Mikro duch na teste
Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(
Toto bol test z prvého dňa,každým ďalším dnom je tu druhu čiarku vidieť čoraz menej.sice tam stále je.moze to čosi znamenať?
@sofinka30 ja som mala takeho isteho ducha a do teraz vaham si urobit tes neviem ci som si to vsetko namyslala alebo naozaj je na ceste baby ale vkazdom pripade drzim palceky aky ti to vyslo..😊 posielam mojho ducha
@janamexico Vdaka no u mňa je to už stare a tehotná som nakoniec nebola..ale Tebe drzim palciska nech to je naopak 😉 je to pekny duch 🙂
@sofinka30 dakujem ale neboli to tehotenstvo teraz som mala slabi menzes teraz po 3 dnoch mi to skoncilo take ornazove a priesvitne a este stale ma picha vo vajecnikoch a podbrusku tetaz si myslim ze je to nadejne..😉
@janamexico no to moze byt fakt nadejne 🙂 ..Ja som mala v 2. Tehot.normalne ms.. Zistila som až v 9. Tyzdni že som tehotna 🙂)
@sofinka30 bodaj by si mala pravdu vcera ma tak strasne pichlo tam dole jak keby ma niekto pichol ihlou tak uvidime v pondelok robim test ak nevidie tak uz len cakat do piatka porazime uz asi..😩
@janamexico tak ocakavam v pondelok info a veeelmi drzim palce nech je testik pozitivny 🙂 😝
@sofinka30 uvidime v pondelok ale nestracam nadej mala som dve tehotenstva a v kazdom na 6 teste ukazalo pozitiv tak uvidime ..🙏😉
@sofinka30 tak toto my vyslo na teste neviem co myslis
@danka92 mam krasne dve ciarky gratulujem..☹
@danka92 ospravedlnujem sa za smailika tento je spravny..🙂
@janamexico nooo ja myslim,že tam je aj tá druha 🙂) skús zas aspoň o 2 dni a uvidime
@sofinka30 uvidime ale stale mam divny tlak podbrusku 😢 dakujem aj ja ich tam vidim ale mozno si nahovaram iba aby tam bola ..☹
@janamexico Aj ka som robila aj dnes rano test a vyzera to. takto spodny je dnešný a vrchný vcerajsi. Ale ak u teba sa tam dačo risuje
@janamexico Pocuj to mama aj ja ako by som mala dostať ale pytala som sa nato segri tak je v 13 stom tyzdni a povedala že to mala aj ona a stale to ešte ma.
@danka92 tvoje su krasne viditelne ja si myslim ze si tehu orcite uvidis kedy ides k dokimu ja 3. Marca v piatok porazima z toho na nic ine sa neviem sustredit dakujem uvidime..🙂
@danka92 este som myslela ci to nieje kanalik.☹
@janamexico Neviem ešte ešte nema ani termín ms tá ma prísť az o 3 dni preto som znepokojena koli tým bolestiam bojim sa ze príde a toto je len plany poplach. Podľa mna to kanalik nieje je to ružové. ked si robila test tak si to musela vydiet najlepsie ja ked s ich robila bola tam hned ta ciarka a jasne ružová teras napriklad vyzerajú uplne inak ale hlavne je aka bola ked si testovala hned ja som to aj uplne hneď fotila aby bol výsledok co najpresnejsi
@akopprincezna Nevidim tam ja nič ale robila si veľmi skoro podľa man urob tak o tri štyri dni. Ja som prví robila az na 12dp a ms mam mat za 3 dni.
@danka92 no hned to tam bolo vidno ja idem 3.3 k dokimu chod aj ty a uvidis ale ja si myslim ze tehu si urcite prajem ti to..🙂 z celeho srdca
@janamexico Dakujem ti velmy peke si milá. Tak ak si ju tam hneď zbadala podla mna si tehu. Koľko sidp?
@danka92 mala som slabe krvacanie cca 3 dni ani neviem podla hlieni som mala okolo 4 feb ovolku

@hanka1674 áno,bol to prvý,sa mi zdá,že na druhý deň bola ešte slabšia 😔 pri prvom to boli teda hneď riadne dve čiarky..