icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

leeenka26
12. mar 2014

Ahojte, chcem sa spytat, som 29DC a ovulku som mala zhruba 20DC plus minus, ,,snazenie" bolo na 19DC. Takze odvtedy uplynulo 10 dni, menzes nechodi, co je divne, lebo mne chodi nacas, alebo aj skor o trochu. Mozem mat uz tak skoro priznaky tehotenstva ako je naladovost, precitlivenost, podrazdenost, nafuknute brucho, nevolnosti, tocenie hlavy a celkovo zvlastne pocity? Dnes vecer som pocitila divne pichanie v podbrusku, potom prestalo, take tlaky, pichanie, neviem to presne opisat. Na testoch, ktore si robim uz druhy den mi vychadza takmer neviditelny duch, ktory je viditelny len okom, ani fotak to dobre nezachyti. Je mozne ze som tehotna aj ked je test kvazy este negativny napriek meskajucej mrche? Este by ma zaujimalo, je mozne uspesne otehotniet aj napriek v tomto pripade kratkej lutealnej faze? Dakujem.

Strana
z4
lia1949
19. máj 2016

Ahojte baby mohli by ste mi prosím vás poradiť. ? Už 5 dní mi meška menštruácia robila som si dva testy ale oba sú negatívne. Prikladám môj graf bazálnej teploty

zuzicek88
7. júl 2016

@lia1949 prosim ta a si tehotna ci nie,ako to dopadlo? aj mne meska ms dva dni,nikdy v zivote mi nemeskala to testy su snehobiele

simcaaaq
27. apr 2017

Dobry den potrebujem poradit ci ste sa aj vy stym stretli..meska mi ms 4 dni na 3den som si robila test a negativny.mam taku miernu bolest v podbrusku ale neviem ci si to len namyslam alebo ma naozaj boli aj miestami som uz cakala ze naozaj dostanem lebo ta bolest bola ako krce pred ms a stale nic..mam niekedy slaby vytok..priatel ma lenivejsie spermie tak sa furt snazime ci nam to podari aj bez umeleho oplodnenia tak som nervazna ci sa nam podarilo ci nie

nikusiak9
19. máj 2017

@simcaaaq, bola si tehotna?

melany74
22. máj 2017

Ahojte baby, citam vase komentare a som teda este viac zneistena. Meska mi mrcha 5 den, vcera som robila test a bol negativny. Mavam ms vzdy pravidelne, na 28 tyzden, ale ovulujem nepravidelne. Snazime sa o babatko 🙂 od decembra ale vzdy sme to nechavali na nahodu, co sa ma stat to sa stane 😉. Nikdy som to neprezivala a nerobila si ovulacne testy ani nemerala teplotu. Myslite, ze to bola chyba? Nechcem si nahovarat, ze mam nejake priznaky 😀 ale mam vacsiu chut na sladke, pizzu, vyvar, vlastne na tie tri mam stale chut 😀 aj ked ja sladke papam len pred ms, nikdy cez kramy ani po nich som taku chut na sladke nemala. Co sa tyka nevolnosti tak myslim,ze to nemam, ale divne mi zaludok spracovava potravu, je to teda nevolnost? Inak ja som jedač velky, ale teraz mi nejako nebere, prezuvam, prezuvam len aby som nieco rano do zaludka dala a citim to stale v hrdle (ako na grcku). Do dnes som mala zvacsene resp. nafuknute brucho, ale teraz uz mam pocit akokeby mi kramy koncili (trvaju mi 5-7) dni no stale nedorazili. Este mam aj soplik 🤒. Co myslite? Mam robit dalsie testy? A kedy? Dakujem za rady 😉

simcaaaq
30. nov 2017

@nikusiak9 nie bohuzial 😔

bubinka04
23. máj 2021

@mimi410 ahoj naozaj si mala negatívny test a tehu bola?

karolonakarol
24. jan 2022

Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

simonavavrinakoba
3. jan 2024

Dobrý večer potrebujem rada od vás menzes som naposledy mala 23.11 a ešte stále mi nepriešiel a test mu ukazuje negatívny ak by mi nikto vedel poradiť bola by som rada ďakujem

Strana
z4