2-3 týždne zamna by som skúsila ešte digitálny test ten zvykne ukazať ozaj presne je drahší ale stojí zato 🙂 držím palčeky

08snazilka80
25. nov 2017

@maca3003 ja by som tiez ten digitalny...ano je drahsi,ale ked porovnam baby co testuju kazdy den aj 8dni tak v prepocte je ten digi lacnejsi a nehladas duchy hodinu pri takom a onakom svetle 🙂

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
Áno? Super no som zvedava ako to dopadne vsetko. A ešte otázka pohlavný vstyk počas týchto začiatkov je dobrý alebo nie ??

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@maca3003 no digitálny slm Neskusala ale to kupim jedine v lekárni. 🙂 pôjdem a počkám ešte spravím si ho neskôr 🙂 Dakujem za rady

maca3003
25. nov 2017

@s_lovenka ja som si kupila ten clearblue 🙂 v lekárni ano byvaju v tesku otvorené aj cez výkendy 🙂 ja by som si ho určite urobila s prvého ranného moču ....ja som si tak a hned pekne ukazal 🙂 nieje začo nech je vysledok taký ako si praješ

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
Vieš čo moc ani nemám viditeľne zmeny prsia má bolia mám ich citlivé. Bradavky mám take tvrdšie.

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka to su vsetko naznaky ze si 🙂 alea nechcem predbiehat...ja mam 3tehu za sebou a ztoho len jeden porod ☹ ja som prave preto opatrna...a myslim si,ze k dr ti je skoro ist...neuvidi nic-mozno gestacny vacok...najlepsie je ist k nemu ked ti 3 tyzdne meska minimalne-pokial nemas velke bolesti alebo nekrvacas.a sex je uplne v poho na zaciatku tehu...a pre teba bude este lepsi ako pred tym-mas prekrvenu sliznicu cize to bude ovela lepsi ,,zazitok" ako pre teba aj pre partnera 🙂

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
No a ja mám som ešte nebola tehu. A strašne by sme to chceli aj s partnerom. On robí jak Blazon nič mi nedovolí robiť je to celkom vtipne. To má mrzí....:/ zato ani ja moc nechcem sa nato viazať už minule sme si mysleli že som a prišla a bola som z toho celkom smutná..

s_lovenka
autor
25. nov 2017

Bolenie brucha ste mali ako pri ms alebo skôr take že ste nafúknutá aká bola ta bolesť ? Pretrvávala stále ?

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka ako pred ms a mne to islo aj do krizov...ta bolest bola skor taka ze bolelo na jednej strane maternice

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
Hej aj ja mám take kríze mi idu odpadnúť tak má bolia. A zle Vám bývalo od začiatku? Či to prišlo až nejakom 6 týždni. Lebo mne býva len na večer tak nevolno

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka ranna nevolnost vobec nemusi byt rano 🙂 hocikedy cez den a mne prave vecer ked aom si lahla bolo zle

s_lovenka
autor
25. nov 2017

Aha dobre, uvidím urobím si test keď mi bude meškať aspoň dva týždne aj keď viem že to nevydržím

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka aku dlhu mas lutealnu fazu? To su dni od ovu po ms

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka vies aj presny den kedy si ovu mala?

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80 áno viem 14.11 teraz som mala.

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
Ovu som mala 11.11 a ms som mala dostať 22.11.

08snazilka80
25. nov 2017

@s_lovenka ak som pochopila spravne tak lutealnu mas 14_dni?tak ms by si mala dostat dnes 25.11. Ak si mala ovu 11.11.

Strana
z2