Mohla som byť oplodnená počas menzesu?
dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede
ved hej... moja reč: radšej byť prekvapená ako sklamaná!!!
no ale rozkáž si v tom 😖 do rici tu 😀
na jednej strane si poviem, že to nejaký hormonálny chaos zas alebo nabieham na staré dlhé cykly, potom zas si poviem, že zázraky sa dejú, lebo velmi som si priala vianočné dieťa 🙂neviem ani prečo, po tom, čo sa mi stalo, priala som nám taký krásny vianočný dar...
A ja mam novorocne 😀 mala sa narodila presne 01.01.2010 a keby nahodou som tehotna teraz,tak toto nove by malo prist o tyzden neskor ako mala...to by znamenalo,ze tento cas je pre mna velmi plodny 😀 😀
Ale ja chcem strasne letne dieta,najlepsie niekedy v juli.....proste byt tehotna v zime,to je pas!A potom ako uz sa moze choditvon s babom,tak v zime sa Ti vobec nechce, total vycerpanie a este aj ta zima vonku,no des!Ak nebudem tehu,tak planujem asi baby na buduci rok,teda vysadim tabletky niekedy v marci a uvidim,ze kedy otehotniem...najneskor potrebujem v oktobri,aby bolo letne babo 😀
Inak som rozmyslala,ze ma tie prsia nemusia boliet preto,bo beriem tu antiku....
Ale uz aby bol piatok..som veeeelmi zvedava,ze ako si natom 🙂
ahojteeeee 😝
ahojte.... ja by som sa chcela spýtať, či ste nemali podobný problém..
hneď po menštruácii som mala priesvitný výtok, asi 3-4 dni ( asi to bola ovulka, aj keď tak skoro ), potom ma postupne začali bolieť prsia a spodok brucha - v intervaloch a bolí to až doteraz. Už je to asi 2 týždne a za týždeň mám dostať menštruáciu...test som si robila dnes a vyšiel negatívny... nebodaj ovulujem celý mesiac 😀 😀 😀 😀 😀
ďakujem za každú radu 😉
ešte som zabudla napísať, že z manželom sme boli pred menštruáciou 🙂 dík
ahojte baby 🙂 mozete mi poradit... posledne dva tyzdne ma dost bolia krize a pri sexe ma dost boli v podbrusku, citim nejaky divny tlak pritom. . MS som mala ale velmi kratko.. chute ani nic takeho nenasvadcuje zeby som bola tehotna.. S partnerom sa snazime o babo uz dost dlho ale zatial nic.. gynekologovi idem az o mesiac.. a test som si zatial nerobila, nejak sa obavam toho sklamania ze zase nic z toho nebude ☹
@verica1 nechcem ťa strašiť, ale myslím, že tie tlaky, môže byť aj cysta...ale aj zápal...ak si si neni istá, či si alebo niesi, urob si test..
@verica1 chute ani dalsie priznaky v zaciatkoch tehu nemusis mat..u kazdej je to ine 😉 ..a aj napriek tomu, ze si mala kratko krvacanie , mozes byt tehu...ja som pri matkovi vzdy v case , ked som mala mat menstruaciu krvacala,... tak vsak je to normalne ...a skoro v 4 mesiaci som isla na preventivku a bum..ste tehotna..a ziadne ine priznaky som nemala 😉..urcite si urob test, ..a ak nevyjde tak by som isla k dokymu, mozes byt prechladena, moze to byt zapal...
Ahojky dievcata, ja som presne dnes mesiac vydatá 🙂 a hneď po svadbe sme začali "pracovať" na bábatku. Včera som mala dostat menzes, tehotensky test midnes rano ukazal dve čiarky ešte pred limitom - Unimark tycinka. Citala som ze je ale nespolahlivy a moze ukazovat falosny vysledok. Mate s tym skusenosti?
Ahoj, pokusím se Vám teď přiblížit mé vypozorované příznaky, které obyčejně před MS nemívám..
Nafouklý pobřišek, píchání v podbřišku, usínání i ve stoje, bílý výtok, občasné zimnice, teplota 37,1-37,4 (už asi týden), říhání, žaludek mírně na vodě, nevolnost v autobusu. Dnes jsem 29DC. Test jsem si zkoušela a viděla jsem tam hooodně slabého dušíka, nevím, jestli jsem si ho nevsugerovala. Myslíte si, že bych mohla být těhotná?? Obyčejně mívám cyklus 32dní. Děkuji za Vaše názory a odpovědi
@ciernavila gratulujem ku svadbe aj k //, Unimark test vsak nepoznam, ale vyzera to slubne, skus si kupit mamatest a uvidis... drzim palce 😉
@kinimo vsetky priznaky vyzeraju na tehu, aj zvysena teplota nad 37 je tehu priznak, a ked si mala dusika, uz len pockat 2-3 dni a zopakovat testik, ciarka bude urcite silnejsia 🙂
@zuztek děkuji, jen se bojím, že to je falešně pozitivní, neboť jsem testovala mamatestem 10 a ten prý ukazuje falešnou pozitivitu.. Dnes jsem zkoušela test znova, čárka se ukázala asi po 5 minutách, ale není stejné široká jako kontrolní, je silná jako čára propiskou, ale barevně je dost výrazná.. tak nevím co si o tom mám myslet..
Jakou máte zkušenost s testy? který je stoprocentně spolehlivý a neukazuje falešné čárky??
mamatest 10 ozaj nie je spolahlivy, mne po IVF ukazal // a nebola som tehotna
@brumca Taky jsem vždy slyšela na mamatest 10 samé chvály, když jsem s ním zkoušela testovat např. u prostřed cyklu, abych věděla, jestli nedělá čárky jen tak, tak byl bílý jak sníh, ale říkám si, jestli druhou čárku neudělá třeba blížící se MS, protože minulý cyklus mi taky mamatest 10 ukázal stíneček, ale nesílil a s týdením zpožděním dorazila MS, takže se asi jednalo o ranný potrat.. 😒

No jasne a hlavne daj potom vediet, ze ako to dopadlo 😉
Inak radsej mysli negativne, nez by si mala byt potom total sklamana...... 😒 uvidis, ked ma prist ten spravny cas,tak baby si nas najde 😉 🙂