Mohla som byť oplodnená počas menzesu?
dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede
Tinkapn- 😀 no 5 mesiac... Ale ked mam pravdu povedat tie prve mesiace sme to nechavali skor na nahodu. Nejako som sa nezaoberala ci mam plodne alebo neplodne dni... Skor tieto dva mesiace sa snazime a riadime ( teda aspon ja 😉 ) podla plodnych dni. Ale ako vidim, nejde to tak ako sme si predstavovali. Tento mesiac mi meskala tyzden- uz som bola cela natesena 😒 Mala som "dokonca priznaky" preto som navstivila tuto stranku.... No nakoniec ako som tu pisala- ze NIC. A tento tyzden som preto taka nejaka v soku a stale nad tym rozmyslam
Azu, neboj nic, ved od toho sme tu na MK 😉 aby sme sa vypoculi, utesili 😉
A neboj, nevyslo tento mesiac, na buduci vyjde urcite 😀
Pozerala som ze si aj na inej stranke mozem sa tam k vam pridat? Ved ja to tu tak ocihavam a pripada mi to tu akoby sa vsetky 100 rokov poznali a neviem kde sa mam pridruzit ☹
Ahojky,ja som tu dnes prvy krat ale stranky si uz citam velmi dlho,tiez som nevedela kam sa mam zaradit lebo som nechcela skakat do tem holkam co sa uz tak dlho poznaju.Konecne som dobre natrafila.
😀 jeej no super dalsia spriaznena dusa...
Chcela by som sa spytat niekoho skusenejsieho ,kedy si mam urobit teh.test,ked som mavala pravidelny 28 dnovy cyklus,ale minuli mesiac som dostala menzes az na 36 den.Meriam si aj BT a graf mi ukazal ze plodne dni boli az okolo21.1. a menzes mam dostat az 11.2,ale podla stareho cyklu to ma byt uz 4.2
Ahojte, tak ako vidim aj sa konecne budem moznost niekam zapojit, lebo vchadzat do diskusie kde uz je miliarda 😝 prispevkov sa mi velmi nechce. My sa snazime... no ked sa to tak da nazvat od nasej svadby od oktobra a zatial nic, tento mesiac som si zacala merat BT, a pozorovat si sekret, ale neviem ci mavam ovulacne bolesti ale na 12 az 14 den cyklu som mala neskutocne krce v podbrusku myslela som ze som chora, dokonca aj milovanie bolo strasne bolestive, tak neviem co to vlasnte bolo, podla BT som mala ovulaciu. Ked to tento mesiac nevyjde este nakupim aj tie ovulacne testy a budem ich musiet robit. Neviem chcela som sa opytat ako dlho ste cakali alebo ci uz ste absolvovali nejake vysetrenia ci uz vy alebo manzel. My sme zatial v zahranici a tak to nechavame na preventivnu prehliadku o mesiac na SK. Nechcem prist ku gynekologovi s tym ze sa nam nedari a vyplesti na mna oci ze co chcem po 4 och mesiacoch. Ale ja som strasne netrpezliva, uz mi to ide na hlavu, a zabija ma to ked dookola vidim ako sa to ludom len tak lahko podari.. prajem im ale asi to nas pripad nebude a budeme sa musiet vytrapit... Boooze ako som sa tu rozpisala, tak dufam ze tu najdem osoby, ktore su v rovnakom rozpolozeni ako ja a budeme si vymievat pocity a informacie... pekny vecer drzte sa "SNAZILKY"
ragaza, tak to je tazko urcit ... kedze ako hovoris si v minulosti mavala pravidelny cyklus.. a nebola si vtedy chora, alebo v strese? ze by sa mohol cyklus naspat upravit po tom, ako sa clovek da do pohody.... ja by som pockala mozno, este dnik dva... (i ked z vlastnej skusenosti viem, ze cim sa mi blizi viac mrcha, tym som nedockavejsia ohladne toho ci pride)... a ona stale prichadza 😠
...no som ti asi moc neporadila.. 😅
ahojte kocky
chcem vam dat iba jednu radu,viem ze sa to lahko hovori,ale skuste nemysliet iba nato ze chcete splodit dietatko
skuste si kazd emilovani uzivat,prezivat ho a ono to pride
neratat plodne dniky,merat teplotu a vsetko co ktomu patri,proste nemysliet auzivat si,
unas to zabralo 😀
juuuj, instinkt mi hovori ze to tak je, ja len neviem ako ten gombik vypnut, co ma nuti stale na to mysliet 😀 i ked sa to snazime brat s humorom, niekedy je to luto 😅
ale ono sa asi oplati riadne zapracovat na pohode, ze? 😵
ragaza- no ja nie som moc skusena.. hlavne mi "zatial" robia problemy aj tie skratky... Ale ako nie ze by som nevedela co znamenaju ale nejako som sa o to doteraz nezaujimala. Ked som prvy krat navstivila tuto stranku dva tyzdne som len citala rozne prispevky... Ja viem ze som si robila test po tyzdni meskania ale dostala som tu radu ze by ti mal ukazat uz po 12 dni od DPO
griska- my sa snazime od septembra, ale citala si aj prispevky ktore sa snazia viac ako pol roka? (precitaj). Ja som bola na preventivnej prehliadke asi pred 3 mes. a doc mi povedal ze az po roku marneho snazenia sa mam zaoberat nejakym problemom 🙂 PS: Aj ja som straaaaaaaane netrpezliva 😀
