Mešká mi menzes a mám bolesti: Môžem byť tehotná?
Ahojte baby , mešká mi 6 deň menzes a ja od včera mávam večer bolesti brucha a krížov ....predminulý mesiac som bola na vyšetrení u gyn.a povedala že je všetko v poriadku , neviem či to môže byť náznak tehotenstva alebo nie ...prosím nenadavat pýtam pretože som neskúsená a neviem kde inde sa mám pýtať 😏
@lea1113 môže to byť meškanie kvôli stresu ( mne tak meškal mzs 16 dní) alebo z nachladenia a pod. Každopádne, urob si jeden z tých kvalitnejších testov ( tie, ktoré ukazujú už deň po vynechaní menštruácie ) a budeš mať jasno 😉
Nikto ti nadavat nebude, ale skutocne ako ti mame pomoct? Sprav si test. Ak ti 6 dni meska, vybehnu kolajnice ako svet. Ak tehotna nie si, mozno sa len spusta oneskorena menstruacia. Takze rano smer lekaren.
@helenbozka a aké sú to prosím ? Práveže mala som už že mi 2 mesiace meškal marec a apríl ...to som mala zo stresu a teraz som nepociťovala stres , tak neviem ale skúsim ten test len neviem že ktorú značku
@anjelicek26 ved ja neprosím o pomoc ale o radu predsa sú tu len skúsenejší ako ja ...ale určite zájdem ďakujem
@lea1113 a MS zo stresu nemeska mesiac-dva... preco sa to lekarovi zdalo v tom aprili v poriadku? Robil vobec nejake vysetrenia, alebo povedal, ze si mladucka a je to este tym? Alebo si velmi schudla? Kazdopadne sprav ten test a daj vediet, nejako uz bude.
@anjelicek26 robila mi nejaké stery či čo a vyšetrovala má Sonom vnútorné vraj mi pozerala vaječníky a že vraj všetko v poriadku
@lea1113 po 6 dňoch meškania by mala každá tehotná žena koľajnice ale keď radšej len tipuješ je to tvoja vec
@lea1113 tento je pre mňa najspoľahlivejší... Vždy mi ukázal pravdu, dosť skoro 😉 majú ho v DM a stojí do 3€
@januska12323 prosím zdržania komentáru ...je to moja vec a keď sa s ňou chcem podeliť tak sa s ňou aj podelím 💪☺️
@helenbozka dobre ďakujem , ste jediná ktorá ma pochopila 😏😇
Však sa podeľ ale neviem ako ti pomôžu komentáre.
@januska12323 hlavne je že viem ja ☺️

Test nič?