icon

Mešká mi menzes, mám vyrážky na tvári a bolesť v podbrušku

meloniksladucky
3. sep 2017

Čaute baby! Už je to pár dni a moja menstrulacia sa stále neobjavila. Zvykla som ju mat na čas pretože som brala antikoncepciu. Už je to asi take dva mesiace čo ju neberiem. Presne pred mesiacom som sa vyspala z chlapcom no bohužiaľ bez ochrany ale podľa jeho slov z neho do mna nič nevyšlo a na druhý deň som si hneď dala tabletku po. Hneď po styku ma bolelo v podbrušku ale to sa mne stáva dosť často tak som tomu nedávala veľkú váhu. Teraz je to presne mesiac a podľa mojich hodiniek moja menateulaciu tu mala byt ale ešte stále nič. Nemám ani žiadne príznaky ze by sa mala prísť okrem vyrášok na tvári a dosť často ma boli v podbrušku posledné dni a niekedy aj kríže. Čítala som rôzne príspevky kde ste opisovali príznaky avšak ja ani žiadne take nemám. Vôbec ma nebolia prsia, nie je mi zle, jedine čo mám je tá bolesť v podbrušku a biely výtok ale ten sa mi zdá ze mám všade. Prosím poraďte či ste niektorá z vás niečo take mali a čo mám robiť. Celkom mám z toho strach!

bobacik_29
3. sep 2017

@meloniksladucky urobiť si.test ???

zuzka38
3. sep 2017

@meloniksladucky co robit?
kupit si test, spravit si test a budes vediet

soldi
3. sep 2017

@meloniksladucky po vysadeni hak je bezne ze menstruacia prestane chodit pravidelne, kedze uz nie je umelo riadena hormonmi. Postupne sa to upravi. Istotu ohladom tehotenstva vsak ziskas jedine spravenim tehotenskeho testu. Da sa kupit aj v dm drogerii ci tescu, nielen v lekarni 🙂

meloniksladucky
autor
3. sep 2017

Ďakujem za odpovede! Ja som to len potrebovala počuť aby mi to dodalo odvahu 🙂

xxxxxnnnnn
3. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

dimitra
4. sep 2017

A keď si si dala tabletu,, po,, tak to môžeš počítať s tým, že na dlhšie obdobie nemusíš mať menštruáciu ,ako hodinky. Zvykne krásné rozhadzat cyklus

timeamikova
20. máj 2025

Ahojte baby potrebujem pomoc minulý mesiac som si spravila testy myslím ze 6 boli pozitívne a 4 negatívne a par dni som dostala kramy a teras mi meškaju 10 dni
Tak neviem no .