Mikro duch na teste
Caute baby...zuuuufalost...snazime sa o babatko s priatelom. V aprili 2013 som bohuzial o jedno prisla a zacali sme sa snazit opat tak od septembra...asi tak pred tyzdnom som zacala mat teho pocity,a citlive prsia...periodu mavam niekedy den dva skor alebo neskor...mala som mat teraz 1.2....a nic...
...ja uz som zavisla na teho testoch...robim kazdy druhy den...prvy bol mikro duch..../je to aj na fotke/...druhy som robila o dva dni a bol taky isty...vcera som robila dalsi a tam uz nebol ziaden duch...okrem toho sme s kamoskou robili digi rapid clearblue co ukazuje tyzdne a bol negativny...
tu ciarocku tam slabunko vidno na dennom svetle...chcem aby tmavla :(
...a nechcem dopadnut ako vlani :(
@akopprincezna Aj ja som bola nedockava tak som spravila test ale bola som v tom ze ešte nemôže ukázať nič no a ukázal co s sa dosť čudovala tomu
@janamexico ale nieeco tam fakt je 🙂 ..dnes si netestovala?
@sofinka30 stale take iste🙂
@danka92 ahoj, Danka, ako sa mate? Vsetko v poriadku? 🙂My to asi susime na dalsi mesiac. 13 dpo a nic. Teplota sa drzi hore, ale to je zly ukazovatel. Nie vzdy mi pred ms klesne. Nevadi. Drzim Ti palce, nech to vsetko krasne babatkovsky dopadne
@janamexico tak kúp iny lepší test, mama testy sú úplne na 💩
@akopprincezna Zatial tp vyzerá dpbre ms mala byť včera a stale nedorazila a ro mne ešte nikdy nemeskala.
Baby stoho nic nebude cysta na lavom vajecniku..😣😣😣😣😣😣
Teda ja mam..😟😟😟
@nmnicka je to tam gratulujem 😁
@janamexico kukam tvoj príspevok. A ty máš skoro rovnaký test a máš cysty? To ma veľmi mrzí. Možno mám to íste😶
@chuchu86 Vôbec nič. Tento je negativny. Skus o par dni zopakovať. Ešte to nemusí nič znamenať.
@nezabudka92 Jasne, ze je pozitívny ;)
@nezabudka92 vidíš ja mám taký istý 😂 no možno narovnako budeme maminky
@nmnicka no ano mam cystu iba na lavom mozno sa este podari nadej umiera posledna ..☺
@andromeda_ja no tak udfam ze aj tak ostane lebo mrcha ma prist az zajtra relativne
@nmnicka noooo snad hej 🙂
@danka92 gratulujem vidis uz to mas jasne 😀
@janamexico Anooooo ďakujem pekne. Som taká šťastná

@danka92 dakujem 🙂 pockam teda... len som nedockava a dalsie sklamanie uz asi neprezijem. Snazime sa skoro rok a pol :(