Meškanie menzesu a pozitívny test až po 40 dni cyklu
ahojte baby,zaujima ma ci tu je niekto taky,komu // vysli az po dlhsej dobe,po 4ODC,dnes som 39DC,tehu test negativ,na jednom je duch ale ten test zevraj duchuje,mamatest nič,MS este neprisla,navsteva lekara nabuduci tyzden,tak ci tam je este sanca ci som tehu 😀
@lauritka Ahoj tak uz som doma,spravami ze to vyzera byt na tehu,v skorom stadiu,zajtra budu vysledky krvi,doobeda sa to dozviem,jujj som netrpezliváá 🙂 a aj jsa bojim ze nic s toho nebude,a este volaco teraz ako som bola na wc mam taky ruzovy vytok,tak neviem ci to bude ms,alebo len od vysetrenia,bral mi vzorku na cytologiu,a dost to bolelo,no neviem...
@denisa87 ale mala si testik slabo pozitivny.. a aj ovu lacny mas silny.. mala by si urobit zase aky bude ??...
a kuk sem "
Mnoho žen ani neví o tom, že přestože opravdu došlo ke zdárnému oplodnění, vajíčko ty první dny nezvládlo a v poklidu odejde s menstruací. Takto bohužel končí velké procento oplodněných vajíček, i velká část těch opožděných menstruací může ve skutečnosti být těhotenstvím, které zaniklo ještě v naprostém počátku. Ale určitě to není důvod k jakémukoli stresu, tohle se děje tak často i u většiny zdravých žen, přesto se jednoho dne jednomu z oplodněných vajíček povede zvítězit a žena opravdu otěhotní. "
@denisa87 mne tehotensky test ukazal 2 ciarocky po 8 dnoch ocakavanej menstruacie
meskalo mi to, tehotensky test bol negativny, uz som stresovala co sa deje ☹
@ursulienka1 no mne uz meska 11den..a krv som mala negativ,takze urcite to nebude tehu...

Tak baby,zajtra navsteva lekara,zatial ms neprisla,drzte palceky 🙂