My sa pokusame o mimi len od novembra,ale ked mi minuli mesiac meskali osem dni ,uz som myslela ze sa to podarilo ,ale ked som si spravila test opat negativny.Dnes som si robila tiez ale je opat neg.,ale este neni nic stratene moze to byt priskoro. 😅
Lolita 9991 som rada a tesim sa s tebou ze u vas to takto zabralo ale nie kazdy ma mozno psychiku nastavenu na to ako ty... ale myslim si zie tie ktore sa tu snazia nie viac mesiacov ale viac rokov, uz su asi ako uzliky nervov ☹
Ja ti poviem ze pre mna to je vidiet male dieta uplna tragedia... strasna bolest a neskutocna beznadej... a pritom sa snazime zopar mesiacov.... Neviem si seba predstavit za par rokov asi budem zrela na psychiatriu... 😀
Azura, tak my sa napr snazime ces tristvrte roka.. a mudra mi nasla cystu.. asi endometricku.. tak sa rozmysla co dalej.. a pojdem asi este za nejakym odbornikom... ak sa medzi tym nepostasti... 🙂
Azu, jasne, budes len a len vitana 😉
A vitam tu "nove snazilky" ahojte 😉 😵
ragaza- no mne meskali tento mesiac prvy krat tiez osem dni ale potom 🙄 ale tebe drzim palce, musis pisat cely priebeh 😉
griska11 suhlasim s tebou 😀 a tie mesiace sa len vlecuuuuu 😠
Najhorsie je ze vsetci dookola sa nas najprv pytali ze kedy svadba? svadba konecne bola a teraz nova otazka a co uz planujete? Mam na to taku zlost ved to sa naplanovat neda.... stavbu domu, dovolenku, svadbu ale toto sa proste naplanovat neda a kazdou takouto otazkou mi je horsie a horsie. Manzel vravi ze som netrpezliva, ze si myslim ze to pojde ako nakup v supermakete, ale ma pravdu takto to nefunguje a ci budem dupat nozickami alebo nie tak.... mozem urobit opatrenia to ano ako vitaminky, zdrava strava, pohyb, minimalizacia stresu a hlavne kopec milovania, ale ked milovanie koncite stojkou... tak asi viete preco to robite.... 😎
azura no vidis my sme asi spriaznene duse,uvidis este nakoniec otehotnieme narovnako 😀 aj ja ti drzim palceky
Griska- tak o tom mi hovor... My sme mali svadbu pred 2rokmi ale este som studovala... Teraz na jar som mala statnice a uz to zacalo z kazdej strany: " No a kedy bude babo???" az mi v zilach vre krv... 🙄 My sme nikomu zatiel nepovedali ze sa uz dlhsiu dobu snazime. Je mi to neprijemne niekomu hovorit ze sa nam nedari :( a najnovie kazdemu hovorim: Ze tak minimalne necheme 2 roky 😀 (kamuflas)
Ragaza- podtupujes uz meraniu BT a ovulacnym testom?
Moja neboha babka hovorila cim dlhsia a tuhsia zima tym viac porodov v roku 🙂 a to bola porodna asistentka na dedine, takze urcite to mala z vlastnej skusenosti 😉
No to bude ai tym ze sa nikomu nikam nechce a kazdy len pod duchnickymi lezi 😉 😀 . Dnes som sice nadavala na zimu... nooo ale teda nech ete prituhuje 😀
Ovulacnym testom este nie ale tento mesiec som zacala s BT a prekvapilo ma ze plodne dni nemam vtedy kedy som predpokladala.Priznaky vsak nemam ziadne riadila som sa podla hlienu ale ani tan nieje nejak moc ukazkovy
HM, no lebo uz aj ja zacinam mat take nutkanie s tym zacat. Len ja nemam na to cas aby som si merala teplotu ☹ . Ja som rada ked sa vytrepem z domu do prace... A tie ovulacne tety sa priznavam som ani nevedela ze take su. Az tu som sa o tom dopocula...
baby, držím vám palce aby sa čo najskôr zadarilo. nám sa prvé tehu podarilo na tretí cyklus a bohužiaľ skončilo missed ab. v 12tt 😢 a ďalšie tehu sa nám našťastie podarilo na prvý raz 🙂 ale to sme presne trafili ovuláciu. ja by som bola radšej keby sa pár mesiacov nedarilo a potom bolo všetko OK, ako takto, že sme sa hneď tešili a vzápätí dostali takú ranu od života...tak len trpezlivosť a radšej si počkať so šťastným koncom 🙂
a inak mne vyšiel pozitívny test tak cca na 16 DPO, ale druhá čiaročka bola veľmi slabá a dobre viditeľné to bolo až na nejaký 21 DPO
Cucoriedka- moja velmi dobra kamoska mala tiez cystu. A doky jej neodporucal mat babo. Len nejako sa pritrafilo a dnes ma zdravucku 3 meacnu dcerku 🙂 . Koji takze nemoze podstupit dalsie vysetrenia... Takze dufam ze sa zadari aj tebe... 😉
Azura tak vyskusaj,nehovor mi ze si nenajdes rano par minut,mna to zacalo celkom bavit. zuzulka tabe gratulujem, nech vam vsetko dobre dopadne 😉
Ragaza by si sa teda cudovala 🙂 ja rano vyuzivam kazdu minutu 😀 no ale asi sa necham nahovorit a skusim to...
Zuzulka pripajam sa a tiez gratulujem a nech sa dari cele tehu a samozrejme aj po 😉

Siedmy mesiac.... a co vy?