icon

Menzes mi mešká 4 dni a mám bolesti krížov

s_lovenka
25. nov 2017

Ahojte baby potrebujem pomoc. S Priateľom sa snažíme o bábätko. Teraz sme mali spolu mali sex počas mojich plodných dni. MS mi už mešká 4 deň. Robila som si test v deň MS a bolo tam vidieť ducha. Ale keď som si spravila test dnes tak bol negatívny. Mám bolesti krížov a brucha ako pri ms. Stále chodim na wc. Nebýva mi zle ráno ale skôr večer. Myslite si že je ešte skoro robiť si test ??? :(

Strana
z2
j.a.n.e.7
25. nov 2017

Hlavne kľud, nestresuj, nenaháňaj sa a buď trochu trpezlivá, na prvú prehliadku Ťa vezmú aj tak až okolo 6tt, čiže máš čas dovtedy testovať a budeš vedieť na čom si.... toto je len začiatok 🙂

katka708
25. nov 2017

asi si viem predstaviť ako veľmi túžiš vidieť dve čiarky ale musíš počkať. a hlavne žiaden stres. mne aj po 2t. meškania test nič neukázal. až po mesiaci keď som sa objednala k dr že mám asi problém s cyklusom som si urobila ešte jeden pre istotu a už tam boli 2 čiarky. doktor mi už rovno vystavil knižku a oznámil že som v cca 8-9t. 🙂
Skúsi si ho urobiť znovu o 2 dni hneď ráno ako vstaneš...

s_lovenka
autor
25. nov 2017

@08snazilka80
Minulú ms som mala 27.10

xxxxxnnnnn
25. nov 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

s_lovenka
autor
27. nov 2017

Ahojte baby bola som dnes u doktorky povedala mi že mám vysoko sliznice, že mám aj výtok a nepraskol mi folikuly. ale nevedela mi povedat na 100% či som tehu. Povedala že mám prísť o dva týždne pichla mi injekciu na spustenie menzesu že keď mi nepride som tehotna. Dala mi neake vitamíny a povedala že si nemám robiť testy že až o 2 týždne najskôr. Čo hovoríte ???

08snazilka80
27. nov 2017

No neviem,ale podla mna ked ti nepraskol.folikul tak tehu to asi nebude...

s_lovenka
autor
28. nov 2017

@08snazilka80
Naozaj?:( povedala mi že jej mám priebehu týždňa zavolat že či som dostala MS a keď nie že sa dohodneme o týždeň na termín ku nej.(gynek.)

zizzinka
10. feb 2019

To mala aj moja sestra, šlo o mikropotraty, kedy sa blastocysta neuhniezdila a vyplavila sa mierne meškajúcou MS

Strana
z2