icon

Meškanie menzesu a pozitívny test až po 40 dni cyklu

denisa87
29. nov 2012

ahojte baby,zaujima ma ci tu je niekto taky,komu // vysli az po dlhsej dobe,po 4ODC,dnes som 39DC,tehu test negativ,na jednom je duch ale ten test zevraj duchuje,mamatest nič,MS este neprisla,navsteva lekara nabuduci tyzden,tak ci tam je este sanca ci som tehu 😀

denisa87
autor
3. dec 2012

Tak baby,zajtra navsteva lekara,zatial ms neprisla,drzte palceky 🙂

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 no a co testiky ?? robila si este tehotensky ?? ved si mala skoro plusko nie ??? 😨

a ovulacny mas stale pozitivny ???

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka sobota test barbara-nic,a odvtedy nie,ani ovu,a to plusko tam bol duch,a teraz vyzera takto,ale je to ten isty test,stary 4dni tusim,dnes som ho nasla 😀 ale uz by sa nemal brat jeho vysledok do uvahy,ved je to uz par dní...ved uvidím zajtra co povie lekar..

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 jejdaeky a odvtedy si netestla ?? ci mas silnejsi ?? to si nebola zvedava ?? 😀

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka v sobotu ale bol negatív,uz ma ani testovat nebaví,zajtra sa dozviem 😉

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 ten isty negativ ?? ..joj tak to je napinave.. no aj ja som zvedav co ti povie lekar.. skoda, zaujimal ma ten ovu test.. 🙂

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka este mam jeden,rano si spravím,ale ked ovu ukazuje tak a tehu nijako tak asi nebudem....

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 no len ci nebudes mat nakoniec ovulku .. 🙂 ze sa ti posunula..

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka na 43DC?

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 no a ?? nic neobvykle 🙂 😉

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka ved uz som mala mat ms...nerozumiem 😕

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 no tak ale ten pozitivny ovulacny nebol len tak... alebo potom mas anovulacny a nabeh na pco.. vtedy tiez byvaju pozitivne ovulacne testy..
ale tak nepredbiehajme, uvidis co povie lekar. 🙂

denisa87
autor
3. dec 2012

@lauritka no este ani o tom anovulacny ci co nepocula 😝

mataharyy
3. dec 2012

@denisa87 mě u prvního těhotenství test ukázal pozitivní výsledek až v 5tt, do té doby byli všechny testy negativní... 😅 Takže naděje umírá poslední 😎 😀

lauritka
3. dec 2012

@denisa87 no som zvedava co ti povie lekar..
ak ti bude takto haprovat, daj si urobit hormonalny profil. 😉

denisa87
autor
3. dec 2012

@mataharyy Dakujem,no zajtra budem vediet viac 🙂

denisa87
autor
4. dec 2012

@lauritka Ahoj tak uz som doma,spravami ze to vyzera byt na tehu,v skorom stadiu,zajtra budu vysledky krvi,doobeda sa to dozviem,jujj som netrpezliváá 🙂 a aj jsa bojim ze nic s toho nebude,a este volaco teraz ako som bola na wc mam taky ruzovy vytok,tak neviem ci to bude ms,alebo len od vysetrenia,bral mi vzorku na cytologiu,a dost to bolelo,no neviem...

lauritka
4. dec 2012

@denisa87 no super, drzim palce na vysledky, to spinenie moze byt z vysetrenia.. byt tebou este utekam kupit jeden tehu test z nedockavosti 😵

denisa87
autor
4. dec 2012

@lauritka uz netestujem v tomto mesiaci co som pokupovala testy,uz nemozem,idu Vianoce 😀 😀 😀 ale nie,pockam na krv,potom zas len hadat ci tam je volaco alebo nie,uz to dajako vydrzim do zajtra.

denisa87
autor
5. dec 2012

@lauritka @janie80
@zora256
@gubcikova tak baby,mam hcg z krvi negatív a vcera na sono mi tvrdil ze to moze byt zacinajuce tehu...tak som sklamaná 😢 😢 😢

zora256
5. dec 2012

@denisa87 Ahoj!Tak to mi je ľúto,že v krvi nie je hcg:-/ a na tehu to vyzerá aj pred ms:-/Keďže je sliznica vysoká a začínajúcou ms sa odlučuje sliznica☹.Držím palčeky aby sa vám čím skôr zadarilo,bábo🙂Snáď už na silvestra aj budeš tehu🙂

lauritka
5. dec 2012

@denisa87 oh to fakt :( tak to je cudne.. ale mozno si mala biochemicke ??? a uz krv nic neukazala...a teraz co , mas cakat na ms ???

denisa87
autor
5. dec 2012

@lauritka ale ved som nekrvacala,tak vtedy nemoze byt biochcemicke,nie?nie nic,mam cakat na ms,ked nepride mam si po tyzdni spravit test a ozvat sa im.

lauritka
5. dec 2012

@denisa87 ale mala si testik slabo pozitivny.. a aj ovu lacny mas silny.. mala by si urobit zase aky bude ??...

a kuk sem "
Mnoho žen ani neví o tom, že přestože opravdu došlo ke zdárnému oplodnění, vajíčko ty první dny nezvládlo a v poklidu odejde s menstruací. Takto bohužel končí velké procento oplodněných vajíček, i velká část těch opožděných menstruací může ve skutečnosti být těhotenstvím, které zaniklo ještě v naprostém počátku. Ale určitě to není důvod k jakémukoli stresu, tohle se děje tak často i u většiny zdravých žen, přesto se jednoho dne jednomu z oplodněných vajíček povede zvítězit a žena opravdu otěhotní. "

denisa87
autor
5. dec 2012

@lauritka no hej,ze mam testnut o tyzden,to mi vravela sestricka,ale tak preco este nekrvacam,rano som mala husty,biely,lepkavy hlien,ani to neviem uz co je,a mam bolesti,nechapem preco sa nespusti.....

lauritka
5. dec 2012

@denisa87 tak, ak si bola tehu, tak to tehotenstvo zdrzalo

denisa87
autor
5. dec 2012

@lauritka keby ze mam neskor ovu,na 27 dc som mala dost silny(je v albume) tak uz aj to by ukazalo z krvy,vsak?

ursulienka1
5. dec 2012

@denisa87 mne tehotensky test ukazal 2 ciarocky po 8 dnoch ocakavanej menstruacie
meskalo mi to, tehotensky test bol negativny, uz som stresovala co sa deje ☹

denisa87
autor
5. dec 2012

@ursulienka1 no mne uz meska 11den..a krv som mala negativ,takze urcite to nebude tehu...

lauritka
5. dec 2012

@denisa87 no ano, uz 12 dni po oplodneni to musi byt v krvi, inac by tam nieco nebolo dobre.. proste su urcite hodnoty a musia byt a rast ako maju pri prosperujucom tehu.